Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα : Αλλοδαποί λήστεψαν και μαχαίρωσαν άλλους ομοεθνείς τους ... στη λαϊκή !

Αιματηρό περιστατικό σε λαϊκή αγορά της Πάτρας την Τρίτη το πρωί όταν σύμφωνα με τις πληροφορίες επτά αλλοδαποί προσέγγισαν άλλους ομοεθνείς τους και τους λήστεψαν . Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι επτά άνδρες άνδρες πλησίασαν τρεις ομοεθνείς τους και με την άσκηση, αρχικά, σωματικές βίας κατάφεραν να του πάρουν χρηματικό ποσό , περίπου 120 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Στη συνέχεια δύο από τους δράστες πλησίασαν ... δύο από τους ομοεθνείς τους  τους τραυμάτισαν με μαχαίρι μάλιστα προκαλώντας ευτυχώς μόνο εκδορές.

Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθώς και άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας οι οποίοι ξεκίνησαν αναζητήσεις και κατάφεραν να εντοπίσουν ένα άτομο και να το συλλάβουν ενώ αναζητούνται ακόμη έξι άτομα. Στους δύο νεαρούς που δέχθηκαν τα χτυπήματα με το μαχαίρι παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. 

Συνελήφθη ένας από τους δράστες της ληστείας σε βάρος ομοεθνών του στην Πάτρα

Ο δράστης με ακόμη επτά ομοεθνείς του αφαίρεσαν με την άσκηση σωματική βίας από τρεις ομοεθνείς τους (120) ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο

Συνελήφθη, άμεσα, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 40χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για ληστεία και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Για την ίδια υπόθεση, αναζητούνται για να συλληφθούν δυο ακόμα ομοεθνείς του δράστη, ηλικίας 20 και 33 ετών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί, καθώς και πέντε συνεργοί του. Ειδικότερα, χθες το πρωί, σε χώρο λαϊκής αγοράς, ο δράστης, ενεργώντας από κοινού με τους συνεργούς του, ακινητοποίησαν τρεις αλλοδαπούς, ηλικίας 40, 37 και 17 ετών και με την άσκηση σωματικής βίας, τους αφαίρεσαν το  χρηματικό ποσό των (120) ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Στη συνέχεια, ο 20χρονος και ο 33χρονος, τραυμάτισαν με μαχαίρι τον 37χρονο και τον 17χρονο στην κοιλιά και τράπηκαν σε φυγή. Για τη διερεύνηση του περιστατικού, κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπολοίπων συνεργών του.

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Από τον επόμενο μήνα θα δουν σταδιακά οι καταναλωτές την αύξηση στις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος εξαιτίας της κατάστασης στην Μέση Ανατολή και άρχισαν κάποιοι να επανεξετάζουν τη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο "σούπερ παππούς των παιδιών" με μία ανάρτησή του στο facebook, αποδεικνύει πως "η χαρά της δημιουργίας και της προσφοράς δεν ξεχνιέται  όσος καιρός  και να περάσει..." Και όπως . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο χαλαρός έως ανύπαρκτος έλεγχος των γονέων προς τα παιδιά τους, η ανύπαρκτη έως χαλαρή επικοινωνία των γονέων με τα παιδιά τους, είναι σύμφωνα με τις έρευνες των τελευταίων ετών τ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας 25χρονος αλλοδαπός που εργαζόταν σε πορτοκαλεώνα στην περιοχή του Λεήμανα Λακωνίας τραυματίστηκε θανάσιμα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος νεαρός βρισκόταν στο σίδερο σύν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο "σούπερ παππούς των παιδιών" με μία ανάρτησή του στο facebook, αποδεικνύει πως "η χαρά της δημιουργίας και της προσφοράς δεν ξεχνιέται  όσος καιρός  και να περάσει..." Και όπως ήταν αναμενόμενο τα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ιδιαίτερα χρήσιμα συμπεράσματα για το παρόν και το μέλλον των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, εξήχθησαν από την εξαιρετική επιστημονική ημερίδα με τον ευρηματικό τίτλο:Από τον ρεπόρτερ του 19ου   αιώνα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την ευκαιρία του επετειακού εορτασμού για τα 100 χρόνια ΤΕΕ, υλοποιείται μια πολυποίκιλη δράση ενημέρωσης του κοινού για την προσφορά του Επιμελητηρίου, φέρνοντας πιο κοντά το ΤΕΕ, τα Περιφερειακ
Image
Image

Search