Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Έσκασαν» τα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας»

 Mία νεαρή ασθενής η οποία είναι και νοσηλεύτρια περίμενε στα εξωτερικά ιατρεία από τις 11 το πρωί της παραμονής των θεοφανείων. Η ώρα ήταν 8 και ακόμη περίμενε. Η αγανάκτηση των δεκάδων ασθενών που μετέβησαν στο εφημερεύων Νοσοκομείο της Πάτρασς ξεχείλιζε. Γιατροί και νοσηλευτές έκαναν ότι μπορούσαν, αλλά προφανώς ήσαν ελάχιστοι. Συνεχώς ερχόντουσαν και επείγοντα περιστατικά και η κατάσταση γινόταν ακόμη πιο δύσκολη. Ο διάδρομος ήταν γεμάτος όπως επίσης και ο χώρος των Εξωτερικών Ιατρείων. Ούτε ράντζο δεν υπήρχε. Η αναμονή ξεπερνούσε σε αρκετές περιπτώσεις τις 8 ώρες και όλα αυτα... για μία εξέταση. Στην κυριολεξία υπήρχε κορεσμός στον χώρο. Γιατροί και εργαζόμενοι έχουν πολλές φορές επισημάνει το πρόβλημα με την έλλειψη προσωπικού. Αλλά δυστυχώς δεν εισακούονται!

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έφυγε χθες από τη ζωή η ηθοποιός Μαρία Αναστασίου, σύζυγος του Ηλία Ασπρούδη.   Την δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας, δημ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Σε τροχιά επαναφοράς στην κανονικότητα εισέρχεται η χώρα καθώς από την 1η Ιουνίου επιστρέφουν στα σχολεία και οι μικροί μαθητές , ανεβάζουν ρολά τα ξενοδοχεία και οι κατασκηνώσεις . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ολοκληρώθηκε πλήρως η αντικατάσταση των παροχών του κεντρικού δικτύου ύδρευσης, στην Τοπική Κοινότητα Παρασκευής του Δήμου Αιγιαλείας. Πρόκειται  για ένα σημαντικό έργο που έγινε μ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

    Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη στην επιστολή που απέστειλε ο Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος   σχετικά με την άμεση αποζημίωση των . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

    Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη στην επιστολή που απέστειλε ο Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος   σχετικά με την άμεση αποζημίωση των ελαιοπαραγωγών του Δ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Για την επαναφορά του τμήματος της σιδηροδρομικής γραμμής μεταξύ της οδού Κανελλοπούλου και του σταθμού Ρίου στην κατηγορία του ενεργού δικτύου, με αποτέλεσμα την επαναφορά των δρομολογίων του Προα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη σύνταξη πλάνου ανάπτυξης για την Ηλεκτροκίνηση προχωρά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, σχεδιάζοντας με σταθερά βήματα την επόμενη μέρα σε ένα πεδίο δράσης που θα αξιοποιηθεί ως μοχλός οικονομικής αν
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search