Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

"Ιπποκράτης": Πότε θα τοποθετηθεί ο νέος Διοικητής του "Αγίου Ανδρέα"

 Την επίσπευση των διαδικασιών ανάληψης των καθηκόντων από τον διορισμένο Διοικητή στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών "Ο Άγιος Ανδρέας", ζητά με ανακοίνωση του το Σωματείο Εργαζομένων "Ιπποκράτης" στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα. 

Η ανακοίνωση:  "Οι πολλές εκκρεμότητες και τα μεγάλα προβλήματαεπιβάλλουν ΑΜΕΣΑ την ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ της ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑΣ 

Πέρασε ήδη αρκετός καιρός από την ανακοίνωση των ΝΕΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ των Νοσοκομείων, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΟΡΙΣΜΟΣ που αφορούσε και το δικό μας Νοσοκομείο, το Νοσοκομείο ΑΓ.  ΑΝΔΡΕΑΣ, διαδικασία που μέχρι σήμερα έχει μείνει στην ανακοίνωση……. 

Μια ανακοίνωση, που δυστυχώς μας έχει οδηγήσει σε μια φάση, όπου κανένας επί της ουσίας δεν μπορεί να ασχοληθεί και να δώσει λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, προβλήματα αρκετά που διογκώνονται και επιδεινώνονται. 

Αν και δεν είμαστε της άποψης, ότι αυτές οι θέσεις ευθύνης θα πρέπει  να είναι λάφυρα των εκλογικών διαδικασιών των κομμάτων ή των κυβερνήσεων, λαμβάνοντας όμως υπ΄ όψιν μας ως Δ.Σ όλα αυτά που βιώνουμε,την στασιμότητα σε όλα τα επίπεδα εκτός βεβαίως αυτών που έχουν να κάνουν με την 6η Υ.Πε όπου υπάρχει ένα κάποιο σημείο αναφοράς και κινητικότητας, στην χθεσινή συνεδρίαση μας αποφασίσαμε την ανάδειξη του προβλήματος, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΜΕΣΑ την ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ αυτής της εκκρεμότητας.  Κύριοι της κυβέρνησης δώστε επιτέλους τέλος".

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έφυγε χθες από τη ζωή η ηθοποιός Μαρία Αναστασίου, σύζυγος του Ηλία Ασπρούδη.   Την δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας, δημ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Σε τροχιά επαναφοράς στην κανονικότητα εισέρχεται η χώρα καθώς από την 1η Ιουνίου επιστρέφουν στα σχολεία και οι μικροί μαθητές , ανεβάζουν ρολά τα ξενοδοχεία και οι κατασκηνώσεις . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ολοκληρώθηκε πλήρως η αντικατάσταση των παροχών του κεντρικού δικτύου ύδρευσης, στην Τοπική Κοινότητα Παρασκευής του Δήμου Αιγιαλείας. Πρόκειται  για ένα σημαντικό έργο που έγινε μ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

    Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη στην επιστολή που απέστειλε ο Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος   σχετικά με την άμεση αποζημίωση των . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

    Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη στην επιστολή που απέστειλε ο Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος   σχετικά με την άμεση αποζημίωση των ελαιοπαραγωγών του Δ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Για την επαναφορά του τμήματος της σιδηροδρομικής γραμμής μεταξύ της οδού Κανελλοπούλου και του σταθμού Ρίου στην κατηγορία του ενεργού δικτύου, με αποτέλεσμα την επαναφορά των δρομολογίων του Προα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη σύνταξη πλάνου ανάπτυξης για την Ηλεκτροκίνηση προχωρά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, σχεδιάζοντας με σταθερά βήματα την επόμενη μέρα σε ένα πεδίο δράσης που θα αξιοποιηθεί ως μοχλός οικονομικής αν
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search