Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών: Περίμεναν μάταια για να κάνουν την χημειοθεραπεία τους

Πήγαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου για να κάνουν την χημειοθεραπεία τους αλλά δυστυχώς έφυγαν χωρίς να πάρουν το φάρμακο. Απροειδοποίητα και αιφνιδιαστικά διακόπηκαν οι χημειοθεραπείες σε ασθενείς Ογκολογικής Μονάδας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο. 

Καρκινοπαθείς κατήγγειλαν ότι το πρόγραμμα χημειοθεραπειών σταμάτησε αιφνιδιαστικά ,οι ασθενείς ειδοποιήθηκαν πως ακυρώθηκε το προγραμματισμένο ραντεβού τους αλλά χωρίς να είναι κανείς σε θέση να τους απαντήσει αποκατασταθεί η λειτουργία του προγράμματος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το συγκεκριμένο φάρμακο χημειοθεραπείας δεν υπάρχει σε κανένα νοσοκομείο της χώρας αφού πρόκειται για πρόβλημα με την εταιρεία που το προμηθεύει στη χώρα μας.  Για το σοβαρό ζήτημα της έλλειψης του φαρμάκου που χορηγείται σε ογκολογικούς ασθενείς σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι ενήμερο και το Υπουργείο Υγείας.  

Οι ασθενείς καθώς και οι δικοί τους άνθρωποι ζητούν να γίνουν άμεσα παρεμβάσεις έτσι ώστε να φτάσει στα νοσοκομεία το φάρμακο και να μπορέσει να χορηγηθεί στους ασθενείς που η ζωή τους στηρίζεται στην θεραπεία. 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Μικτό κλιμάκιο της ΑΑΔΕ από την Αττική βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Ψαθόπουργο κάνοντας ελέγχους σε καταστηματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της παραλιακής.Σύμφωνα με πληρ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σύμφωνα με διάφορες πηγές, η φρεγάτα του ΠΝ Λήμνος (F451) φέρεται να συγκρούστηκε με μια φρεγάτα του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού Kemal_Reis (F247) συνοδεύοντας το τουρκικό ερευνητ . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

Υπάρχουν θεσμοί προορισμένοι να ελέγχουν τη διαχείριση της εξουσίας – η Βουλή, το Ανώτατο Διοικητικό Δικαστήριο (ΣτΕ), η δημοσιογραφία. Βουλή και δημοσιογραφία έχουν παραιτηθεί (μα . . .
LIFE STYLE

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Κιμούλης στη Σεμίνα Διγενή και το Έθνος με αφορμή την παράσταση Το παγκάκι, στην οποία πρωταγωνιστεί. Ο επιτυχημένος ηθοποιός . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Μικτό κλιμάκιο της ΑΑΔΕ από την Αττική βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Ψαθόπουργο κάνοντας ελέγχους σε καταστηματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της παραλιακής.Σύμφωνα με πληροφορίες το κλιμάκιο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού.Στο πλαίσιο αυτό χθες, Τρί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας κατά τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου 2020, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης και κυκλοφορίας, που θα ληφθούν σε τοπικό επί
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search