Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών: Περίμεναν μάταια για να κάνουν την χημειοθεραπεία τους

Πήγαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου για να κάνουν την χημειοθεραπεία τους αλλά δυστυχώς έφυγαν χωρίς να πάρουν το φάρμακο. Απροειδοποίητα και αιφνιδιαστικά διακόπηκαν οι χημειοθεραπείες σε ασθενείς Ογκολογικής Μονάδας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο. 

Καρκινοπαθείς κατήγγειλαν ότι το πρόγραμμα χημειοθεραπειών σταμάτησε αιφνιδιαστικά ,οι ασθενείς ειδοποιήθηκαν πως ακυρώθηκε το προγραμματισμένο ραντεβού τους αλλά χωρίς να είναι κανείς σε θέση να τους απαντήσει αποκατασταθεί η λειτουργία του προγράμματος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το συγκεκριμένο φάρμακο χημειοθεραπείας δεν υπάρχει σε κανένα νοσοκομείο της χώρας αφού πρόκειται για πρόβλημα με την εταιρεία που το προμηθεύει στη χώρα μας.  Για το σοβαρό ζήτημα της έλλειψης του φαρμάκου που χορηγείται σε ογκολογικούς ασθενείς σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι ενήμερο και το Υπουργείο Υγείας.  

Οι ασθενείς καθώς και οι δικοί τους άνθρωποι ζητούν να γίνουν άμεσα παρεμβάσεις έτσι ώστε να φτάσει στα νοσοκομεία το φάρμακο και να μπορέσει να χορηγηθεί στους ασθενείς που η ζωή τους στηρίζεται στην θεραπεία. 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Συμφωνείται με την Άμεση λήψη μέτρων (κορίνες, κώνους, αστυνόμευση κλπ) στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου με στόχο την μείωση των ατυχημάτων ;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η «Υπόθεση Μινέττι», σε σκηνοθεσία Εύρης Σοφρωνιάδου και ερμηνεία Γιάννη Κουρκουμέλη, μετά από τον επιτυχημένο κύκλο παραστάσεων στο Booze Cooperativa στην Αθήνα, θα φιλοξενηθεί στ . . .
LIFE STYLE

Για τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για τη συμμετοχή του στο YFSF μίλησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Γεωργούλης. Ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος υπεραμύνθηκε της απόφασής του . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η θεατρική παράσταση «Οδύσσεια ή μια δικαιολογία» σε σκηνοθεσία Γιάννη Τσάκωνα που έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, τόσο σε νέους όσο και σε μεγάλους, απόψε Δευτέρα 20/1 και α . . .
LIFE STYLE

Η Ελένη Μενεγάκη δεν κρύβει τη μεγάλη αδυναμία που έχει στην πεθερά της, Λιλίκα Παντζοπούλου. Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε το ταξίδι που μόλις ακύρωσε λόγω μποφόρΟι δυο γυναίκες κατά . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πέμπτη βράδυ ώρα 10.00. ... Ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννης Καρβέλης περνάει το κατώφλι του πολεμικού μετώπου στο οποίο μετατρέπεται σε κάθε εφημερία του το Τμήμα Επειγόντων Περισ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός στις 7.30 το πρωί σε Αστυνομία και Πυροσβεστική Υπηρεσία για έναν άνδρα που επέβαινε σε λευκό αυτοκίνητο και έβαζε φωτιά σε καρναβαλικούς μπάστακες. Πρώτα χτύπησε στο Δημαρχείο. Έβαλε φωτιά
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε αντίθετη κατεύθυνση από αυτή του προκατόχου του Χρ. Νικολάου - ο οποίος προ ημερών πρότεινε τον συμβολικό κλείσιμο της ΝΕΟ Πατρών-Πύργου (την Τρίτη) από τους Δήμους Πατρέων, Δυτικής Αχαΐας, Ηλείας
Image
Image
© 2019 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search