Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Συναυλία για ενίσχυση μεταναστών

Η Κίνηση Υπεράσπισης των Δικαιωμάτων Προσφύγων & Μεταναστών/-τριών, με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων και για την ενίσχυση των δράσεών της, προσκαλεί τον Haig Yazdjian, τη Ναταλία Κωτσάνη και το Ντίνο Μάνο σε μια συναυλία αφιερωμένη στις μουσικές του κόσμου, τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου στις 9 μ.μ. στο Ghetto Bar (Ευμυλου 8).

Ο Haig Yazdjian γεννημένος στη Συρία από γονείς Αρμένιους, ανήκει στις κορυφαίες μορφές της world μουσικής, καταξιωμένος παγκόσμια ως δεξιοτέχνης σολίστας στο ούτι καθώς και ως συνθέτης και ερμηνευτής που συγκινεί με την εκφραστική φωνή του. Η Ναταλία Κωτσάνη, πολυταξιδεμένη στην Graecia Salentina και στο Νότο της Ιταλίας αναζητά την πρωτόλεια φωνητική έκφραση των μουσικών πολιτισμών της Μεσογείου. Ο Ντίνος Μάνος, από τους πιο ταλαντούχους μουσικούς της νεότερης jazz σκηνής, έχει στο ενεργητικό του διεθνείς συμπράξεις και συμμετοχές σε μεγάλα φεστιβάλ της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Μια πολυ-πολιτισμική συνάντηση τριών αναγνωρισμένων καλλιτεχνών, που ανοίγουν τις μουσικές τους «βαλίτσες» για να συμπράξουν σε ένα διάλογο όπου τα τραγούδια της Μεσογείου και των Βαλκανίων συναντούν γνωστές αρμένικες μελωδίες και ηχοχρώματα της ανατολής!

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί για την ενίσχυση των δράσεων της Κίνησης Υπεράσπισης των Δικαιωμάτων Προσφύγων & Μεταναστών/-τριών υπέρ των αναγκών προσφύγων και μεταναστών/-τριών που διαμένουν στην Πάτρα καθώς και αυτών που διαμένουν προσωρινά στο camp της Κορίνθου.

Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ εισιτηρίων ξεκινά 10/12 στα εξής σημεία:

- Βιβλιοπωλείο ANIMA LIBRI (Κολοκοτρώνη 36)

- Βιβλιοπωλείο ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ (Γερωκοστοπούλου 31)

Τιμή εισιτηρίων: 10 ευρώ

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από σήμερα και για 4 ημέρες (μέχρι και την Μεγάλη Δευτέρα, 29 Απριλίου), στον φιλόξενο χώρο του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας, θα διεξαχθεί η καθιερωμένη ετήσια δωροέκθεση από το «Άλμα Ζωής . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δασαρχεία και Δήμοι έχουν λάβει ξεκάθαρες οδηγίες για το τι πρέπει να πράξουν ώστε να ελαχιστοποιήσουν τους κινδύνους εκδήλωσης πυρκαγιών και καθημερινά προσπαθούν να καλύψουν όσα . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η εισαγγελέας εφετών Λάρισας διαβίβασε στην εισαγγελία του Αρειου Πάγου, την μήνυση γονέα θύματος της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών προκειμένου να αποσταλεί στην Βουλή για να . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Η αμέλεια του κατηγορούμενου είναι βαρύτατη και είναι σωρευτική. Η μοτοσυκλέτα δεν είχε κανένα περιθώριο ελιγμού. Το όχημα που οδηγούσε ο κατηγορούμενος έφραξε όλο το μήκος της λω . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από σήμερα και για 4 ημέρες (μέχρι και την Μεγάλη Δευτέρα, 29 Απριλίου), στον φιλόξενο χώρο του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας, θα διεξαχθεί η καθιερωμένη ετήσια δωροέκθεση από το «Άλμα Ζωής Πάτρας». Μία πρωτοβο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η ημερίδα που συνδιοργάνωσε η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας, το Π
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες σύνδεσης νέου δικτύου ύδρευσης θα πραγματοποιηθούν στην Εγλυκάδα, σήμερα Παρασκευή 26 Απριλίου. Λόγω των εργασιών, από την ΔΕΥΑΠ, ανακοινώνεται ότι από τις 8 π.μ. έως τις 3 μ.μ. θα υπάρξει π
Image
Image

Search