Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Έντονες διαμαρτυρίες στην Κανακάρη για διπλοπαρκάρισμα

Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι μόνιμοι κάτοικοι της Κανακάρη με την παράνομη στάθμευση και ειδικότερα με τα διπλοπαρκαρισμένα. Το φαινόμενο τις τελευταίες ημέρες έχει οξυνθεί, με τους κατοίκους της Κανακάρη που έχουν προμηθευτεί αυτή την ειδική κάρτα που τους δίνεται από τον δήμο, έχοντας το δικαίωμα να παρκάρουν το αυτοκίνητο τους όσες ώρες θέλουν, να μην βρίσκουν θέση για να σταθμεύουν και να αναγκάζονται να ψάχνουν σε δρόμους μακριά από την γειτονιά τους ή ακόμα και σε ιδιωτικά πάρκινγκ, πληρώνοντας το ανάλογο αντίτιμο.

Ειδικότερα τις μέρες της περασμένης εβδομάδας, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν, η Κανακάρη τις ώρες της κυκλοφοριακής αιχμής ήταν γεμάτη από διπλοπαρκαρισμένα και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα και από τριπλόπαρκαρισμένα, από το ύψος της Ζαΐμη και της Κολοκοτρώνη μέχρι το τέρμα στην Τριών Ναυάρχων.

Όπως λένε ο δρόμος τους χαρακτηρίζεται από ένα καθεστώς ανομίας και αναρχίας, ενώ έχουν εκφράσει τα παράπονα τους στους υπευθύνους σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν μαζί τους και οι οποίοι το μόνο που κάνουν είναι να παραδέχονται το πρόβλημα που υπάρχει ότι έχουν δίκιο.

Κι όλα αυτά ενώ ακόμα περιμένουν τι θα γίνει με το θέμα της αντιδρόμησης, με τους κατοίκους, αλλά και τους καταστηματάρχες να έχουν εναντιωθεί στις προθέσεις της δημοτικής αρχής, τονίζοντας ότι εκτός των άλλων η αντιδρόμηση θα φέρει ακόμα μεγαλύτερο βραχνά για την περιοχή και στο ζήτημα του κυκλοφοριακού.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Συμφωνείται με την απαγόρευση του καπνίσματος ;

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 στις 21.30 θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα εκδήλωση από το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «Καλλιπάτειρα». Πιο συγκεκριμένα η Πρόεδρος του Πανελλη . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δέκα προκλήσεις θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την επόμενη δεκαετία οι τράπεζες, σύμφωνα με νέα έρευνα της EY και του Institute of International Finance (IIF) με τίτλο: «An endurance . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη προκάλεσε στην κοινωνία της Πάτρας, η είδηση του θανάτου, του γνωστού επιχειρηματία Γιώργου Κόζη. Ο εκλιπών, δραστηριοποιήθηκε για πολλές δεκαετίες στο χώρο της εστιάσης, δι . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν και σήμερα οι χειμερινοί κολυμβητές της Πάτρας. Η εκδήλωση έγινε στην Πλαζ. Οι χειμερινοί κολυμβητές ευχήθηκαν υγεία για τη νέα χρονιά και βούτ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη προκάλεσε στην κοινωνία της Πάτρας, η είδηση του θανάτου, του γνωστού επιχειρηματία Γιώργου Κόζη. Ο εκλιπών, δραστηριοποιήθηκε για πολλές δεκαετίες στο χώρο της εστιάσης, διατηρώντας πασίγνωστα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ένα ακόμη τροχαίο στην Πατρών - Πύργου με Ι.Χ. να καταλήγει τουμπαρισμένο. Το τροχαίο σημειώθηκε στο ύψος του Γομοστού το μεσημέρι της Κυριακής. Από το τροχαίο σύμφωνα με τις πληροφορίες οι επιβάτες γ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Σταυρός πάνω στον οποίο μαρτύρησε ο Πρωτόκλητος των Αποστόλων Άγιος Ανδρέας θεωρείται ένα πολύ σημαντικό ιερό κειμήλιο για όλον τον Χριστιανικό κόσμο.B Επεστράφη στην Πάτρα πριν από σαράντα ολόκληρα
Image
Image
© 2019 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search