Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Έντονες διαμαρτυρίες στην Κανακάρη για διπλοπαρκάρισμα

Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι μόνιμοι κάτοικοι της Κανακάρη με την παράνομη στάθμευση και ειδικότερα με τα διπλοπαρκαρισμένα. Το φαινόμενο τις τελευταίες ημέρες έχει οξυνθεί, με τους κατοίκους της Κανακάρη που έχουν προμηθευτεί αυτή την ειδική κάρτα που τους δίνεται από τον δήμο, έχοντας το δικαίωμα να παρκάρουν το αυτοκίνητο τους όσες ώρες θέλουν, να μην βρίσκουν θέση για να σταθμεύουν και να αναγκάζονται να ψάχνουν σε δρόμους μακριά από την γειτονιά τους ή ακόμα και σε ιδιωτικά πάρκινγκ, πληρώνοντας το ανάλογο αντίτιμο.

Ειδικότερα τις μέρες της περασμένης εβδομάδας, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν, η Κανακάρη τις ώρες της κυκλοφοριακής αιχμής ήταν γεμάτη από διπλοπαρκαρισμένα και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα και από τριπλόπαρκαρισμένα, από το ύψος της Ζαΐμη και της Κολοκοτρώνη μέχρι το τέρμα στην Τριών Ναυάρχων.

Όπως λένε ο δρόμος τους χαρακτηρίζεται από ένα καθεστώς ανομίας και αναρχίας, ενώ έχουν εκφράσει τα παράπονα τους στους υπευθύνους σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν μαζί τους και οι οποίοι το μόνο που κάνουν είναι να παραδέχονται το πρόβλημα που υπάρχει ότι έχουν δίκιο.

Κι όλα αυτά ενώ ακόμα περιμένουν τι θα γίνει με το θέμα της αντιδρόμησης, με τους κατοίκους, αλλά και τους καταστηματάρχες να έχουν εναντιωθεί στις προθέσεις της δημοτικής αρχής, τονίζοντας ότι εκτός των άλλων η αντιδρόμηση θα φέρει ακόμα μεγαλύτερο βραχνά για την περιοχή και στο ζήτημα του κυκλοφοριακού.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Συμφωνείται με την Άμεση λήψη μέτρων (κορίνες, κώνους, αστυνόμευση κλπ) στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου με στόχο την μείωση των ατυχημάτων ;

Τελευταία Νέα

ΑΠΟΨΕΙΣ

Του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΤΑΓΚΑ*Τα τεχνικά έργα και ο κατασκευαστικός τομέας γενικότερα, αποτελούσε ανέκαθεν, λόγω φύσης της εργασίας και ιδιαίτερων συνθηκών περιβάλλοντος, τη μεγαλύτερη πηγή . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το μήνυμα του Μητροπολίτη για τις ημέρες που έρχονται. . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Μια αδιανόητη ιστορία διαδραματίστηκε στα Λιόσια, με ένα οκτάχρονο παιδί να μεταφέρεται από τη μητέρα του στο Νοσοκομείο των Παίδων, καθώς είχε δεχθεί πυροβολισμό στο δεξί του πόδι . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας παρουσιάζει στο κοινό μερικές σπουδαίες παραστάσεις της μακρόχρονης διαδρομής του μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του.Στην τόσο δύσκολη συνθήκη που βιώνο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την Τρίτη 7 Απριλίου, παγκόσμια ημέρα για την υγεία, η Ε.Ι.Ν.Α προχωρά σε συμβολικές κινητοποιήσεις με συγκέντρωση εργαζόμενων στα προαύλια των νοσοκομείων και παραχώρηση συνέντευξης τύπου, στo πλαίσι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Προκειμένου να μην υπάρξει η παραμικρή καθυστέρηση και να μην δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα, η ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ, σεβόμενη τις οδηγίες που έχει δώσει το Υπουργείο και ο ΟΠΕΚΕΠΕ, ανέθεσε σε ομάδα έργου το σχε
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search