Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Aναβαθμίστηκε το κτίριο της Δημοτικής Μουσικής

 Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αρχιτεκτονικού Έργου, στο πλαίσιο της υλοποίησης του γενικότερου σχεδιασμού  για αποκατάσταση, συντήρηση , πλήρη επισκευή και ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων στα οποία φιλοξενούνται τμήματα και υπηρεσίες του, μεταξύ άλλων, έχει ήδη ολοκληρώσει τις εργασίες μόνωσης, καθώς και αντικατάστασης του φωτισμού, στο ακίνητο της οδού Αγίου Διονυσίου, στο οποίο στεγάζεται η Δημοτική Μουσική. Έχουν επίσης ολοκληρωθεί οι εργασίες  αντικατάστασης  του κλιματισμού στον 5ο όροφο του κτιρίου.

Το αμέσως επόμενο διάστημα έχει προγραμματιστεί η αντικατάσταση των υδραυλικών εγκαταστάσεων, του συνόλου των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και η πραγματοποίηση εργασιών ελαιοχρωματισμού.

Παράλληλα, από τη Διεύθυνση Αρχιτεκτονικού Έργου, βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία εκπόνησης μελέτης για τη συνολική αναβάθμιση του κτιρίου. 

   

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Συμφωνείται με την απαγόρευση του καπνίσματος ;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Καθηγητής του Τμήματος Μηχανολόγων Πανεπιστημίου Michigan - Ann Arbor Παναγιώτης Γ. Παπαλάμπρος θα αναγορευθεί Επίτιμος Διδάκτορας του Τμήματος Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχαν . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα επέφερε η πρωτοβουλία της Διοίκησης του ΟΑΕΔ να προχωρήσει στην ευρεία δημοσιοποίηση των 14 ανοικτών προγραμμάτων απασχόλησης, την Παρασκευή 8 Νοεμβρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Κίνηση Υπεράσπισης των Δικαιωμάτων Προσφύγων & Μεταναστών/-τριών, με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων και για την ενίσχυση των δράσεών της, προσκαλεί τον Haig Yazdjian, τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ικανοποιητική συμμετοχή εκθετών από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το τριήμερο 6-8 Δεκεμβρίου 2019 το 11o Φεστιβάλ Μελιού με σπάν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Καθηγητής του Τμήματος Μηχανολόγων Πανεπιστημίου Michigan - Ann Arbor Παναγιώτης Γ. Παπαλάμπρος θα αναγορευθεί Επίτιμος Διδάκτορας του Τμήματος Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών, την Τετάρτη, 1
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Κίνηση Υπεράσπισης των Δικαιωμάτων Προσφύγων & Μεταναστών/-τριών, με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων και για την ενίσχυση των δράσεών της, προσκαλεί τον Haig Yazdjian, τη Ναταλία Κωτσάνη κα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ικανοποιητική συμμετοχή εκθετών από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το τριήμερο 6-8 Δεκεμβρίου 2019 το 11o Φεστιβάλ Μελιού με σπάνιες ποικιλίες ελληνι
Image
Image
© 2019 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search