Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Aναβαθμίστηκε το κτίριο της Δημοτικής Μουσικής

 Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αρχιτεκτονικού Έργου, στο πλαίσιο της υλοποίησης του γενικότερου σχεδιασμού  για αποκατάσταση, συντήρηση , πλήρη επισκευή και ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων στα οποία φιλοξενούνται τμήματα και υπηρεσίες του, μεταξύ άλλων, έχει ήδη ολοκληρώσει τις εργασίες μόνωσης, καθώς και αντικατάστασης του φωτισμού, στο ακίνητο της οδού Αγίου Διονυσίου, στο οποίο στεγάζεται η Δημοτική Μουσική. Έχουν επίσης ολοκληρωθεί οι εργασίες  αντικατάστασης  του κλιματισμού στον 5ο όροφο του κτιρίου.

Το αμέσως επόμενο διάστημα έχει προγραμματιστεί η αντικατάσταση των υδραυλικών εγκαταστάσεων, του συνόλου των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και η πραγματοποίηση εργασιών ελαιοχρωματισμού.

Παράλληλα, από τη Διεύθυνση Αρχιτεκτονικού Έργου, βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία εκπόνησης μελέτης για τη συνολική αναβάθμιση του κτιρίου. 

   

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεγάλη διαφορά για τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και τη Νέα Δημοκρατία, σε σχέση με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς και κόμματα δίνει μια νέα δημοσκόπηση της Metron . . .
LIFE STYLE

Αποφασισμένος να «μονομαχήσει» με τον τραπεζίτη και να κερδίσει ήταν ο Παντελής από τη Φολέγανδρο που βρέθηκε στο πλατό του Deal. Ο νεαρός διατηρεί καφέ-μπαρ στην περιοχή του Παγκρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με επιτυχία πραγματοποπιήθηκε η συγκέντρωση των καρναβαλιστών για τη «Στέγη Για Το Καρναβάλι», το βράδυ της Πέμπτης στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας  Τα πληρώματα του ΑΣΟ ακολουθώ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σαράντα μέρες συμπληρώνονται από το θάνατο του 18χρονου Νίκου Μοίραλη που έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο δυστύχημα. Βγήκε με το ποδήλατο για μια βόλτα, αλλά στη γωνία της Πατρώ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με επιτυχία πραγματοποπιήθηκε η συγκέντρωση των καρναβαλιστών για τη «Στέγη Για Το Καρναβάλι», το βράδυ της Πέμπτης στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας  Τα πληρώματα του ΑΣΟ ακολουθώντας τη δική τους φω
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σαράντα μέρες συμπληρώνονται από το θάνατο του 18χρονου Νίκου Μοίραλη που έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο δυστύχημα. Βγήκε με το ποδήλατο για μια βόλτα, αλλά στη γωνία της Πατρών Κλάους με την Γλαύ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ιδιαίτερα αυξημένη ήταν η κινητικότητα του πληθυσμού μετά το άνοιγμα σχολείων, εστίασης και μετακινήσεων, σύμφωνα με την δεύτερη έκθεση προόδου του Παρατηρητηρίου Covid-19, που αφορά το διάστημα 20-27
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search