Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεργασία Dragan Gasic με τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πατρών

Ο καταξιωμένος προπονητής ιστιοπλοΐας 

Dragan Gasic  σε συνεργασία με τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πατρών διοργανώνουν ioptimist training clinic για αθλητές optimist (7-15 ετών) στις 20,21,22,23 Δεκεμβρίου.

Ο Dragan Gasic  είναι επαγγελματίας προπονητής από το 1987.

Δίδαξε επί πέντε χρόνια στο Koper, ως προπονητής ομάδας καθώς και για την Γιουγκοσλαβική Ομοσπονδία, κυριως σε optimist.

Οι αθλητές της ομάδας του τακτικά αναδεικνύονταν νικητές σε εθνικό καθώς και διεθνές επίπεδο. Το 1992 ξεκίνησε να προπονεί στην Trieste (Italy)  και στην Izola (Slovenia). Από το 2001 εργάζεται  ως προπονητής  στην Societa velica Barcola Grignano in Trieste. 

Κατά την διάρκεια αυτών των ετών δίδαξε ως προπονητής σε αντίστοιχα clinics της κατηγορίας optimist και σε χώρες όπως Ιταλία ,Σουηδία, Σλοβενία, Ουγγαρία, Ισπανία, Αζερμπαιτζαν  και Ομαν.

Στην Ιταλία ολοκλήρωσε όλες τις τυπικές προϋποθέσεις ενός προπονητή και στην ουσία πια κατατάσσεται  ως προπονητής τρίτου επιπέδου στην ιταλική Ομοσπονδία ιστιοπλοΐας με ειδίκευση στα Optimist, 420 και  470 class.

Κατέχει την θέση του πρώτου προπονητή στην Societa velica BarcolaGrignano in Trieste Italy.

Τα βασικά επιτεύγματα των ιστιοπλόων του:

2    World champion Optimist Class

1  World Optimist femmale champion Optimist Class

1 time European champion Optimist Class

2 time European femmale champion Optimist Class

2 time Italian National champion Optimist Class

9 time Italian femmale National champion Optimist Class

1 time World Champion 420 class

1 time World femmale 420 class

1 time Junior World Champion 470 class

 

 

Υπάρχουν επιπλέον πολλές δεύτερες και τρίτες θέσεις των αθλητών του σε διεθνείς και ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ τέλος εργάζεται στην Olympic sails, στο τμήμα έλεγχου και βελτίωσης των πανιών optimist.

 

Μαζί με τον Dragan έρχονται και τέσσερις αθλητές -τριες του από την Ιταλία .( μια αθλήτρια κάτοχος  του περσινού Ευρωπαϊκού optimist )

 

Καλή αντάμωση στην Πάτρα.

 

Ιστοσελίδα Ι.Ο.Πατρών http://www.sailingclub.gr 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Συμφωνείται με την απαγόρευση του καπνίσματος ;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας, κατά τη συνεδρίαση που έγινε τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στον Πύργο Ηλείας, η πρώτη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

      Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 13χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Νίκος Ασπράγκαθος, ενημέρωσε σήμερα εκπροσώπους των δημοσίων υπηρεσιών και των τραπεζών της Πάτρας, για την συγκέντρωση έντυπου χαρτιού προς ανακύκλωσ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Η αντιμετώπιση της ανεργίας αποτελεί τη μεγαλύτερη ανησυχία των Ελλήνων πολιτών, σύμφωνα με την τελευταία έρευνα του Ευρωβαρομέτρου. Παρόλο που συνολικά στην Ευρωπαϊκή Ένωση η αντ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας, κατά τη συνεδρίαση που έγινε τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στον Πύργο Ηλείας, η πρώτη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για τι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

      Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 13χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατ΄εξακολούθηση.  
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Νίκος Ασπράγκαθος, ενημέρωσε σήμερα εκπροσώπους των δημοσίων υπηρεσιών και των τραπεζών της Πάτρας, για την συγκέντρωση έντυπου χαρτιού προς ανακύκλωση, κατά την διάρκεια
Image
Image
© 2019 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search