Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεργασία Dragan Gasic με τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πατρών

Ο καταξιωμένος προπονητής ιστιοπλοΐας 

Dragan Gasic  σε συνεργασία με τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πατρών διοργανώνουν ioptimist training clinic για αθλητές optimist (7-15 ετών) στις 20,21,22,23 Δεκεμβρίου.

Ο Dragan Gasic  είναι επαγγελματίας προπονητής από το 1987.

Δίδαξε επί πέντε χρόνια στο Koper, ως προπονητής ομάδας καθώς και για την Γιουγκοσλαβική Ομοσπονδία, κυριως σε optimist.

Οι αθλητές της ομάδας του τακτικά αναδεικνύονταν νικητές σε εθνικό καθώς και διεθνές επίπεδο. Το 1992 ξεκίνησε να προπονεί στην Trieste (Italy)  και στην Izola (Slovenia). Από το 2001 εργάζεται  ως προπονητής  στην Societa velica Barcola Grignano in Trieste. 

Κατά την διάρκεια αυτών των ετών δίδαξε ως προπονητής σε αντίστοιχα clinics της κατηγορίας optimist και σε χώρες όπως Ιταλία ,Σουηδία, Σλοβενία, Ουγγαρία, Ισπανία, Αζερμπαιτζαν  και Ομαν.

Στην Ιταλία ολοκλήρωσε όλες τις τυπικές προϋποθέσεις ενός προπονητή και στην ουσία πια κατατάσσεται  ως προπονητής τρίτου επιπέδου στην ιταλική Ομοσπονδία ιστιοπλοΐας με ειδίκευση στα Optimist, 420 και  470 class.

Κατέχει την θέση του πρώτου προπονητή στην Societa velica BarcolaGrignano in Trieste Italy.

Τα βασικά επιτεύγματα των ιστιοπλόων του:

2    World champion Optimist Class

1  World Optimist femmale champion Optimist Class

1 time European champion Optimist Class

2 time European femmale champion Optimist Class

2 time Italian National champion Optimist Class

9 time Italian femmale National champion Optimist Class

1 time World Champion 420 class

1 time World femmale 420 class

1 time Junior World Champion 470 class

 

 

Υπάρχουν επιπλέον πολλές δεύτερες και τρίτες θέσεις των αθλητών του σε διεθνείς και ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ τέλος εργάζεται στην Olympic sails, στο τμήμα έλεγχου και βελτίωσης των πανιών optimist.

 

Μαζί με τον Dragan έρχονται και τέσσερις αθλητές -τριες του από την Ιταλία .( μια αθλήτρια κάτοχος  του περσινού Ευρωπαϊκού optimist )

 

Καλή αντάμωση στην Πάτρα.

 

Ιστοσελίδα Ι.Ο.Πατρών http://www.sailingclub.gr 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στον Εσπερινό της Παναγίας Γηροκομίτισσας βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης. . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Συναγερμό προκαλεί στις αρχές η αύξηση των κρουσμάτων στη Δυτική Ελλάδα, καθώς όσοι βρέθηκαν θετικοί στον ιό είναι άτομα νεαρής ηλικίας. . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η κυβέρνηση, αφού άνοιξε τα πάντα χωρίς σχέδιο και προετοιμασία και καλλιέργησε τον εφησυχασμό, τρέχει εκ των υστέρων να περιορίσει την πανδημία», τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΚΙΝ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία των ιταλικών αρχών, στην χώρα υπάρχουν 925 εστίες μόλυνσης του κορονοϊού. Παράλληλα, κατά τη χθεσινή ημέρα, διαγνώσθηκαν πεντακόσια είκοσι τρία νέα κ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανησυχία συνεχίζουν να προκαλούν τα συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα του κορωνοιού στην χώρα. Σήμερα στην ανακοίνωση του ΕΟΔΥ συμπεριλαμβάνεται Ηλεία , Αχαία και Αιτωλοακαρνανία. 2 κρούσματα στην Π.Ε. Αιτ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ακαριαίο θάνατο βρήκε ένας 88χρονος στην περιοχή Κρυονέρι της Φιγαλείας, νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο ηλικιωμένος άντρας εκτελούσε εργασίες κοπής πάνω σε δέντρο, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τρεις είναι οι νοσηλευόμενοι που πάσχουν απο κορωνοϊό, στο νοσοκομείο του Ρίου. Πρόκειται για τρεις γυναίκες  από 50 ως 85 ετών οι οποίες δεν είναι από την Πάτρα αλλά διακομίστηκαν από Αιτωλοακαρνανία
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search