Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση του  Εμπορικού Συλλόγου με την διοίκηση του ΟΛΠΑ

Πραγματοποιήθηκε στις 6/11/2019 στα γραφεία του ΟΛΠΑ συνάντηση του Εμπορικού Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών με την Πρόεδρο κα Κάνιστρα Ερασμία και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ Τσώνη Παναγιώτη. Από τον ΕΕΣΠ στην συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Ζαφειρόπουλος και ο Γεν. γραμματέας κ Μακρής Ευθύμιος. Παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πελοποννήσου κ Βαγενάς Γεώργιος.

Συζητήθηκε η ανάγκη άμεσης διασύνδεσης του νέου λιμένα με το τρένο, ως κύρια αναγκαιότητα  για την ύπαρξη του, ώστε να καταστεί ένα πλήρες διαμετακομιστικό κέντρο που θα έχει διασύνδεση με το αεροδρόμιο του Αράξου και την ΒΙΠΕ. 

Ο κύριος Τσώνης αναφέρθηκε στον έως τώρα σχεδιασμό για το νέο λιμάνι, το εμπορευματικό λιμάνι και την αναγκαιότητα αξιοποίησης των χώρων της Πειραϊκής Πατραϊκής ως χώρο logistics. Πρόθεση της διοίκησης του ΟΛΠΑ είναι η παρουσίαση και διαβούλευση με τους φορείς της πόλης για το νέο master plan του λιμανιού. Οι παραπάνω σχεδιασμοί μας βρίσκουν σύμφωνους καθώς θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας και ουσιαστική ανάπτυξη στην τοπική κοινωνία της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής .

Αναφέρθηκε ακόμη ένας νέος τρόπος διαχείρισης προβολής και διαφήμισης, που θα περάσει σε διαβούλευση με συντονιστή τον ΟΛΠΑ με προτάσεις και ιδέες από όλους τους φορείς, για την κρουαζιέρα. Απαραίτητη επίσης προϋπόθεση είναι η ταχεία δημιουργία  ασφαλούς και σύγχρονου αυτοκινητόδρομου προς την Αρχαία Ολυμπία

Τέλος υπήρξε συζήτηση για τα θέματα που απασχολούν τη λειτουργία της πόλης, το παραλιακό μέτωπο, τη δημιουργία λειτουργικής Μαρίνας και την ανάγκη συνεργασίας και επαφής του ΕΕΣΠ με τον ΟΛΠΑ.

 

 

 

 

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Συμφωνείτε να ψηφίζουν οι Έλληνες του εξωτερικού ;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μια προφορική ιστορία της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου με ογδόντα τέσσερις (84) μαρτυρίες-συνεντεύξεις από ισάριθμους αφηγητές είναι το νέο βιβλίο του ιστορικού Ιάσονα Χανδρινού, επι . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

φωτο αρχείου Σκηνές κινηματογραφικής ταινίας διαδραματίστηκαν λίγο πριν τις 23:00 το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο της Πάτρας , όταν οδηγός Ι.Χ. χτύπησε διαδοχικά τέσσερα οχήματα  . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα ιδιαίτερα προνομιακό φορολογικό καθεστώς καθιερώνεται για τους νέους μικρομεσαίους επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες αλλά και για χιλιάδες αγρότες, οι οποίοι έχουν πο . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σφοδρή επίθεση με σκωπτικό τρόπο εξαπέλυσε κατά του βουλευτή Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μάρκου, ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Τάκης Θεοδωρόπουλος με άρθρο του στην εφημερίδα «Καθημερ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μια προφορική ιστορία της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου με ογδόντα τέσσερις (84) μαρτυρίες-συνεντεύξεις από ισάριθμους αφηγητές είναι το νέο βιβλίο του ιστορικού Ιάσονα Χανδρινού, επιστημονικού συνεργάτη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρή βρέθηκε μέσα στο σπίτι της στα Σαγέικα της Δυτικής Αχαΐας, μια γυναίκα 44 ετών.Την άτυχη γυναίκα εντόπισαν οι οικείοι της οι οποίοι κι ενημέρωσαν την Αστυνομία.Πλέον την έρευνα για τις ακριβείς
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 4:30 τα ξημερώματα στο Κεφαλόβρυσο Ναυπάκτου. Μηχανή μεγάλου κυβισμού που επέβαινε ένα άτομο εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε πάνω σε τσιμεντένια κολόνα
Image
Image
© 2019 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search