Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πρώτος ο Θανάσης Παπαδόπουλος στις εκλογές της ΠΕΔ- Στην τρίτη θέση ο Πελετίδης

Πρώτη η παράταξη του νυν δημάρχου Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλου στις εκλογές της ΠΕΔ που διεξήχθησαν χθες στην Πάτρα.

Πιο συγκεκριμένα η παράταξη  του δημάρχου Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλου εξασφαλίζει 10 έδρες, η παράταξη του δημάρχου Θέρμου Σπύρου Κωνσταντάρα 8 έδρες και η παράταξη του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη 3 έδρες.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Θετικό χαρακτήρισε ο σύμβουλος στρατηγικής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ το μέτρο των πέντε αλλαγών, μέτρο που επιστράτευσε η FIFA για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων μετά την . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Διαβάστε την ανακοίνωση:Το 1972 ορίστηκε από τον ΟΗΕ η 5η μέρα του Ιουνίου, ως μέρα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για το περιβάλλον.Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, το θέμα για την . . .
ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

Το σώμα είναι ένα πολύπλοκο δίκτυο φλεβών και αρτηριών στις οποίες γίνεται συνεχής ροή αίματος.Πάνω από πέντε λίτρα αίματος πρέπει να μεταφέρονται και να διανέμονται σε ολόκληρο το . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σε ανακοίνωση του η διεύθυνση του Δημοτικού Ωδείου Πατρών ενημερώνει τους γονείς, κηδεμόνες και μαθητές του Δημοτικού Ωδείου, ότι έχει δρομολογηθεί η μετεγκατάσταση όλων των δράσεω . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συντετριμμένη είναι η κοινωνία του Πύργου από το άκουσμα της είδησης της απώλειας του 53χρονου Γιάννη Γιαννακόπουλου, που χθες τα ξημερώματα άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο που είχε με τη μηχα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ γιαπροβλήματα που προκύπτουν στη συνταγογράφηση και τα οποία πιθανά θα επιδεινωθούντο επόμενο χρονι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Στην χθεσινή τακτική συνεδρίαση του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Νομού Αχαΐας, η οποία πραγματοποιήθηκε στα Λουσικά Αχαΐας, υπήρξε ομόφωνη απόφαση για την αποστολή επιστολής προς τον Πρω
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search