Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εικόνα εγκατάλειψης στο Ταχύρρυθμο καταγγέλλει το σωματείο εργαζομένων "Ιπποκράτης"

Εικόνα εγκατάλειψης γνωρίζει επί έναν και πλέον ολόκληρο χρόνο, ο μισός και πλέον χώρος του τρίτου ορόφου του ταχύρρυθμου ο χώρος όπου στεγαζόταν η κλινική και η μονάδα του Νεφρού και των υπηρεσιών που εσπευσμένα μεταφέρθηκαν στον 1ο όροφο του 7ορόφου κτιρίου και μάλιστα σε μη ενδεδειγμένος χώρους γι΄ αυτές τις λειτουργίες.  Η εμφανέστατη και μάλιστα προκλητικότατη αυτή εγκατάλειψη, είναι απόρροια της χωρίς κανένα σοβαρό και ουσιαστικό χωροταξικό σχεδιασμό μεταστέγασης που έγινε το 2017 στον χώρο μας, εξαιτίας της οποίας:

 Αρκετά τμήματα λειτουργούν στριμωγμένα και μάλιστα χωρίς πλήρη ανάπτυξη και χωρίς τις αναγκαίες και απαραίτητες προϋποθέσεις, εν αντιθέσει με άλλα πλουσιοπάροχα χωροταξικά και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερους υπηρεσιακούς λόγους και ανάγκες, γι΄ αυτό και το πάγιο αίτημα μας για  χωροταξικό επανασχεδιασμό.

 Αρκετά παραμένουν άστεγα, γι αυτό και η αναγκαιότητα της νέας πτέρυγας που συνεχίζουμε να διεκδικούμε μετά και τις χωρίς αντίκρισμα δεσμεύσεις Πολάκη το 2018. Χωροταξικές καταστάσεις και δυσλειτουργίες που θα πρέπει άρδην να αλλάξουν.

Στόχοι και διεκδικήσεις

Που θα είναι πρώτη προτεραιότητά μας, στην νέα Διοίκηση που αναμένουμε, μια Διοίκηση που ευελπιστούμε να είναι συνεργάσιμη, έτσι ώστε όλοι αυτοί οι χώροι να αξιοποιηθούν, να επαναπροσδιοριστούν προς την σωστή κατεύθυνση για να γίνουν λειτουργικοί.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 37χρονης Χριστίνας στη Ζάκυνθο. Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα imerazante.gr, το μεσημέρι της Τρίτης παραδόθηκε στο Αστυνο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Συνεργαζόμενων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ, εμμένοντας στις ουσιαστικές διαφωνίες τους με τις διατάξεις του κατάφωρα αντεργατικού νομοσχεδίου . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι την  Πέμπτη  17-6-2021, από 9:00 έως 17:00 λόγω εργασιών συντήρησης δικτύου θα υπάρξει πλημμελής έως και  πλήρης διακοπή υδροδότησης στις περιοχές . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Το μείζον πρόβλημα προστασίας της παράκτιας ζώνης Ρίου – Αγίου Βασιλείου, μετά και τις καταστροφές που προκλήθηκαν από τις κακοκαιρίες της χειμερινής περιόδου και οι οποίες έθεσαν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 37χρονης Χριστίνας στη Ζάκυνθο. Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα imerazante.gr, το μεσημέρι της Τρίτης παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Συνεργαζόμενων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ, εμμένοντας στις ουσιαστικές διαφωνίες τους με τις διατάξεις του κατάφωρα αντεργατικού νομοσχεδίου  αποφάσισαν να στηρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Το μείζον πρόβλημα προστασίας της παράκτιας ζώνης Ρίου – Αγίου Βασιλείου, μετά και τις καταστροφές που προκλήθηκαν από τις κακοκαιρίες της χειμερινής περιόδου και οι οποίες έθεσαν την περιοχή σε κατά
Image
Image
© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search