Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πετυχημένη συνάντηση start up εταιρειών-Ικανοποίηση από το Επιμελητήριο

 Ως πρωτοβουλία επιτυχημένη και πολλά υποσχόμενη χαρακτηρίζεται η διοργάνωση του  1ου Start Ups on Air, powered by Patras IQ  που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019.  Την ευθύνη της διοργάνωσης   που διεξήχθη  στο «Επίκεντρο», είχαν το Επιμελητήριο Αχαΐας, το Πανεπιστήμιο Πατρών, το NBG Business Seeds, το POS4Work, καθώς και άλλα μέλη του οικοσυστήματος καινοτομίας της περιοχής και τοπικοί συνδιοργανωτές της έκθεσης καινοτομίας Patras IQ .

Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών καθώς το κοινό αποτελούσαν ερευνητές, φοιτητές, υφιστάμενοι επιχειρηματίες, ερευνητικοί επενδυτές καθώς και πολίτες, οι οποίοι έμειναν μέχρι το τέλος των παρουσιάσεων κάνοντας εποικοδομητικές παρεμβάσεις  ενώ συμμετείχαν και στην δικτύωση που ακολούθησε. 

Η  παρουσία της νεολαίας  σε τέτοιου είδους συναντήσεις παρουσίασης επιτυχημένων νεοφυών επιχειρήσεων (όπως η CoffeCo και η KITΥON που παρουσιάστηκαν στο 1ο Start Ups on Air, powered by Patras IQ) αλλά και καλών πρακτικών και καινοτόμων project, δείχνει ότι το ενδιαφέρον για ενίσχυση της κοινότητας καινοτόμας επιχειρηματικότητας της περιοχής μας παραμένει ενεργό, με ελπίδες για μεταστροφή του φαινομένου «braindrain» (φυγής του εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού στο εξωτερικό).

Οι συναντήσεις Start Ups on Air, powered by Patras IQ  θα συνεχιστούν και θα πραγματοποιούνται μια φορά μηνιαίως  ενώ νεότερη ενημέρωση θα δοθεί από τους διοργανωτές. 

 

Follow Us

OXYGEN FM

Ψηφοφορίες

Συμφωνείτε να ψηφίζουν οι Έλληνες του εξωτερικού ;

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Με απόφασή του το Ειρηνοδικείο Αθηνών απέρριψε αίτηση για την υπαγωγή στις διατάξεις του νόμου Κατσέλη, επειδή έκρινε ότι η δανειολήπτρια είχε κάνει «ανειλικρινή δήλωση», γεγονός π . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Τη διεξαγωγή πρόωρων βουλευτικών εκλογών το συντομότερο δυνατό στη Βόρεια Μακεδονία, μετά το «όχι» της ΕΕ στην έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων, πρότεινε ο πρωθυπουργός της χ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών, στο Βραχάτι, στη διασταύρωση με Μπολάτι.Οδηγός μηχανής μεγάλου κυβισμού συγκρούστηκε σφοδρά με φορτηγό ψυγείο, ό . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χαρακτηριστικά ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έγραψε:"Στις συνεργασίες και στη ζωή μας γενικότερα ο ορισμός για την (μη) επιτυχία βασίζεται πάντα στους στόχους που ορ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών, στο Βραχάτι, στη διασταύρωση με Μπολάτι.Οδηγός μηχανής μεγάλου κυβισμού συγκρούστηκε σφοδρά με φορτηγό ψυγείο, όταν ο οδηγός του δευ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άγρια επίθεση από δύο άνδρες δέχθηκε μία γυναίκα σε περιοχή της Δυτ. Αχαίας την ώρα που βρισκόταν εντός του οχήματός της. Ο ένας πλησίασε την πόρτα του οδηγού και ο δεύτερος κατάφερε να παραβιάσει την
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό και ακατανόητο επεισόδιο εκτυλίχθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου, στο Δημαρχείο στον Αστακό.Η συνεδρίαση ξεκίνησε, σύμφωνα με πληροφορίες
Image
Image
© 2019 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search