Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πετυχημένη συνάντηση start up εταιρειών-Ικανοποίηση από το Επιμελητήριο

 Ως πρωτοβουλία επιτυχημένη και πολλά υποσχόμενη χαρακτηρίζεται η διοργάνωση του  1ου Start Ups on Air, powered by Patras IQ  που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019.  Την ευθύνη της διοργάνωσης   που διεξήχθη  στο «Επίκεντρο», είχαν το Επιμελητήριο Αχαΐας, το Πανεπιστήμιο Πατρών, το NBG Business Seeds, το POS4Work, καθώς και άλλα μέλη του οικοσυστήματος καινοτομίας της περιοχής και τοπικοί συνδιοργανωτές της έκθεσης καινοτομίας Patras IQ .

Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών καθώς το κοινό αποτελούσαν ερευνητές, φοιτητές, υφιστάμενοι επιχειρηματίες, ερευνητικοί επενδυτές καθώς και πολίτες, οι οποίοι έμειναν μέχρι το τέλος των παρουσιάσεων κάνοντας εποικοδομητικές παρεμβάσεις  ενώ συμμετείχαν και στην δικτύωση που ακολούθησε. 

Η  παρουσία της νεολαίας  σε τέτοιου είδους συναντήσεις παρουσίασης επιτυχημένων νεοφυών επιχειρήσεων (όπως η CoffeCo και η KITΥON που παρουσιάστηκαν στο 1ο Start Ups on Air, powered by Patras IQ) αλλά και καλών πρακτικών και καινοτόμων project, δείχνει ότι το ενδιαφέρον για ενίσχυση της κοινότητας καινοτόμας επιχειρηματικότητας της περιοχής μας παραμένει ενεργό, με ελπίδες για μεταστροφή του φαινομένου «braindrain» (φυγής του εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού στο εξωτερικό).

Οι συναντήσεις Start Ups on Air, powered by Patras IQ  θα συνεχιστούν και θα πραγματοποιούνται μια φορά μηνιαίως  ενώ νεότερη ενημέρωση θα δοθεί από τους διοργανωτές. 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Για το "Καφέ της Χαράς" το οποίο θα επαναπροβληθεί από τον Οκτώβριο ενώ ξεκίνησαν ξανά τα γυρίσματα μετά την καραντίνα καθώς και για το "Κωνσταντίνου και Ελένης" και τα ονόματα που . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Αρχίζει από τις 9 Ιουνίου η τρίτη φάση χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων στην Κύπρο, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 24 Ιουνίου, αντί για τις 14 Ιουλίου, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η νέα γενιά αναδρομικών που έχουν αρχίσει να συσσωρεύονται αφορά τις αυξήσεις στις κύριες και επικουρικές συντάξεις που προβλέπονται από 1η Οκτωβρίου 2019 με βάση τον νέο ασφαλιστι . . .
ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

Η λοίμωξη από το βακτήριο της σαλμονέλας (Salmonella) είναι μια κοινή βακτηριακή ασθένεια που επηρεάζει την εντερική οδό. Τα βακτήρια της σαλμονέλας συνήθως ζουν στο εντερικό σύστη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του 46χρονου Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ από λευκό αστυνομικό στη Μινεάπολις των ΗΠΑ, πραγματοποιούν αυτή την ώρα στην Πλατεία Γεωργίου της Πάτρας οι οργανώσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ξεκίνησε την υλοποίηση του πρώτου κύκλου  των εκπαιδευτικών προγραμμάτων για υποψήφιους θετούς γονείς, σε εφαρμογή του Νόμου 4538/2018.Η εκπαίδευση αποτελεί προϋπόθεση για
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κάθοδο στην Πάτρα ετοιμάζει ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, με σκοπό να παρουσιάσει την πρόταση του υπουργείου για την έλευση του σύγχρονου τρένου μέχρι την πόλη και το λιμάνι τη
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search