Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αθανασόπουλος : Εμπαίζουν τους πολίτες κρύβοντας το μεταναστευτικό πρόβλημα

Στο τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Πάτρα με τους μετανάστες αναφέρθηκε σήμερα ο ειδικός σύμβουλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κατά την διάρκεια του δελτίου ειδήσεων του Best t.v. Αχαίας.

Υπάρχουν κυκλώματα , ασφαλώς διακινούνται ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αθανασόπουλος . Μάζεψαν τους μετανάστες κατά την διάρκεια της παρουσίας του Πρωθυπουργού και των Υπουργών στην Πάτρα με αφορμή το Αναπτυξιακό Συνεδριο και δημιούργησαν μια ψευδαίσθησή ότι όλα πάνε καλά , αυτό είναι εμπαιγμός για τους πολίτες. 

Σύμφωνα με τον συνδικαλιστή αστυνομικό Θανάση Αθανασόπουλο "Από 350 εώς 500  είνια οι μετανάστες στην Πάτρα λένε τα επίσημα στοιχεία, αυτοί που ζούν στο χώρο της ΑΒΕΞ και στο Λαδόπουλος ".

(Υπενθυμίζουμε πώς οι πληροφορίες αναφέρουν πώς είναι πολλοί περισσότεροι )

Την ίδια ώρα πολλά είναι τα ερωτηματικά για το γεγονός ότι η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαίας έχει ζητήσει να πραγματοποιηθεί σύσκεψη όλων των εμπλεκόμενων για να βρεθεί λύση και κανείς δεν έχει ενδιαφερθεί. 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ξεκίνησαν σήμερα, το πρωί της Τετάρτης 26 Ιουνίου, οι εργασίες για την πεζοδρόμηση της Μαιζώνος. Όπως είχε αναφέρει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παναγιώτης Μελάς, θα εργάζονται ταυτόχρ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την αποχώρηση τους από το οργανωτικό σκέλος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όχι από το πολιτικό και ιδεολογικό, όπως έχει καθοριστεί από τα συλλογικά του όργανα, ανακοίνωσαν με επιστολή τους πρ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση νοσηλευέται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, στο Ρίο ο 6χρονος που κινδύνευσε να πνιγεί χθες σε πισίνα ξενοδοχείου στ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στην Πάτρα, για τον ξαφνικό θάνατο του 64χρονου Αλέξιου Καρμοκόλια, που βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης, νεκρός μέσα στο σπίτι του, στην περιοχή της Περιβόλας. Ο άτυχος άνδρας . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στην Πάτρα, για τον ξαφνικό θάνατο του 64χρονου Αλέξιου Καρμοκόλια, που βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης, νεκρός μέσα στο σπίτι του, στην περιοχή της Περιβόλας. Ο άτυχος άνδρας, ήταν λάτρης της μο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μαρτυρικός ήταν ο θάνατος του εργαζόμενου σε εργοτάξιο πίσσας, έξω από το Αγρίνιο, όταν μετά από έκρηξη οι φλόγες τον εγκλώβισαν σε κοντέινερ. Η μητέρα του άτυχου χειριστή μιλώντας στο Star λέει
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θερμοκρασίες που ξεπέρασαν τους 38 °C σημειώθηκαν κυρίως στα δυτικά ηπειρωτικά την Τρίτη 25/06/2024, με την υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία να καταγράφεται στα Προσφυγικά Πάτρας με 39,3 °C. Σύμφωνα
Image
Image

Search