Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πόρτα καταπλάκωσε και σκότωσε πατέρα 3 παιδιών σε γήπεδο του Αγρινίου

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 58χρονος σήμερα το μεσημέρι στο Γήπεδο των Παπαδατών Μακρυνείας του Δήμου Αγρινίου.κ

Συγκεκριμένα ο άτυχος άνδρας που είχε συμφωνήσει με τις ομάδες που αγωνίζονται στο γήπεδο να πηγαίνει πριν τα παιχνίδια για να το ανοίγει, να φτιάχνει τις γραμμές κλπ, καταπλακώθηκε από τη σιδερένια πόρτα της εισόδου με αποτέλεσμα τον θάνατό του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φαίνεται πως κατά το άνοιγμα της μεγάλης σιδερένιας συρτής πόρτας, αυτή ξέφυγε από το πάνω μέρος και στην προσπάθειά του να την κρατήσει, τον πλάκωσε.

Ο άτυχος 58χρονος πατέρας τριών παιδιών μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ το παιχνίδι που ήταν προγραμματισμέν στο γήπεδο των Παπαδατών μεταξύ της Γαβαλούς και της Δόξας Αιτωλικού δεν έγινε.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ξεκίνησαν σήμερα, το πρωί της Τετάρτης 26 Ιουνίου, οι εργασίες για την πεζοδρόμηση της Μαιζώνος. Όπως είχε αναφέρει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παναγιώτης Μελάς, θα εργάζονται ταυτόχρ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την αποχώρηση τους από το οργανωτικό σκέλος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όχι από το πολιτικό και ιδεολογικό, όπως έχει καθοριστεί από τα συλλογικά του όργανα, ανακοίνωσαν με επιστολή τους πρ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση νοσηλευέται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, στο Ρίο ο 6χρονος που κινδύνευσε να πνιγεί χθες σε πισίνα ξενοδοχείου στ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στην Πάτρα, για τον ξαφνικό θάνατο του 64χρονου Αλέξιου Καρμοκόλια, που βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης, νεκρός μέσα στο σπίτι του, στην περιοχή της Περιβόλας. Ο άτυχος άνδρας . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στην Πάτρα, για τον ξαφνικό θάνατο του 64χρονου Αλέξιου Καρμοκόλια, που βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης, νεκρός μέσα στο σπίτι του, στην περιοχή της Περιβόλας. Ο άτυχος άνδρας, ήταν λάτρης της μο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μαρτυρικός ήταν ο θάνατος του εργαζόμενου σε εργοτάξιο πίσσας, έξω από το Αγρίνιο, όταν μετά από έκρηξη οι φλόγες τον εγκλώβισαν σε κοντέινερ. Η μητέρα του άτυχου χειριστή μιλώντας στο Star λέει
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θερμοκρασίες που ξεπέρασαν τους 38 °C σημειώθηκαν κυρίως στα δυτικά ηπειρωτικά την Τρίτη 25/06/2024, με την υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία να καταγράφεται στα Προσφυγικά Πάτρας με 39,3 °C. Σύμφωνα
Image
Image

Search