Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Καταγγέλουν απόλυση την ώρα της βάρδιάς τους - Παράσταση διαμαρτυρίας σήμερα

Παράσταση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της 6ης ΥΠΕ οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», οι οποίοι κινδυνεύουν να βρεθούν στο δρόμο.

Οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι που είχαν κληθεί να καλύψουν τις κενές θέσεις στο Σύστημα Υγείας μετά την απόφαση για αναστολή εργασίας των ανεμβολίαστων βρίσκονται αντιμέτωποι με το φάσμα της ανεργίας.

 

Την περασμένη Παρασκευή τα Σωματεία Εργαζομένων των νοσοκομείων μας πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας στην 6η Υ.Πε για τις απολύσεις συμβασιούχων εργαζόμενων στο Γενικό Νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας» καταγγέλλοντας «απολύσεις προφορικές και χωρίς εξηγήσεις».

Στη συνάντηση που είχαν με τον Υποδιοικητή της 6ης Υ.Πε Π. Μάλλιο (καθώς απουσίαζε ο Δ/τής) του εξέθεσαν το σχετικό πρόβλημα, ζητώντας του με προτάσεις και επιχειρήματα την συνέχιση της απασχόλησης όλων των προαναφερόμενων Εργαζόμενων.

 

Σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων «Ο Ιπποκράτης» ανέφερε πως «στις 7 Απρίλη με μια πρωτοφανή διαδικασία που δεν τιμά κανέναν, ανακοινώθηκε σε 15 και πλέον συμβασιούχους του Νοσοκομείου μας η απόλυσή τους, η παύση εργασίας τους εν μέσω βάρδιας και εφημερίας, χωρίς να τους δοθεί καμία επίσημη εξήγηση», ενώ σημειώνει «πως οι συμβασιούχοι είναι άκρως απαραίτητοι, δεδομένου ότι έχουμε τεράστιες ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό, και θεωρείται αναγκαία και απαραίτητη η παραμονή τους».

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Έδωσε μάχη αλλά δεν τα κατάφερε ο 25χρονος Γιάννης Μητρόπουλος, που είχε τραυματιστεί σοβαρά, σε τροχαίο στην οδό Δημοκρατίας, στην Οβρυά. Ο εκλιπών, νοσηλεύονταν, σε κρίσιμη κα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Για “επαγγελματικό χτύπημα” κάνουν λόγο στελέχη της τοπικής ΕΛΑΣ αναφορικά με την ανατίναξη ΑΤΜ χθες το βράδυ στην περιοχή Οβρυά της Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες ήταν . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, ο 14χρονος που το βράδυ της Ανάστασης τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι από κροτίδα που έσκασε πάνω του, σε περιοχής της  . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε άνδρα γιατί απείλησε την οικογένειά του με μαχαίρι, στο Αγρίνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας ενώ βρισκόταν μέσα στο σπίτι άρχισε να διαπλη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Για “επαγγελματικό χτύπημα” κάνουν λόγο στελέχη της τοπικής ΕΛΑΣ αναφορικά με την ανατίναξη ΑΤΜ χθες το βράδυ στην περιοχή Οβρυά της Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες ήταν δύο και κινήθηκαν τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε άνδρα γιατί απείλησε την οικογένειά του με μαχαίρι, στο Αγρίνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας ενώ βρισκόταν μέσα στο σπίτι άρχισε να διαπληκτίζεται έντονα με τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τις μεσημβρινές ώρες χθες ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, για τον τραυματισμό 25χρονου ημεδαπού μέλους πληρώματος (ειδικότητας επίκουρου) Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου. Συγκεκριμένα, τις βραδινές ώρες χθε
Image
Image

Search