Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Σοβαρός τραυματισμός άνδρα με όπλο

Με βαριά τραύματα στην κοιλιακή χώρα διακομίστηκε λίγο πριν τις 8 το πρωΐ στο Νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας" ένας άνδρας.

Άμεσα κινητοποιήθηκε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου και ο άνδρας εισήχθη στο χειρουργείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραυματίας είναι από τα Άνω Σουδενέικα, ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως ο άνδρας τραυματίστηκε από εκπυρσοκρότηση κυνηγετικού όπλου.

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η Αστυνομία και ήδη στο Νοσοκομείο βρίσκονται αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών προκειμένου να ξεκινήσει έρευνα για τα αίτια του σοβαρού τραυματισμού του.

Ο τραυματίας εργαζόταν στο παρελθόν στο Νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας" και έχει συνταξιοδοτηθεί.

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αναστάτωση επικρατεί στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας από νωρίς το απόγευμα καθώς σύμφωνα με πληροφορίες φοιτητές έχουν εγκλωβίσει στο γραφείο του, τον Πρύτανη του Ιδρύματος Χρήστο Μπού . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας συμβουλεύει και συνιστά στους πολίτες, οι οποίοι κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα θα απουσιάζουν από τα σπίτια τους, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατο της νηπιαγωγού Χριστίνας Κοτσίρη, προϊσταμένης του 16ου Νηπιαγωγείου Πατρών, στο οποία και υπηρετούσε τα τ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατά πλειοψηφία ψηφίσθηκε από την Ολομέλεια το νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας «Ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση των πολυεπίπεδων επιπτώσεων της κλιματικής αλ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας συμβουλεύει και συνιστά στους πολίτες, οι οποίοι κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα θα απουσιάζουν από τα σπίτια τους, να είναι ιδιαίτερα π
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατο της νηπιαγωγού Χριστίνας Κοτσίρη, προϊσταμένης του 16ου Νηπιαγωγείου Πατρών, στο οποία και υπηρετούσε τα τελευταία χρόνια.Ο Δή
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις εκδηλώσεις υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αιτωλοακαρνανία και την Αχαΐα, συμμετείχαν την Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, εκπρόσωποι της Περιφερειακής Αρχής, με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Δυτικής
Image
Image

Search