Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πρόσληψη προσωπικού από τον Δήμο Πατρέων

 

Ο Δήμος Πατρέων ανακοινώνει την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού σαράντα έξι (46)  ατόμων,  με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών αναγκών πυρασφάλειας και πυροπροστασίας κατά την αντιπυρική περίοδο.

Πρόκειται για:

    • Τέσσερα (4) άτομα ΔΕ Οδηγών Αυτοκινήτων (Βυτιοφόρα - μικρά Πυροσβεστικά 4Χ4)

    • ένα (1) άτομο ΔΕ Χειριστών Μηχ/των Έργων [Προωθητής Γαιών(Μπουλντόζα)]

    •  ένα (1) άτομο ΔΕ Χειριστών Μηχ/των Έργων (συνολικής ισχύος άνω των 120 KW)

    • τρία (3) άτομα ΔΕ Οδηγών Αυτοκινήτων (Γ΄ κατηγορίας)

    •  δύο (2) άτομα ΔΕ Χειριστών Μηχ/των Έργων (Γεωργικού Ελκυστήρα-Τρακτέρ)

    •  επτά (7) άτομα ΔΕ Δενδροκηπουρών & είκοσι οκτώ (28) άτομα ΥΕ Εργατών Πυρασφάλειας. 

 

Οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να αναζητήσουν τη σχετική ανακοίνωση με αριθμό πρωτ. 26302/9-06-2021, που περιλαμβάνει, την αίτηση,  τις ειδικότητες τα τυπικά προσόντα, τα δικαιολογητικά και τις υπόλοιπες χρήσιμες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Κοινωνικού Οργανισμού  του Δήμου Πατρέων: www.kodip.gr 

   

Τα δικαιολογητικά μαζί με τη σχετική αίτηση  μπορούν να τα υποβάλλουν: α) είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή  β) ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή απευθύνοντας την στο Δήμο Πατρέων,   Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού,  Μαιζώνος 108 Τ.Κ. 26221  (τηλ. Επικοινωνίας 2613 610291, 235)

 

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από 11/06/2021 έως και 17/06/2021

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μέσα από την ψηφιακή εφαρμογή «MyCoast» θα μπορούν οι πολίτες να υποβάλουν άμεσα καταγγελίες για υπέρβαση των παραχωρήσεων ή για αυθαίρετη κατάληψη παραλίας. Συγκεκριμένα, δ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα αποκαλυπτήρια του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωκλογές έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης καθώς παρουσίασε στο Κέντρο Πολιτισμού – Ελληνικός Κόσμος και τα πέντε τελευταία ονόματ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με απο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συνέθεταν σφοδροί άνεμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με αποτέλεσμα τον τραυματι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
Image
Image

Search