Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοψία Θ. Μαυρομμάτη στις εργασίες του οδικού άξονα Πογωνιά - Πλαγιά

 

Τις εργασίες που εκτελούνται στον οδικό άξονα Πογωνιά – Πλαγιά επισκέφθηκε σήμερα, Τρίτη 18 Μαΐου 2021 ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων, Θανάσης Μαυρομμάτης, συνοδευόμενος από τον Εντεταλμένο Σύμβουλο / Βοηθό Περιφερειάρχη σε θέματα συνεταιριστικών οργανώσεων, Μιχαήλ Γούδα.

Ο κ. Μαυρομμάτης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με συντελεστές του έργου καθώς και με εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας, εκφράζοντας την αποφασιστικότητά του να ολοκληρωθεί το έργο το πολύπαθο έργο το συντομότερο δυνατό.

«Πρόκειται για ένα έργο μεγάλης σημασίας για την τοπική κοινωνία, αλλά και ευρύτερα για την ανάπτυξη της Δυτικής Αιτωλοακαρνανίας, για το οποίο η σημερινή Περιφερειακή Αρχή έκανε τα πάντα προκειμένου να ξεπεράσει τα προβλήματα που υπήρξαν στο παρελθόν και να ολοκληρωθεί χωρίς κανένα επιπλέον εμπόδιο. Είμαστε βέβαιοι πλέον ότι σύντομα θα είμαστε σε θέση να παραδώσουμε ένα ολοκληρωμένο έργο στους πολίτες της περιοχής» ανέφερε ο κ. Μαυρομμάτης.

Από την πλευρά του, ο κ. Γούδας επεσήμανε: «Για περισσότερα από δέκα χρόνια, ο τόπος μας περιμένει αυτό το έργο που μέχρι πρότινος έμενε καθηλωμένο, αλλά είμαστε εδώ για να το θέσουμε σε τροχιά ολοκλήρωσης. Και θα είμαστε πολλές φορές ακόμα, γνωρίζοντας ότι οι σύγχρονες οδικές υποδομές είναι κρίσιμες για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη».

Σημειώνεται πως το έργο, προϋπολογισμού 6,3 εκατ. ευρώ είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Υποδομών και αφορά στην ολοκλήρωση εργασιών που δεν είχαν αποπερατωθεί από προηγούμενη εργολαβία. Ειδικότερα, εκτελούνται χωματουργικές εργασίες, εργασίες κατασκευής τεχνικών απορροής όμβριων υδάτων, τοιχών αντιστήριξης, ενώ θα ακολουθήσουν εργασίες οδοστρωσίας και ασφαλτόστρωσης, σήμανσης και τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ενοχλημένος» με τον όρο «γυναικοκτονία», που χρησιμοποιείται σε αναρτήσεις και κείμενα για τη συζυγοκτονία της 20χρονης Κάρολαϊν, εμφανίζεται ο Γρηγόρης Ψαριανός.  Σε ανάρτησή του . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ σήμερα, Κυριακή 20 Ιουνίου 2021, 248 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας, εκ των οποίων 7 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, απόαστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, έναςημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε ως ιδιοκτήτηςκατάστημα υγειονομικού ενδιαφέ . . .
ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

Ο καφές μπορεί να θεωρούμε ότι κάνει κακό στην υγεία μας, ωστόσο αν δεν υπάρχουν υπερβολές στη χρήση του, μπορεί να είναι και βοηθητικός για τον οργανισμό μας.Η επικεφαλής ερευνήτρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, απόαστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, έναςημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε ως ιδιοκτήτηςκατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και εξυπηρετο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν στην περιοχή Κυανή Ακτή του δήμου Πύργου, στην Ηλεία, προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά που καίει δασική έκταση.Ειδικότερα, στο μέτωπο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Αθανάσιος Σκουτέλης και ο καθηγητής παθολογίας Χαράλαμπος Γώγος σχολίασαν στο Open τις εξελίξεις με την πανδημία.O κ. Γώγος ανέφερε οτι βρισκόμαστε σε πορεία αποκλιμάκωσης κ
Image
Image
© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search