Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Δυτ. Ελλάδα-Ληστεία στο Χαλκιόπουλο: Έφυγε από τη ζωή και η ηλικιωμένη, τέσσερις μήνες μετά τον σύζυγο της

Mια υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο είχε σήμερα μια τραγική συνέχεια. Η 85χρονη γυναίκα που υπέστη αγριότητα μεγάλη από ληστές- που σκότωσαν το σύζυγο της- στο Χαλκιόπουλο του Βάλτου έφυγε από τη ζωή.

Η Δήμητρα Μηλιώνη άφησε την τελευταία της πνοή σήμερα στο Νοσοκομείο Αγρινίου όπου μεταφέρθηκε από το Γηροκομείο της πόλης όπου φιλοξενούνταν το τελευταίο διάστημα. Στο Νοσοκομείο είχε νοσηλευθεί και για ένα μήνα περίπου μετά την εγκληματική ενέργεια.
Η φονική ληστεία συνέβη στις 8 Ιανουαρίου όταν τρία άτομα εισέβαλαν στην κατοικία των ηλικιωμένων με κοπό να αρπάξουν χρήματα.

Έγινε αντιληπτή ωστόσο περίπου μια εβδομάδα αργότερα όταν από συγγενικό τους πρόσωπο ο άνδρας βρέθηκε νεκρός δεμένος χειροπόδαρα στο πάτωμα του σπιτιού και σε ελάχιστη απόσταση από τη σορό του η σύζυγος του δεμένη και σε άθλια κατάσταση.

Για την υπόθεση κατηγορήθηκαν τρία άτομα από το χωριό που προφυλακίστηκαν. Αρνούνται όμως τις κατηγορίες και κατέθεσαν αίτημα αποφυλάκισης.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα ακόμη τροχαίο ατύχημα συνέβη αργά το βράδυ, με έναν τραυματισμό, στη διασταύρωση  Παπαφλέσσα και Κανακάρη, στην Πάτρα..   Ηταν λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα όταν δίκυκλο που οδη . . .
LIFE STYLE

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος Γκλίξμπουργκ, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Όπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας:   . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή επιβλήθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, στον πρώην διοικητή του ΕΣΚΕ, Ιωάννη Φωστιέρη, έναν εκ των βασικών κατηγορουμένων για τ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσπίστηκαν και με υπουργική απόφαση οι παραλίες σε όλη τη χώρα που θα απαγορεύονται οι ξαπλώστρες και οι ομπρέλες.Ειδικότερα, από τα Γραφεία Τύπου των υπουργείων Εθνικής Οικονομία . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα ακόμη τροχαίο ατύχημα συνέβη αργά το βράδυ, με έναν τραυματισμό, στη διασταύρωση  Παπαφλέσσα και Κανακάρη, στην Πάτρα..   Ηταν λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα όταν δίκυκλο που οδηγούσε κοπέλα και κιν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συμπληρώνονται 57 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου και η Δημοτική Αρχή, όπως κάθε χρόνο, τιμά τους αγωνιστές  που φυλακίστηκαν, βασανίστηκαν και εξορίστηκαν κατά την διάρκεια
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε ο Διοικητής ΚΕΤΧ, Ταξίαρχος, Γιώργος Αλεξίου μαζίμε τον Αντισυνταγματάρχη, Λεωνίδα Παπαναστασόπουλο στον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας,Φωκίωνα Ζαΐμη τη Πέμπτη 18 Απριλίο
Image
Image

Search