Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Αίγιο ο υφυπουργός Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής

 

Το Δημαρχείο Αιγιαλείας επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο εργοστάσιο των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων στο Αίγιο. 

Ο κ. Στεφανής, συνοδευόμενος από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των ΕΑΣ κ. Νίκο Κωστόπουλο, είχε σύντομη συνάντηση με τον δήμαρχο Αιγιαλείας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο, όπου και επιβεβαίωσε το σχέδιο ενίσχυσης και αναβάθμισης των ΕΑΣ, τον σχεδιασμό για την παραγωγή του νέου Εθνικού Οπλισμού, ενώ αναφέρθηκε και στην προωθούμενη από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ενεργειακή αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και τη στελέχωση του εργοστασίου, καθώς και στην κατάρτιση της συλλογικής σύμβασης των εργαζομένων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, επισφραγίστηκε η καλή συνεργασία Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και Δήμου Αιγιαλείας προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης του εργοστασίου. Σε δηλώσεις του, ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά: «Υποδεχόμαστε για τρίτη φορά τον κ. Στεφανή, έναν πραγματικό φίλο της Αιγιάλειας, με τον οποίο η δημοτική αρχή έχει αναπτύξει μια πολύ καλή, προσωπική σχέση εμπιστοσύνης. Αυτό περιποιεί τιμή για τον τόπο μας και ταυτόχρονα, μέσα από αμοιβαία κατανόηση και συνεργασία, σύντομα θα έχουμε τα ποθητά αποτελέσματα, μιας και ο υφυπουργός είναι από τους χαρακτήρες που δεν προχωρούν μόνο σε εξαγγελίες αλλά εργάζονται για την υλοποίησή τους επ’ωφελεία των πολιτών».

Στη συνάντηση, το παρών έδωσαν επίσης ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Νίκος Καραΐσκος, ο εντεταλμένος σύμβουλος Τεχνικής Υπηρεσίας, Δόμησης & Ανάπτυξης κ. Βασίλης Χριστόπουλος και ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του εργοστασίου των ΕΑΣ στο Αίγιο κ. Γιώργος Σαζακλής.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Η Ελλάδα βρίσκεται στην 10η θέση όσων έχουν πλήρως εμβολιαστεί ανάμεσα στις χώρες της Ε.Ε., και πάνω από το μέσο όρο των ανά ημέρα εμβολιασμένων ανά 100 κατοίκους, ενώ βρίσκεται στ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζεται το ευνοϊκό μέτρο που προβλέπει την προκαταβολή του ποσού της αποζημίωσης των εκμισθωτών, και για τα μισθώματα μηνός Απριλίου 2021, ώστε η καταβολή από το Δημόσιο να πρα . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο περιθώριο του Delphi Economic Forum, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά συναντήθηκε το απόγευμα με τον πρωθυπουργό της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ. Όπως δήλωσε η κ. Γ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ως ύποπτοι διάπραξης νέων αδικημάτων είναι κρατούμενοι από το Μεγάλο Σάββατο ο Μένιος Φουρθιώτης και οι δύο φυσικοί αυτουργοί των σκηνοθετημένων επιθέσεων, σύμφωνα με το κατηγορητή . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

                   Τήν Δευτέρα τοῦ Θωμᾶ, ἑόρτασε ὁ Ἱερός Ναός τοῦ Γενικοῦ Πανεπιστημιακοῦ Νοσοκομείου Πατρῶν «Παναγία ἡ Βοήθεια».             Ὁ Ἱερός Ναός κοσμεῖ τόν αὒλειο χῶρο τοῦ μεγάλου αὐτο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

      Ο Δήμος Ναυπακτίας ενημερώνει ότι, στο πλαίσιο εκπόνησης της μελέτης για τη στερέωση και αποκατάσταση των σπηλαιώσεων του Λιμανιού της Ναυπάκτου, πραγματοποιήθηκαν ήδη η πρώτη υποβρύχια αυτοψ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την Κυριακή 9 Μαΐου 2021, πραγματοποιήθηκαν 39 δράσεις δωρεάν δειγματοληπτικού ελέγχου σε κεντρικά σημεία 31 Περιφερειακών Ενοτήτων της χώρας, στις οποίες διενεργήθηκαν 8.570 rapid test και ανευρέθηκα
Image
Image
© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search