Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κινητοποίηση σήμερα στην 6η ΥΠΕ από το Εργατικό Κέντρο

Ολοκληρώθηκε η κινητοποίηση των μελών του Εργατικού Κέντρου

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Το Εργατικό Κέντρο Πάτρας σε ανακοίνωσή του σημειώνει ότι, μαζί με δεκάδες σωματεία, συλλόγους και φορείς της Πόλης μας συνεχίζει των αγώνα για διεκδίκηση άμεσων μέτρων ενίσχυσης του Δημόσιου Συστήματος Υγείας για να σωθούν ζωές.

Τις τελευταίες μέρες συνεχίζεται η επικίνδυνη και αυξανόμενη διασπορά του κορονοϊού στην Αχαΐα και ειδικά στην Πάτρα. Τα κρούσματα σε υγειονομικούς αυξάνονται, οι κλινικές και οι ΜΕΘ γεμίζουν επικίνδυνα, οι χώροι δουλειάς συνεχίζουν να είναι εστίες υπερμετάδοσης, αφού δεν υλοποιούνται από κυβέρνηση και εργοδοσία ούτε τα βασικά μέτρα προστασίας των εργαζομένων από την πανδημία, εκατοντάδες εργαζόμενοι στην Πάτρα νοσούν.

Η μεγάλη αύξηση κρουσμάτων, σε νοσηλευτικά ιδρύματα, σε δομές φιλοξενίας ηλικιωμένων, στα σουπερμάρκετ της πόλης μας, σε μεγάλα εμπορικά καταστήματα, στο νοσηλευτικό ίδρυμα «ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ», στην ΒΙ.ΠΕ., στις κατασκευές, συνολικά σε εργασιακούς χώρους, σε καταυλισμούς των Ρομά αλλά και στις φυλακές Αγίου Στεφάνου έχουν την αποκλειστική σφραγίδα και εγκληματική ευθύνη της κυβέρνησης που εδώ και ένα χρόνο δεν παίρνει κανένα μέτρο προστασίας. Όσο και αν πανηγυρίζει η κυβέρνηση για τους εμβολιασμούς, η πραγματικότητα την διαψεύδει, και ταυτόχρονα ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού προχωρά με ρυθμούς χελώνας, αφού τελικά η πανδημία του κορονοϊού αποτελεί ακόμα μια «φλέβα χρυσού» για τις βιομηχανίες του Φαρμάκου.

Φτάνει πια αυτή η κατάσταση! Τώρα είναι η ώρα, τώρα είναι ανάγκη να βγούμε μπροστά. Τώρα είναι ανάγκη να οργανώσουμε τον αγώνα μας για την υπεράσπιση της ζωής και της υγείας μας, των δικαιωμάτων μας.

Μέχρι τώρα πραγματοποιήσαμε, κινητοποίηση στο Νοσημάτων Θώρακος, συνάντηση και παράδοση της Ανοικτής επιστολής με τις υπογραφές των φορέων της πόλης, στον Υπουργό Υγείας κ. Κικίλια και συνεχίζουμε την δράση.

Καλούμε όλα τα σωματεία, τους συλλόγους και φορείς που υπογράφουν την Επείγουσα Ανοιχτή Επιστολή του Εργατικού Κέντρου Πάτρας σε παράσταση διαμαρτυρίας την Τρίτη 2 Μάρτη και ώρα 10:30πμ στην 6η ΥΠΕ, όπου αντιπροσωπεία των φορέων θα παραδώσει την Επιστολή στον Διοικητή της ΥΠΕ.

Επισυνάπτουμε εκ νέου την Επείγουσα Ανοιχτή Επιστολή, καθώς η ανταπόκριση και η δυναμική που παίρνει είναι μεγάλη, νέοι φορείς, σύλλογοι και σωματεία καθημερινά τη συνυπογράφουν.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην ολομέλεια της Βουλής, ολοκληρώνεται η τριήμερη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσαν ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερωτικά e-mail σε 136.673 επαγγελματίες και επιχειρήσεις που δεν έχουν ακόμα προχωρήσει στη διασύνδεση ταμειακής μηχανής με POS, απέστειλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.  . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
Image
Image

Search