Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση του Προέδρου ΕΕΕΣΑ Λάμπη Παπαδόπουλο με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Χρήστο Μπούρα

Προγραμματισμένη συνάντηση στο Πανεπιστήμιο Πατρών, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας Λάμπης Παπαδόπουλος, με τον Πρύτανη κ. Χρήστο Μπούρα τη Δευτέρα 1η Μαρτίου στις 11 το πρωί, όπου του παρέδωσε και προσωπικά το υπόμνημα με το αίτημα όλης της Αιγιάλειας αλλά και όλου του Εμπορικού κόσμου για την παραμονή και διατήρηση του Τμήματος Φυσικοθεραπείας στην πόλη του Αιγίου.

 

Πραγματοποιήθηκε μια σύντομη αλλά εποικοδομητική συζήτηση όπου ο Λάμπης Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στο πως έχει η κατάσταση στην Αιγιάλεια η οποία δεν είναι διατεθειμένη να χάσει το τμήμα Φυσικοθεραπείας που πληροί όλες τις προδιαγραφές τόσο σε υποδομή, σε διδακτικό προσωπικό και σε εγκαταστάσεις, όπως χάθηκε το τμήμα Οπτικής Οπτομετρίας, χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος και ενώ τηρούσε και αυτό όλες τις προϋποθέσεις. Ήδη από το καλοκαίρι μετά από συνεχείς συναντήσεις τόσο με το Προεδρείο του τμήματος Φυσικοθεραπείας όσο και με την Πρόεδρο του τμήματος οπτικής οπτομετρίας, ο Εμπορικός Σύλλογος είχε κρούσει το καμπανάκι του κινδύνου.

 

Η συνάντηση με τον κ. Μπούρα ήταν η απόρροια συναντήσεων και επαφών που κάνει η Διοίκηση του Εμπορικού, με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, έτσι ώστε να λάβουν σοβαρά υπόψιν τους, πως το Πανεπιστημιακό ίδρυμα και η παραμονή του βρίσκει όλους τους φορείς της Αιγιάλειας ενωμένους. Έχουν αποδείξει και στο παρελθόν πως σε θέματα ουσίας, έχουν αφήσει στην άκρη της όποιες διαφορές και όλοι μαζί ενωμένοι σαν μια γροθιά έχουν πράξει τα δέοντα. Ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγιαλείας θα συνεχίσει τους αγώνες για την διατήρηση των κεκτημένων του τόπου μας. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να "θρηνήσουμε" λόγω κακών χειρισμών, έναν από τους πιο καταλυτικούς πνεύμονες ανάκαμψης της τοπικής οικονομίας.

 

 

 

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αντίστροφη μέτρηση για το άνοιγμα των Λυκείων την ερχόμενη Δευτέρα, 12 Απριλίου και την επιστροφή μαθητών και εκπαιδευτικών στα θρανία, με βασική προϋπόθεση την διεξαγωγή των self . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκινούν από τη Δευτέρα 12 Απριλίου τα τακτικά χειρουργεία στο νοσοκομείο Αγρινίου.Πρόκειται για τα τακτικά χειρουργεία που είχαν διακοπεί λόγω των προληπτικών μέτρων που ελήφθησαν . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

Στα 150 χρόνια από την επανάσταση του 1821, η Ελλάδα ήταν καλυμμένη στον γύψο της ακροδεξιάς χούντας, με την ανοχή της πλειοψηφίας των πολιτών, μιλούσε λίγο από βλαχοκαθαρεύουσα, έ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Τα καταστήματα Βουλκανιζατέρ & Εμπορίας Ελαστικών του Συλλόγου λειτουργούν καθημερινά με ενιαίο-συνεχές ωράριο (8πμ-6μμ), το Σάββατο με ενιαίο-συνεχές ωράριο (8πμ-3μμ), και κάθ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκινούν από τη Δευτέρα 12 Απριλίου τα τακτικά χειρουργεία στο νοσοκομείο Αγρινίου.Πρόκειται για τα τακτικά χειρουργεία που είχαν διακοπεί λόγω των προληπτικών μέτρων που ελήφθησαν τις προηγούμενες ημ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αυξητική τάση παρουσιάζει, σύμφωνα με πληροφορίες, τον τελευταίο 1,5 μήνα η παρουσία των μεταναστών, στους χώρους των πρώην εργοστασίων της Ακτής Δυμαίων στην Πάτρα. Ο αριθμός τους από τα 140 με 150
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στην περιοχή του Κόκκινου Μύλου. Σύμφωνα με πληροφορίες  ΙΧ παρέσυρε αγοράκι ηλικίας 11 ετών με αποτέλεσμα να το τραυματίσει ευτυχώς ελαφριά.  
Image
Image
© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search