Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Εστίαση Πάτρας συμμετείχε στην ημερίδα που διοργάνωσε η Estiasigreece

Η Εστίαση Πάτρας συμμετείχε στην ημερίδα που διοργάνωσε η Estiasigreece  με θέμα Εστίαση -COVID-19 με την συμμετοχή́ των μελών της διοικούσας επιτροπής και μέλη του πυρήνα της estiasigreece  Τάκη Ματθαιόπουλου , Τάσου Γιατρά καθώς και του μέλους της διοικούσας επιτροπής, της Εστίαση Πάτρας, Γεωργίου Κούλη.

Τα μέλη της επιτροπής κ. Εξαδάκτυλος Αθανάσιος, Προέδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού́ Συλλόγου και μέλος της  Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπ. Υγειάς καθώς και ο κ.Χατζηχριστοδούλου Χρήστος, καθηγητής επιδημιολογίας του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας και μέλος της  Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπ. Υγειάς συνομιλήσαν με εκπροσώπους σωματείων απ όλη την Ελλάδα σχετικά́ με όλα τα επίκαιρα θέματα που αφορούν την εστίαση ,όπως ,την επανέναρξη ,τα πιστοποιητικά́ εμβολιασμού́ ,το ωράριο ,την «συμμετοχή́» της εστίασης στην διασπορά́ και τα υγειονομικά́ πρωτόκολλα στον κλάδο.

 

Η Εστίαση Πάτρας θα προωθήσει αναλυτικά́ τις θέσεις της στον πυρήνα της estiasigreece, ώστε να εμπλουτίσουν τις προτάσεις του κλάδου προς την επιτροπή́ των εμπειρογνωμόνων  .

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε 11 ερωτήσεις και απαντήσεις μπορείτε να κατατοπιστείτε πλήρως για τα self test: 1) Τι διαφορά έχουν τα self-test από τα rapid test? Υπογραμμίζεται ότι το self-test είναι ρινικ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

To Eλληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο συμβάλλει στη γενικότερη συζήτηση για το επίκαιρο ζήτημα των πανδημιών στη δημόσια σφαίρα, μεταξύ άλλων και με τη συνδιοργάνωση μιας σειράς ενδιαφε . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Την προτροπή να δούμε το θέμα του εμβολιασμού «σαν τείχος προστασίας», εξέφρασε σήμερα ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Μάλιστα, τόνισε ότι «ιδιαίτερα εμείς οι ηλικιωμένοι και οι ευπαθε . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αντίστροφη μέτρηση για το άνοιγμα των Λυκείων την ερχόμενη Δευτέρα, 12 Απριλίου και την επιστροφή μαθητών και εκπαιδευτικών στα θρανία, με βασική προϋπόθεση την διεξαγωγή των self . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκινούν από τη Δευτέρα 12 Απριλίου τα τακτικά χειρουργεία στο νοσοκομείο Αγρινίου.Πρόκειται για τα τακτικά χειρουργεία που είχαν διακοπεί λόγω των προληπτικών μέτρων που ελήφθησαν τις προηγούμενες ημ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αυξητική τάση παρουσιάζει, σύμφωνα με πληροφορίες, τον τελευταίο 1,5 μήνα η παρουσία των μεταναστών, στους χώρους των πρώην εργοστασίων της Ακτής Δυμαίων στην Πάτρα. Ο αριθμός τους από τα 140 με 150
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στην περιοχή του Κόκκινου Μύλου. Σύμφωνα με πληροφορίες  ΙΧ παρέσυρε αγοράκι ηλικίας 11 ετών με αποτέλεσμα να το τραυματίσει ευτυχώς ελαφριά.  
Image
Image
© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search