Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Εθελοντική αιμοδοσία και rapid test στο Επιμελητήριο

Νεότερα: Μεγάλες ουρές που φτάνουν μέχρι την πλ. Όλγας έχουν σχηματιστεί για ακόμα ένα πρωινό Σαββάτου έξω από το Επιμελητήριο Αχαΐας στη Ρήγα Φεραίου, όπου πραγματοποιούνται και σήμερα δωρεάν rapd test κορωνοϊού. Στην ουρά μάλιστα σήμερα, περιμένουν για να ελεγχθούν ακόμα και παιδιά!

Πρώτη Ενημέρωση: Η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αχαΐας και τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών του Γ.Ν. Παίδων «ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ» Πατρών οργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στον ισόγειο χώρο του Επιμελητηρίου, Μιχαλακοπούλου 58 (Ρ. Φεραίου).

Συγκεκριμένα, οι τρεις συνεργαζόμενοι φορείς  προσκαλούν τα μέλη τους, αλλά και κάθε πατρινό πολίτη, με αφορμή τη διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων, με rapid test,  να προσφέρουν αίμα, μετά τον έλεγχο, τηρουμένων των υγειονομικών πρωτοκόλλων, το πρωινό του Σαββάτου από τις 9:30 ως τις 13:30, ως ένδειξη ανθρωπισμού και συνεισφοράς στις ανάγκες  που αντιμετωπίζει το Κέντρο Αίματος του Π.Γ.Ν.Π. «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ». Λόγω της νέας πανδημίας, οι ελλείψεις σε φιάλες αίματος είναι σημαντικές, με αποτέλεσμα πολλοί ασθενείς, που χρειάζονται μεταγγίσεις  να μένουν αβοήθητοι.

Μέριμνα των συνεργαζόμενων φορέων είναι η δημιουργία μιας ασπίδας πρόληψης για τους συμπολίτες μας τόσο με την ανίχνευση ασυμπτωματικών κρουσμάτων του νέου κορονοιού,  όσο και με τη συγκέντρωση μονάδων αίματος, που θα ανακουφίσουν τις αιματολογικές ανάγκες χρονίων πασχόντων και νοσηλευομένων ασθενών στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της πόλης μας. 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

 Σεισμός 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά των Φιλιατρών σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής.Το ακριβές επίκεντρο εντοπίζεται 25 χιλιόμετρα ανατολικά των Στροφάδων. Νωρίτερα, το αυτόματο υπολογιστ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στις αρχές του 2020 η Πάτρα ήταν πρωτοπόρος και τοποθέτησε σε πλατείες τις πρώτες ταΐστρες αδέσποτων ζώων, για σκύλους και γάτες, παραδίδοντας μαθήματα φιλοζωίας σε ολόκληρη την χώ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρή σεισμική δόνηση τώρα στην Πάτρα! Σύμφωνα με τα πρωτα στοιχεια ο σεισμός είχε επίκεντρο τον Πύργου και ήταν μεγέθους 5,8 Ρίχτερ, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια.   . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Θεόδωρος Κανελλόπουλος σχολίασε επί της ουσίας την μη αξιοποίηση του λιμανιού της Πάτρας. Η ανάρτησή του«Είναι γνωστό ότι η βιομηχα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρή σεισμική δόνηση τώρα στην Πάτρα! Σύμφωνα με τα πρωτα στοιχεια ο σεισμός είχε επίκεντρο τον Πύργου και ήταν μεγέθους 5,8 Ρίχτερ, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια.  
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Θεόδωρος Κανελλόπουλος σχολίασε επί της ουσίας την μη αξιοποίηση του λιμανιού της Πάτρας. Η ανάρτησή του«Είναι γνωστό ότι η βιομηχανία της κρουαζιέρας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα η οικογένειά της, συγγενέις και φίλοι θα αποχαιρετήσουν την Ντιάνα Καράμπελα - Μαγνησαλή, που έφυγε σε ηλικία 60 ετών. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα (νέο) Πατρών σ
Image
Image

Search