Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Επιστολή-παρέμβαση των εργαζομένων στο νοσοκομείο "Αγ. Ανδρέας" για τη διασπορά του ιού

Στην επιστολή αναφέρεται: Στα πλαίσια των πρόσφατων παρεμβάσεών μας για τα συμβαίνοντα στην Α΄ Παθολογική, είχαμε κάνει τρείς επισημάνσεις που οι αρμόδιοι δεν τις έλαβαν καθόλου υπόψιν τους και ειλικρινά αναρωτιόμαστε γιατί; Επισημάνσεις που θα έβαζαν τέλος στην διασπορά, που δυστυχώς συνεχίζεται.

Μιλούσαμε για τον μονόδρομο της αναστολής της λειτουργίας της κλινικής και την μεταφορά της εφημερίας της στο ΠΠΝΡΙΟΥ, με παράλληλη καραντίνα όλου του δυναμικού της και βεβαίως απολύμανση με κενή την κλινική και όχι τμηματικά και με τους ασθενείς εντός. Δυστυχώς αυτά δεν τηρήθηκαν, - παρά και τις σχετικές εντολές που δόθηκαν από την 6ης Υ.Πε, που αντιλήφθηκε απ΄ ότι φαίνεται όπως όλοι μας, το κενό και την σχετική αδυναμία των διοικούντων,- εφαρμόζοντας δυστυχώς ημίμετρα, που αποδείχτηκαν αναποτελεσματικά.

Η κλινική συνέχισε την λειτουργία της, προσθέτοντάς της και άλλους ασθενείς, με το προσωπικό που εργαζόταν και όταν είχαμε τα κρούσματα και το χειρότερο με ενισχύσεις από την ΜΕΘ COVID, κίνηση απαράδεκτη και ανεπίτρεπτη. Με αποτέλεσμα Και άλλα νέα κρούσματα, σε έναν ακόμη ασθενή και έναν ακόμη εργαζόμενο το πρωϊ της 25ης του Γενάρη και τέσσερις ακόμη το απόγευμα της ίδιας ημέρας, 2 Ιατρούς και 2 Εργαζόμενους και ένας Ιατρός ακόμη την επόμενη, διασπορά που ανεβάζει τα κρούσματα σε ότι αφορά μόνον το δυναμικό μας στα 46, εργαζόμενοι που συνέχιζαν να εργάζονται κανονικά παρά τα συμβαίνοντα στον χώρο τους και τα συμπτώματα που είχαν, όπως συνεχίζουν να εργάζονται ΟΛΟΙ τους εκτός από τους νοσούντες Συναδέλφους μας στους οποίους ευχόμαστε περαστικά, δεδομένου ότι η λέξη καραντίνα για τους Διοικούντες του Νοσοκομείου μας και όχι μόνον, σε ότι αφορά το Νοσηλευτικό μας προσωπικό, ακόμη και σ΄ αυτόν τον χώρο και υπ΄ αυτές τις συνθήκες δυστυχώς τους είναι παντελώς άγνωστη.

Γι΄ αυτήν λοιπόν την πρακτική, που σαφώς μας προβληματίζει και μας εξοργίζει, επισημαίνουμε ότι: Σε όλες τις υπηρεσίες, όπου υπάρχουν κρούσματα, ακόμη και στις Διοικητικές μας υπηρεσίες και όχι μόνον, οι εργαζόμενοι του περιβάλλοντός τους βγαίνουν αμέσως σε καραντίνα, εκτός από το Νοσηλευτικό μας προσωπικό, όπου επιβάλλεται και εκ του αποτελέσματος ήταν απαραίτητο και αναρωτιόμαστε γιατί ; Είναι δυνατόν παρά τα κρούσματα οι εργαζόμενοι σ΄ αυτόν τον χώρο

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Οδηγίες για τους επιβάτες πτήσεων εσωτερικού προς νησιωτικούς προορισμούς, με ισχύ από σήμερα Παρασκευή 14 Μαΐου 2021, εξέδωσε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.   Σύμφωνα με την Υ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Με την Ελλάδα να λέει ουσιαστικά από σήμερα «αντίο» στο lockdown πραγματοποιείται ακόμα μια ενημέρωση για τον κοροναϊό. Όπως κάθε Παρασκευή, έτσι και σήμερα, ο υφυπουργός Πολιτικής . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι: • Αύριο  Σάββατο 15 Μαΐου 2021 λόγω διακοπής ρεύματος της ΔΕΗ (από 9 π.μ. έως 12 μεσ.) θα υπάρξει διακοπή λειτουργίας των γεωτρήσεων της περιοχής. . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σταθεροποιείται η Αχαΐα με 54 κρούσματα σήμερα, ενώ η Αιτωλοακαρνανία εκτοξεύθηκε και πάλι στα 132 κρούσματα. Η Ηλεία σε μονοψήφιο αριθμό κατέγραψε μόλις 6 . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελία Ο.Ε.ΕΣ.Π. εναντίον της λειτουργίας του λιανεμπορίου τις Κυριακές 16 και 23 Μαΐου: Για ακόμα μια φορά γινόμαστε θεατές στο ίδιο έργο του παραλόγου. Με το ΦΕΚ 1944 - 13/5/2021 η κυβέρνηση δί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργαζόμενοι της υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Πατρέων αντικατέστησαν δεκάδες κατεστραμμένους από φωτιά, πράσινους και μπλε κάδους (ανακύκλωσης) απορριμμάτων, σε διάφορα σημεία του Δήμου. Οι καταστ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

        Μια σειρά από δράσεις που σχετίζονται με εκφάνσεις της καθημερινότητας των ανθρώπων κατά την περίοδο της Επανάστασης, όπως η φορεσιά και η αρματωσιά των πολεμιστών, οι τρόποι και το υλικό
Image
Image
© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search