Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«ΑγοράΖΟΥΜΕ-ΕΔΩ!»: Μία πρωτοβουλία της Περιφέρειας για τη στήριξη των επαγγελματιών της περιοχής 

 

 

 

«ΑγοράΖΟΥΜΕ-ΕΔΩ!» είναι το σύνθημα της νέας πρωτοβουλίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τα τρία Επιμελητήρια Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας με στόχο να υπενθυμίσει την αξία της τοπικής αγοράς σε επίπεδο εμπορίου, υπηρεσίας αλλά και μεταποίησης. Καθώς τα καταστήματα έχουν ανοίξει, μετά από μια περίοδο που είχε επιβληθεί η αναστολή της λειτουργίας τους, η καμπάνια είναι πιο επίκαιρη και αναγκαία από ποτέ, ώστε να ενισχύσει τη στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων. Oι τρόποι προβολής Η προβολή της εκστρατείας έχει ήδη ξεκινήσει τον περασμένο Δεκέμβριο με ενέργειες προώθησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η διανομή υλικού (αφίσες και αυτοκόλλητα)  που θα αναρτηθεί στις βιτρίνες των επιχειρήσεων. Ταυτόχρονα τα διαφημιστικά βίντεο της εκστρατείας προβάλλονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προγραμματίζεται η προβολή τους και στα τοπικά κανάλια. Βασικό εργαλείο της καμπάνιας αποτελεί η ιστοσελίδα www.agorazoume-edo.gr, όπου παρουσιάζεται αναλυτικά η πρωτοβουλία –εκεί μπορεί κανείς να αναζητήσει όλο το υλικό προβολής-  και η οποία λειτουργεί ως πλατφόρμα που συνδέει επιχειρηματίες και καταναλωτές.

Η πλατφόρμα που συνδέει επαγγελματίες και καταναλωτές

Από την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020, όλες οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες της Δυτικής Ελλάδας έχουν αποκτήσει τη δυνατότητα να προβάλλουν ειδικές προσφορές και εκπτώσεις μέσα από τη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα www.agorazoume-edo.gr, δίνοντας την ευκαιρία στους καταναλωτές της περιοχής να απολαύσουν μοναδικά οφέλη μέσω προϊόντων και υπηρεσιών. Οι επαγγελματίες μπορούν να αναρτήσουν εντελώς δωρεάν τις προσφορές που επιλέγουν, μαζί με τις βασικές πληροφορίες της επιχείρησής τους συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα στην πλατφόρμα www.agorazoume-edo.gr. Πολύ σύντομα η καταχώρηση γίνεται διαθέσιμη για τους επισκέπτες. Επίσης, στην πλατφόρμα οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν το προωθητικό υλικό  που προσφέρεται για να κινητοποιήσουν φίλους και γνωστούς στη διάδοση της πρωτοβουλίας, ώστε να ενισχύσουν τα αγαπημένα τους τοπικά καταστήματα.

 

                                      

 

  

 

Η τοπική αγορά χρειάζεται τη στήριξή μας, καθώς όλοι μας είμαστε μέρος της ίδιας αλυσίδας. Κι αυτή η αλυσίδα μπορεί να παραμείνει ισχυρή όσο εμείς την κρατάμε ενωμένη. Για πρώτη φορά, μια καμπάνια υποστήριξης της τοπικής αγοράς λαμβάνει τόσο μεγάλες διαστάσεις καλώντας επαγγελματίες και ιδιώτες, κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Ελλάδας να συναντηθούν κάτω από το ίδιο μότο: “ΑγοράΖΟΥΜΕ-ΕΔΩ!”.

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Με αίμα βάφτηκε για ακόμη μια φορά η άσφαλτος της Εθνικής Οδού Πύργου – Πατρών. Ένας αστυνομικός βρήκε ακαριαίο θάνατο σε σοκαριστικό τροχαίο, το οποίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 9:0 . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί καταδικάσθηκε σήμερα σε φυλάκιση τριών ετών, ένα από τα οποία χωρίς αναστολή, για διαφθορά. Το δικαστήριο έκρινε τον Νικολά Σαρκοζί ένοχ . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Η πολιτική κριτική είναι δεκτή και θεμιτή για το έργο και τις αποφάσεις μου στο υπουργείο Πολιτισμού. Έχω κάνει την αυτοκριτική μου για τους επικοινωνιακούς χειρισμούς μου. Ήταν α . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η έξοδος από την κρίση της πανδημίας είναι πια ορατή, αλλά το πόσο γρήγορα θα φτάσουμε εκεί, εξαρτάται από τα προσεκτικά βήματα τα οποία θα κάνουμε στην τελική ευθεία, γιατί έχουμε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση Δια/Γ.Π. οικ. 12639/2021ΦΕΚ 793/Β/27-2-2021, οι Λαϊκές Αγορές οι οποίες ήταν σε αναστολή λειτουργίας για την ημέρα Σάββατο επαναλειτουργούν. Η Λαϊκή  Αγορά τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Προγραμματισμένη συνάντηση στο Πανεπιστήμιο Πατρών, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας Λάμπης Παπαδόπουλος, με τον Πρύτανη κ. Χρήστο Μπούρα τη Δευτέρα 1η Μαρτί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Με διάβημά τους οι βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου και Σια Αναγνωστοπούλου τονίζουν: Τα συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα στα σωφρονιστικά καταστήματα ανά την χώρα αναδεικνύουν την κακή διαχείρ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search