Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Οι Σύλλογοι Εργαζομένων του Πανεπιστημίου αποφάσισαν κινητοποιήσεις

 

 

Η κοινή ανακοίνωση των Συλλόγων Εργαζομένων του Πανεπιστημίου Πατρών αναφέρει:

Σήμερα Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των Συλλόγων, Μελών ΔΕΠ, Διοικητικού Προσωπικού, ΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ, Συμβασιούχων και φοιτητών.

Οι παραπάνω Σύλλογοι συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις ενάντια στο Νομοσχέδιο για την Παιδεία και την αστυνομοκρατία στα Πανεπιστήμια που κατατίθεται στην Βουλή.

• Απαιτούμε την Χρηματοδότηση των Πανεπιστημίων για προσλήψεις καθηγητών και προσωπικού, για δημιουργία Φοιτητικών Εστιών, για εργαστηριακό εξοπλισμό κ.λ.π.

• Απαιτούμε άμεσα άνοιγμα των σχολών με όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία φοιτητών και εργαζομένων. Τα 30 εκατ. να δοθούν για τις ανάγκες των μέτρων ενάντια στην Πανδημία και όχι για την σύσταση σώματος αστυνομίας και αγορά συστημάτων παρακολούθησης.

• Όχι στις διαγραφές των φοιτητών εν μέσω κρίσης που αναγκάζονται να δουλεύουν και να σπουδάζουν ταυτόχρονα.

• Όχι στον αποκλεισμό από την εισαγωγή στα Πανεπιστήμια των παιδιών των φτωχών λαϊκών στρωμάτων με το νέο σύστημα εισαγωγής .

• Απαιτούμε να αποσυρθεί το Ν/Σ

Συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις Φοιτητικών Συλλόγων, Μαθητών, Γονέων, Εκπαιδευτικών και Σωματείων ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης για την παιδεία

Διοργανώνουμε κοινή συνέντευξη τύπου.

Καλούμε σε Συγκέντρωση στην Πλατεία Γεωργίου την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 6.00 μμ Μαζί με Το Εργατικό Κέντρο Πάτρας και Φοιτητικούς Συλλόγους

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Με αίμα βάφτηκε για ακόμη μια φορά η άσφαλτος της Εθνικής Οδού Πύργου – Πατρών. Ένας αστυνομικός βρήκε ακαριαίο θάνατο σε σοκαριστικό τροχαίο, το οποίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 9:0 . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί καταδικάσθηκε σήμερα σε φυλάκιση τριών ετών, ένα από τα οποία χωρίς αναστολή, για διαφθορά. Το δικαστήριο έκρινε τον Νικολά Σαρκοζί ένοχ . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Η πολιτική κριτική είναι δεκτή και θεμιτή για το έργο και τις αποφάσεις μου στο υπουργείο Πολιτισμού. Έχω κάνει την αυτοκριτική μου για τους επικοινωνιακούς χειρισμούς μου. Ήταν α . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η έξοδος από την κρίση της πανδημίας είναι πια ορατή, αλλά το πόσο γρήγορα θα φτάσουμε εκεί, εξαρτάται από τα προσεκτικά βήματα τα οποία θα κάνουμε στην τελική ευθεία, γιατί έχουμε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση Δια/Γ.Π. οικ. 12639/2021ΦΕΚ 793/Β/27-2-2021, οι Λαϊκές Αγορές οι οποίες ήταν σε αναστολή λειτουργίας για την ημέρα Σάββατο επαναλειτουργούν. Η Λαϊκή  Αγορά τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Προγραμματισμένη συνάντηση στο Πανεπιστήμιο Πατρών, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας Λάμπης Παπαδόπουλος, με τον Πρύτανη κ. Χρήστο Μπούρα τη Δευτέρα 1η Μαρτί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Με διάβημά τους οι βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου και Σια Αναγνωστοπούλου τονίζουν: Τα συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα στα σωφρονιστικά καταστήματα ανά την χώρα αναδεικνύουν την κακή διαχείρ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search