Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αιτωλοακαρνανία :Ασφυξία η αιτία θανάτου του άνδρα - Στον ανακριτή το Σάββατο οι φερόμενοι ως δράστες

Στον ανακριτή θα οδηγηθούν αύριο, Σάββατο, τρία άτομα που αυτή τη στιγμή κρατούνται από την αστυνομία ως φερόμενοι δράστες για το φρικτό έγκλημα σε βάρος δύο ηλικιωμένων στην Αιτωλοακαρνανία.  Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία έχει στα χέρια της δύο γείτονες και έναν συγγενή των ηλικιωμένων. δύο ηλικιωμένους στην Αμφιλοχία αναζήτησε γείτονας, ο οποίος κάλεσε τους συγγενείς που άνοιξαν το σπίτι του ζευγαριού και βρέθηκαν μπροστά σε τραγικές σκηνές μίας αποτρόπαιας δολοφονίας. Ο 91χρονος να είναι νεκρός, δίπλα στην 85χρονη σύζυγό του, και οι δύο τους δεμένοι με καλώδιο. Από την άλλη, όπως αναφέρει το Newsit ένας από τους δράστες, συγγενής του ζευγαριού φέρεται να έχει ομολογήσει ότι μπήκαν στη μονοκατοικία των γερόντων για να αρπάξουν το κομπόδεμα που γνώριζαν ότι είχαν στην άκρη. Σταμάτησαν να ψάχνουν όταν βρήκαν το ποσό των χρημάτων που ήθελαν. Ο ίδιος άνθρωπος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι φίμωσαν τον άτυχο 91χρονο επειδή φώναζε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες του εγκλήματος, εισήλθαν σε οικία ηλικιωμένου ζευγαριού, προ πενθημέρου από την ανεύρεση του, σε περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους (κουκούλες και γάντια), τους ακινητοποίησαν με την άσκηση βίας, δένοντας τους και φιμώνοντάς τους, ενώ στη συνέχεια, αφού ερεύνησαν τους χώρους της οικίας αφαίρεσαν χρηματικό ποσό. Οι ηλικιωμένοι εντοπίστηκαν, στην οικία τους, από συγγενικό τους πρόσωπο. Ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός, ενώ η γυναίκα διακομίσθηκε σε νοσοκομείο. Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου ενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Νέο: Συγκλονιστικά τα ευρήματα της ιατροδικαστικής πέντε μέρες πρίν ο θάνατος του 91χρονου άνδρα και η σύζυγός του πέντε μέρες όπως την βρήκαν χθές, δεμένη στο κρεβάτι. Ασφυξία δια αποφράξεως της αναπνευστικής οδού με ύφασμα η αιτία θανάτου του ηλικιωμένου άνδρα.

Νεότερα: Πέφτει φως στην ανατριχιαστική ληστεία μετά φόνου στην Αιτωλοακαρνανία. Οι έρευνες των αστυνομικών απέδωσαν και όλα δείχνουν πως έρχονται συλλήψεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία έχει στα χέρια της δύο γείτονες και έναν συγγενή των ηλικιωμένων. Φέρονται να έχουν ομολογήσει ότι μπήκαν και έδεσαν το άτυχο ζευγάρι. Έψαξαν στο σπίτι και πήραν δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Ήδη, ένας από τους δράστες φέρεται να έχει ομολογήσει ότι μπήκαν στη μονοκατοικία των γερόντων για να αρπάξουν το κομπόδεμα που γνώριζαν ότι είχαν στην άκρη. Σταμάτησαν να ψάχνουν όταν βρήκαν το ποσό των χρημάτων που ήθελαν. Ο ίδιος άνθρωπος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι φίμωσαν τον άτυχο 91χρονο επειδή φώναζε.

Προηγούμενη ανάρτηση : Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση με το ζευγάρι που εντοπίστηκε δεμένο μέσα στο σπίτι του στο Χαλκιόπουλο της Αιτωλοακαρνανίας. Υπενθυμίζεται πως η  γυναίκα επέζησε αλλά ήταν μέρες δίπλα στο νεκρό σύζυγό της.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν οι αστυνομικές αρχές στην Αιτωλοακαρνανία, ο θάνατος του ηλικιωμένου άνδρα οφείλεται σε ανθρωποκτονία. Την ίδια ώρα η σύζυγος του, που για τουλάχιστον τρεις με τέσσερις ημέρες παρέμενε δεμένη στο κρεβάτι του δωματίου της αντικρίζοντας τον σύζυγο της να κείτεται νεκρός, κατάφερε παρά το σοκ που υπέστη να μιλήσει για λίγο στους αστυνομικούς.

Όπως ανέφερε η ηλικιωμένοι τρία άτομα εισέβαλαν στο σπίτι και έδεσαν την ίδια και το σύζυγο της με το καλώδιο της τηλεόρασης και με ρούχα. Παρότι οι διωκτικές αρχές θεωρούν ότι το πιο πιθανό κίνητρο των δραστών ήταν η ληστεία, ωστόσο εξετάζουν κι άλλα ενδεχόμενα. Κι αυτό γιατί εντός του σπιτιού βρέθηκαν χρήματα που οδηγούν σε δύο συμπεράσματα: Είτε οι δράστες βρήκαν κάποιο ποσό και στην προσπάθεια τους να φύγουν γρήγορα δεν έψαξαν κι άλλους χώρους του σπιτιού, είτε η εισβολή τους οφείλεται σε κάποιο άλλο λόγο.

Τα όσα έχουν διαδραματιστεί τις τελευταίες ώρες στο Χαλκιόπουλο έχουν συγκλονίσει τους κατοίκους τους χωρίου, ενώ ταυτόχρονα κανένας δεν μπορεί να αποκλείσει οι δράστες που ενδεχομένως να είναι και τέσσερις, να είναι ακόμα και ντόπιοι.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μέσα από την ψηφιακή εφαρμογή «MyCoast» θα μπορούν οι πολίτες να υποβάλουν άμεσα καταγγελίες για υπέρβαση των παραχωρήσεων ή για αυθαίρετη κατάληψη παραλίας. Συγκεκριμένα, δ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα αποκαλυπτήρια του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωκλογές έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης καθώς παρουσίασε στο Κέντρο Πολιτισμού – Ελληνικός Κόσμος και τα πέντε τελευταία ονόματ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με απο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συνέθεταν σφοδροί άνεμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με αποτέλεσμα τον τραυματι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
Image
Image

Search