Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Συγκέντρωση από οργανώσεις με αφορμή την σημερινή απεργία, παρά τις απαγορεύσεις για συναθροίσεις

Συγκέντρωση μπροστά στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας έχουν ανακοινώσει πως θα πραγματοποιήσουν οργανώσεις με αφορμή την σημερινή πανελλαδική απεργία. Ενώ και αντιεξουσιαστές έχουν γνωστοποιήσει την πρόθεσή τους να οργανώσουν συγκέντρωση στον χώρο του πρώην παραρτήματος, επι της οδού Κορίνθου. Ωστόσο, οι συναθροίσεις απαγορεύονται και είναι άνγωστο εάν θα υπάρξει παρέμβαση της Αστυνομίας, όπως χθες συνέβη στην Αθήνα όπου προσήχθησαν γυναίκες που πραγματοποίησαν συγκέντρωση στο Σύνταγμα κατά της βίας κατά των γυναικών. Μια από τις οργανώσεις που ανακοίνωσαν συγκέντρωση είναι και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πάτρας που σε ανακοίνωση αναφέρει: Η πανεργατική απεργία της Πέμπτης είναι ένα μεγάλο βήμα στον αγώνα των εργαζόμενων και της νεολαίας ενάντια στο νομοσχέδιο Βρούτση για το δικαίωμά μας στην ζωή και την υγεία, για το δικαίωμα στην δουλειά τη μόρφωση και τα δημοκρατικά δικαιώματα και ελευθερίες . Στις 17 Νοέμβρη σπάσαμε την χουντικού τύπου απαγόρευση στους δρόμους- Στις 26 Νοέμβρη συνεχίζουμε με απεργία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα ενάντια στις δολοφονικές επιλογές της κυβέρνησης και της άρχουσας τάξης Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πάτρας καλεί σε μαζική συμμετοχή στην πανεργατική απεργία της 26 Νοέμβρη και σε συγκέντρωση στις 10:30 στην Πλ. Όλγας.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αστυνομικός καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης σε συνολική ποινή κάθειρξης 7 ετών και 8 μηνών για εμπλοκή σε παράνομη διακίνηση μεταναστών, μέσω του . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λόγω εργασιών αντικατάστασης τμήματος του δικτύου του κεντρικού αγωγού ύδρευσης της ΔΕΥΑΠ, την Πέμπτη 25 Απρίλη από τις 8.30 π.μ. έως 5 μ.μ., θα υπάρξει πλημμελής έως και πλήρης δι . . .
LIFE STYLE

Tο 12άρι της Ελλάδας, στον Μεγάλο Τελικό της 68ης Eurovision, θα ανακοινώσει φέτος η Έλενα Παπαρίζου. Αν και η πληροφορία ήταν γνωστή εδώ και αρκετές ημέρες, τώρα επιβεβαιώθηκε κα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας  της  Περιφέρειας  Δυτικής Ελλάδος, στο πλαίσιο πρόληψης και προστασίας της Δημοσίας Υγείας, λαμβάνοντας υπόψη το καιρικό φαινόμενο της “Αφρικανικής σκό . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λόγω εργασιών αντικατάστασης τμήματος του δικτύου του κεντρικού αγωγού ύδρευσης της ΔΕΥΑΠ, την Πέμπτη 25 Απρίλη από τις 8.30 π.μ. έως 5 μ.μ., θα υπάρξει πλημμελής έως και πλήρης διακοπή υδροδότησης, σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας  της  Περιφέρειας  Δυτικής Ελλάδος, στο πλαίσιο πρόληψης και προστασίας της Δημοσίας Υγείας, λαμβάνοντας υπόψη το καιρικό φαινόμενο της “Αφρικανικής σκόνης” που έχει κατακλ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμος Πατρέων ενημερώνει τους δημότες ότι την Πέμπτη 25 Απριλίου, ημέρα της υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Πάτρα, θα υπάρξουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, όπως ανακοινώθηκαν από την Αστυνομ
Image
Image

Search