Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Σοβαρά ερωτηματικά για το «Άγιος Ανδρέας» και τον τρόπο λειτουργίας του

Τελικά η νεαρή μητέρα που γέννησε ένα παιδάκι στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα και βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, έβαλε σε καραντίνα έξι άτομα που ήρθαν σε επαφή μαζί της. Σύμφωνα με πληροφορίες σε καραντίνα τέθηκαν έξι άτομα γιατροί και εργαζόμενοι. Όπως υποστηρίζει η διοίκηση του νοσοκομείου η μητέρα γέννησε πρώτα και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε τεστ το οποίο βγήκε θετικό. Ωστόσο, η γυναίκα δεν είχε συμπτώματα πριν, σύμφωνα με τη διοίκηση, αλλά μετά. Aπάντηση που σαφέστατα δεν καλύπτει τις ευθύνες όσων δεν φρόντισαν να γίνει τεστ στη γυναίκα, δεδομένου ότι πριν από κάθε ιατρική πράξη όλοι ανεξαιρέτως υποβάλλονται σε τεστ κορωνοϊού.  Μένει να δούμε αν τα άτομα που είναι σε καραντίνα εμφανίσουν συμπτώματα και έχουν κολλήσει τον ιό.  Πάντως η μητέρα και το βρέφος είναι σε καλή κατάσταση. Υπενθυμίζεται ότι άλλοι δύο γιατροί από το ακτινολογικό τμήμα του ίδιου νοσοκομείου τέθηκαν σε καραντίνα όταν βρέθηκαν θετικοί στον ιό. Να σημειωθεί   ότι οι συγκεκριμένοι γιατροί βρίσκονταν σε ένα τμήμα όπου έρχονταν σε επαφή με καρκινοπαθείς, άτομα ιδιαίτερα ευάλωτα σε περίπτωση μετάδοσης. 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Γεγονός είναι το πρώτο σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ ανδρών στον Πύργο. Όπως μεταδίδει το ilialive.gr το ζευγάρι, επισημοποίησε τη σχέση που είχε με την υπογραφή του συμφώνου συμβίωσης . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Τα κατάφερε και πάλι να γίνει θέμα συζήτησης στις ΗΠΑ ο πρώην πρόεδρος Μπιλ Κλίντον. Ο Μπιλ Κλίντον όπως φαίνεται από διάφορα βίντεο έγινε viral καθώς τον πήρε ο ύπνος κατά την πρώ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ο Ε-65, με την γεωγραφική ολοκλήρωσή του δημιουργεί νέα αναπτυξιακή δυναμική για το σύνολο της χώρας, αναμορφώνει τις οδικές μεταφορές και δίνει σημαντική ώθηση στο εμπόριο, τον το . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αβέβαιο είναι αν οι ηγέτες των 27 στην τηλεδιάσκεψη που θα έχουν την Πέμπτη για την πανδημία, συμφωνήσουν στην θεσμοθέτηση του πιστοποιητικού εμβολιασμού το οποίο πρότεινε η ελληνι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Γεγονός είναι το πρώτο σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ ανδρών στον Πύργο. Όπως μεταδίδει το ilialive.gr το ζευγάρι, επισημοποίησε τη σχέση που είχε με την υπογραφή του συμφώνου συμβίωσης στο Ληξιαρχείο Πύργο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

    Η κοινή ανακοίνωση των Συλλόγων Εργαζομένων του Πανεπιστημίου Πατρών αναφέρει: Σήμερα Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των Συλλόγων, Μελών ΔΕΠ, Διοικητικού Προσωπικού, ΕΔΙΠ,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ζητούμενο αν ο "σκοπός αγιάζει τα μέσα" εκδικάστηκε σήμερα, Τετάρτη 20 Ιανουαρίου, στο Μονομελές Πρωτοδικείο Καλαβρύτων, η αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων κατά του ΑΔΜΗΕ, που έχουν καταθέσει οι καλό
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search