Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εθελοντική αιμοδοσία στην 6η ΥΠΕ - «Πάντα υπάρχει ανάγκη για αίμα»

Η Διοίκηση της 6ης Υ.ΠΕ. πήρε την πρωτοβουλία για την οργάνωση μίας  εθελοντικής Αιμοδοσίας σε συνεργασία με την Π.Ο.Σ.Ε.Α., με στόχο την  κινητοποίηση του υγειονομικού και λοιπού  προσωπικού της Κεντρικής Διοίκησης και της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας για την ενίσχυση τόσο του Κέντρου Αίματος του Π.Γ.Ν. Ρίου,  όσο και του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γ.Ν. « Άγιος Ανδρέας» Πατρών.

Η δράση  θα πραγματοποιηθεί σε δύο φάσεις:

- Η πρώτη Αιμοδοσία πραγματοποιείται σήμερα Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, στο ισόγειο του κτιρίου της 6ης Υ.ΠΕ. από τις 9 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι, ενώ θα ακολουθήσει και 2η Αιμοδοσία στις 13 Νοεμβρίου στην πλατεία Γεωργίου με την συνδρομή της Κινητής Μονάδας του Κέντρου Αίματος και του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Πατρών "Άγιος Ανδρέας".

Στην εθελοντική αιμοδοσία της 6ης ΥΠΕ που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, θα συμμετέχει και η Παναχαϊκή. Στο ισόγειο του κτηρίου της Υγειονομικής Περιφέρειας από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι θα γίνει η αιμοδοσία.

Στη φωτογραφία ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης ο οποίος ήταν από τους πρώτους που έδωσε αίμα. 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Συμπληρώνουν σχεδόν ένα μήνα οι σακούλες με μπάζα που είναι τοποθετημένες σε πολλά κεντρικά σημεία της Αχαικής πρωτεύουσας και κυρίως στις οδούς Κορίνθου, Γούναρη και κανακάρη, προ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την πεποίθησή του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα είναι πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές επανέλαβε ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας στην εκπομπή “Αυτοψία” του Alpha ενώ για τις ευρύτερες επιδιώξεις τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα απατεώνα έπεσε ηλικιωμένη με αποτέλεσμα να χάσει χιλιάδες ευρώ! H ηλικιωμένη γυναίκα, που διαμένει στο Αίγιο, δέχθηκε χθες τηλεφώνημα από άτομο που ισχυρίστηκε πως η κόρη της . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Τα σωματεία:  1) «Σύλλογος Σοκολατοριχτών Πάτρας» με διακριτικό τίτλο ‘‘Σοκολατορίχτες’’,  2) «Club Σοκολατοπόλεμος Πατρινού Καρναβαλιού» με διακριτικό τίτλο ‘‘Σοκολατομαχίες’’, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα απατεώνα έπεσε ηλικιωμένη με αποτέλεσμα να χάσει χιλιάδες ευρώ! H ηλικιωμένη γυναίκα, που διαμένει στο Αίγιο, δέχθηκε χθες τηλεφώνημα από άτομο που ισχυρίστηκε πως η κόρη της είχε τραυματιστεί κ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας με μεγάλη θλίψη  αποχαιρέτα τη συνάδελφο  νηπιαγωγό Κοτσίρη Χριστίνα. Η Χριστίνα υπηρετούσε τα τελευταία χρόνια στο 16 Ν/Γ Πατρών. Όλοι αυτοί  που είχαν την
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από σήμερα και για 4 ημέρες (μέχρι και την Μεγάλη Δευτέρα, 29 Απριλίου), στον φιλόξενο χώρο του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας, θα διεξαχθεί η καθιερωμένη ετήσια δωροέκθεση από το «Άλμα Ζωής Πάτρας». Μία πρωτοβο
Image
Image

Search