Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: 13ο κρούσμα στον νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα

Ακόμα ένα κρούσμα σύμφωνα με πληροφορίες στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας σε εργαζόμενο. Η ανησυχία είναι έντονη στο προσωπικό βλέποντας τα κρούσματα στο νοσοκομείο σε εργαζόμενους να φτάνουν τα 13 μέσα σε ένα διάστημα περίπου ενάμιση μήνα . 

Πρόκειται για μαία η οποία όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν εργάζεται στην κλινική του νοσοκομείου αλλά σε άλλο τμήμα.

Συνολικά αυτή τη στιγμή νοσούν οκτώ άτομα από το προσωπικό του νοσοκομείου.

« Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι τα άτομα από το προσωπικό μολύνθηκαν από προσωπικές και κοινωνικές τους επαφές και όχι από ασθενείς. Επίσης σημαντικό είναι ότι και ασθενείς δεν προσβλήθηκαν από τον ιό εξαιτίας της επαφής του με άτομα από το προσωπικό του νοσοκομείου» εξηγεί  ο διοικητής του νοσοκομείου, Ηλίας Θεοδωρόπουλος.

Όπως αναφέρει ο αριθμός των κρουσμάτων είναι μικρός αλλά και αναμενόμενος. «Δε θα χαρακτήριζα την κατάσταση ως ανησυχητική. Αντίθετα θα έλεγα ότι βρισκόμαστε προς το παρόν σε ένα πολύ καλό επίπεδο» αναφέρει.

Να σημειώσουμε ότι αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας με κορωνοϊό τρία άτομα στην κλινική και ένα άτομo στη ΜΕΘ. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη ΜΕΘ του νοσοκομείου θα μεταφερθεί κι ένας ακόμη ασθενής από το Άργος.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Συνεχίζεται ο εφιάλτης καθώς ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 2.018 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο και 99 νέα θύματα -με το οποίο ξεπέρασαν οι νεκροί στη χώρα μας το «φρά . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Δικαστήριο της Άγκυρας καταδίκασε σήμερα σε ποινές ισόβιας κάθειρξης 337 κατηγορουμένους, μεταξύ των οποίων αξιωματικοί και πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας, στο τέλος της κύριας δ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ακόμη δύο κρούσματα καταγράφονται στο δυναμικό του Νοσοκομείου  "Αγιος Ανδρέας", σύμφωνα με πληροφορίες. Πλέον ο συνολικός αριθμός των ατόμων που έχουν νοσήσει και ανήκουν στο υγει . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε καραντίνα μπήκαν 10 γιατροί και νοσηλευτές του νοσοκομείου του Ρίου μετά από μία γέννα. ‘Όλα ξεκίνησαν όταν μία 16χρονη έγκυος βρέθηκε στο νοσοκομείο καθώς ήταν ανάγκη να μπει σ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ακόμη δύο κρούσματα καταγράφονται στο δυναμικό του Νοσοκομείου  "Αγιος Ανδρέας", σύμφωνα με πληροφορίες. Πλέον ο συνολικός αριθμός των ατόμων που έχουν νοσήσει και ανήκουν στο υγειονομικό προσωπικό το
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Παιδιά μου εὐλογημένα, Ἐν ὂψει τῆς ἑορτῆς τοῦ Ἁγίου Ἀποστόλου Ἀνδρέου, ἡ ὁποία ἐφέτος θά τελεσθῇ, δυστυχῶς, μέ λιτότητα καί ἁπλότητα, ἓνεκα τῶν ὑφισταμένων μέτρων καί τῆς δοκιμασίας, τήν ὁποίαν, κρίμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με επιστολή τους προς τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς και ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος, προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο την κατάσταση
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search