Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ναύπακτος : Θρήνος για τον 13χρονο που έφυγε νωρίς

Το συγκινητικό σημείωμα του συλλόγου Εκπαιδευτικών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπάκτου “Γιάννης Βλαχογιάννης”, όπου φοιτούσε ο άτυχος 13χρονος μαθητής που έχασε τη ζωή του μετά από χειρουργική επέμβαση. 

Αντίο Νεκτάριε

Σήμερα στη 13.00 στον Ι.Ν.Αγ.Δημητρίου θα πούμε το τελευταίο αντίο στον Νεκτάριο.

Η καρδούλα του δεν άντεξε και έτσι ξαφνικά έφυγε για να πάει στη γειτονιά των αγγέλων. Η σκέψη  αυτή ας είναι βάλσαμο στην θλίψη μας.

Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στους γονείς του και στα αδέλφια του. Είμαστε  κοντά σας.

Νεκτάριε καλό σου ταξίδι. Θα θυμόμαστε πάντα το γέλιο σου και τη ζωντάνια σου

Απέραντη θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία της Ναυπακτίας ο χαμός του 13χρονου Νεκτάριου Μπανιά.

Ο νεαρός «έφυγε» μετά από επέμβαση στην οποία και υποβλήθηκε «βυθίζοντας» στη θλίψη την οικογένεια, τους φίλους, την κοινωνία της Ναυπακτίας αλλά και το χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου.

Το 13χρονο «αγγελούδι» ήταν αδερφός του ποδοσφαιριστή του Ατρομήτου Αντιρρίου, Βασίλη Μπανιά. Η ομάδα του Αντιρρίου σήμερα στις 16:00 αντιμετώπιζε τον Όμηρο Νεοχωρίου, ο προπονητής του οποίου, Χρήστος Ζαπάντης ανάρτησε στα κοινωνικά δίκτυα τα παρακάτω:

«Στη προθέρμανση του αγώνα με τον Ατρόμητο Αντιρρίου, πληροφορηθήκαμε για τον θάνατο του 13 χρόνου αδερφού του ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου Μπανιά Βασίλη. Η διάθεση και η χαρά του παιχνιδιού έγινε άμεσα θλίψη παντού σε όλους στο γήπεδο.

Αποφασίσαμε σαν έναν μικρό φόρο τιμής στο 13 χρόνο πλέον αγγελούδι να κρατήσουμε ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη. Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ατρόμητου, στον Βασίλη Μπανιά για τον χαμό του αδερφού του καθώς και στην οικογένεια του.

Πλέον η θλίψη γίνεται χαρά, γιατί από σήμερα το μικρό αγγελούδι είναι στην αγκαλιά του Κυρίου και κάτοικος της Βασιλείας των ουρανών».

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Το κόμμα των Σπαρτιατών «κόπηκε» από το A1 Πολιτικό Τμήμα του Αρείου Πάγου και δεν θα συμμετάσχει στις επικείμενες ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024. Υπενθυμίζεται ότι υπομνήματα ε . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στη σύλληψη του ανεξάρτητου βουλευτή Κ. Φλώρου μετά τη πρωτοφανή χειροδικία έναντι του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Β. Γραμμένου προχώρησε η φρουρά της Βουλής. Όπως ενημέρωσε ο Πρ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρωτοφανές επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών ο οποίος έχει πλέον ανεξαρτητοποιηθεί, Κωνσταντίνο Φλώρο, σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στη Βουλή με τις πλ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα σε αστυνομία και   ΕΚΑΒ καθώς άνδρας 68 ετών επιχείρησε να θέσει τέρμα στη ζωή του, στην περιοχή του Αγίου Νεκταρίου. Ο άνδρας φέρεται να τραυματίστηκε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή της Μακρυνείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε 13χρονη μαθήτρια την ώρα που βρισκόταν στο προαύλιο του σχολείου της.   Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά δικογραφία σε βάρος μιας 13χρονης και των γονέων της σχημάτισαν αστυνο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση εμφανίστηκε σε βίντεο στο facebook ο βουλευτής της ΝΔ και γνωστός μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος.Ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος στην ανάρτησή του αναφέρεται στην κα
Image
Image

Search