Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Παραδόθηκε στον Δήμο Πατρεών το κτίριο της Μανιακίου

Παραδόθηκε σήμερα στον Δήμο Πατρέων και τον Κοινωνικό Οργανισμό του, ανακατασκευασμένο το κτίριο της πρώην εμπορικής σχολής, στη γωνία των οδών Κορίνθου και Μανιακίου και στο οποίο θα λειτουργήσει ο νέος Δημοτικός Παιδικός Σταθμός. 

Στον Παιδικό Σταθμό, προβλέπεται να φιλοξενηθούν 25 νήπια και 41 βρέφη. 

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, παραβρέθηκε στην παράδοση, στην οποία παρόντες ήταν ο Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος του ΚΟΔΗΠ, Θόδωρος Τουλγαρίδης και Νάνσυ Αγγελακοπούλου.

Ο Δήμαρχος, σε δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης τόνισε: 

«Σήμερα είμαστε εδώ, για να παραλάβουμε τον Παιδικό Σταθμό, έτοιμο να φιλοξενήσει τα παιδιά μας. Γνωρίζετε ότι πρόκειται για ένα κτίριο που ήταν ερειπωμένο, ενώ πριν από πολλά χρόνια, είχε χρησιμοποιηθεί ως εμπορική σχολή και πειραματικό σχολείο. Σήμερα θα γεμίσει ξανά ζωή και παιδικά χαμόγελα. 

Το κτίριο είναι εμβληματικό, οι χώροι μέσα και έξω, καταπληκτικοί, τα παιδιά μας θα βρίσκονται σ’ ένα χώρο που ταιριάζει στο επίπεδο της εποχής μας, καλύπτει το επίπεδο των αναγκών τους, αλλά και αυτό που δικαιούνται τα παιδιά, οι γονείς, και οι εργαζόμενοί μας. 

Όλο αυτό, είναι αποτέλεσμα πολλής δουλειάς από τους εργαζόμενους που με πολύ μεράκι, δημιούργησαν το στολίδι που βλέπετε.

Σ’ αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε και στη συνέχεια, αφού έχουμε άλλους τρεις χώρους όπου θα κατασκευάσουμε ισάριθμους Παιδικούς Σταθμούς, ώστε να φύγουμε από τα κτίρια που ενοικιάζουμε, και τα παιδιά μας να φιλοξενούνται σε σύγχρονες και ασφαλείς εγκαταστάσεις.

Στόχος μας είναι 1η Νοέμβρη να ξεκινήσει η λειτουργία του Σταθμού. Οι  εργαζόμενοί μας τακτοποιούν τον εξοπλισμό, που είναι ήδη εδώ. Έχουν μείνει διαδικαστικά ζητήματα που θα λυθούν εντός των ημερών».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα, 16 Απριλίου, η απεργία στα ΜΜΕ«Με κοινή απόφαση των ΕΣΗΕΑ, ΠΟΕΣΥ, ΠΟΣΠΕΡΤ, ΠΟΕΠΤΥΜ και ΕΤΗΠΤΑ προκηρύσσεται απεργία όλων των δημοσιογράφων, τεχνικών και διοικητικών σε όλα . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Με γνωστά ονόματα στις ευρωλίστες τους τα οποία ανακοίνωσαν σήμερα (15/4), Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Νέα Αριστερά, μπαίνουν στην μάχη των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Η Ν . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ολυμπιακός ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι ισοπεδωτικός κόντρα στον Παναθηναϊκό, δεν έχασε ξανά σετ (3-0) και έκανε το 2-0 στους τελικούς της Volley League ανδρών. Οι "ερυθρόλευκοι" . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οι δηλώσεις του Σλούκα:Για το ματς: "Είναι ένα σπέσιαλ παιχνίδι, πάντα ιδιαίτερο. Πάντα ένα ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός κρύβει κινδύνους, υπάρχει άγχος και το πρέπει, όπως εί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα, 16 Απριλίου, η απεργία στα ΜΜΕ«Με κοινή απόφαση των ΕΣΗΕΑ, ΠΟΕΣΥ, ΠΟΣΠΕΡΤ, ΠΟΕΠΤΥΜ και ΕΤΗΠΤΑ προκηρύσσεται απεργία όλων των δημοσιογράφων, τεχνικών και διοικητικών σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών σε έκτακτη συνεδρίασή του αποφάσισε την συμμετοχή του Συλλόγου στην κινητοποίηση ενάντια στην ακρίβεια στις 17 Απριλίου. Το Διο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την παραίτησή του από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Τουριστικής Ανάπτυξης υπέβαλλε σήμερα στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Ηλείας, Δημήτρης Νικολακό
Image
Image

Search