Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θετικός στο τεστ κορωνοϊού ο Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Τάκης Παπαδόπουλος- Δείτε τι έγραψε στο Facebook

Θετικός σε τεστ κορωνοϊού βρέθηκε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Τάκης Παπαδόπουλος. Οπως έγραψε ο ίδιος στο Facebook:

«Χωρίς να έχω κάποιο σύμπτωμα ή ενόχληση, αλλά για προληπτικούς λόγους, έκανα τεστ για covid, το οποίο βρέθηκε θετικό. 

Στο ίδιο τεστ υποβλήθηκε και η οικογένειά μου και ευτυχώς το αποτέλεσμα γι' αυτούς ήταν αρνητικό. 

Αμέσως ακολούθησα την διαδικασία που επιβάλλουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ενημερώνοντας όσους ήρθα σε άμεση επαφή το τελευταίο διάστημα. 

Και θα παραμείνω σε καραντίνα όσο χρειαστεί. Δεν παρουσιάζω κανένα από τα γνωστά συμπτώματα ή παρενέργειες. 

Καθ' όλη την διάρκεια της πανδημίας πάντοτε τηρούσα τους κανόνες προστασίας και προφύλαξης. Κι αυτό δείχνει ότι ο ιός είναι και ύπουλος και άγνωστος ακόμα. Και μας αφορά όλους. 

Οπότε δεν πρέπει να χαλαρώνουμε. 

Αλλά να προσέχουμε και να ακούμε τους ειδικούς. Χωρίς υπερβολές και υστερίες, αλλά και χωρίς αφορισμούς. 

Ευχαριστώ πολύ όλους αυτούς που διαπίστωσαν την απουσία μου το τελευταίο διήμερο και επικοινώνησαν μαζί μου για ευχές και λόγια συμπαράστασης. 

Τελικά απ' ό, τι φαίνεται θα βρω αναγκαστικά εκείνες τις λίγες ημέρες ξεκούρασης που μου συνέστηναν οι φίλοι και οι συνεργάτες μου. 

Για ενδοσκόπηση, ανασύνταξη δυνάμεων, προγραμματισμό νέων σχεδίων και δράσεων. 

Άλλωστε στη ζωή χρειάζονται τέτοια διαλείμματα. Γιατί όπως λέει κι ο γνωστός αμερικανος τραγουδοποιος (στον δίσκο που θα κυκλοφορήσει μέσα στην εβδομάδα) :

"Footsteps crackling on a gravel road

Stars vanish in a sky as black as stone

One minute you're here

Next minute you're gone" 

Δεν φοβόμαστε. 

Συνεχίζουμε...»

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που πραγματοποίησε η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας και η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α Ν. Αχαΐας την Τετάρτη 27 Μαρτίου στην Αίθουσα της Γηρια . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά την πρωινή σεισμική ακολουθία που αναστάτωσε το νομό Ηλείας, και με εντολή του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκου Κοροβέση, όλα τα σχολεία του νομού εκκενώνονται, ενώ τα παιδιά . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 830 ευρώ από την 1η Απριλίου ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής κατά την εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

29.3.24 | 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης»Το 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης», διοργανώνεται από το «Olympia Forum», υπό την αιγίδα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης με συν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που πραγματοποίησε η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας και η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α Ν. Αχαΐας την Τετάρτη 27 Μαρτίου στην Αίθουσα της Γηριατρικής (Ν.Ε.Ο Πατρών
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά την πρωινή σεισμική ακολουθία που αναστάτωσε το νομό Ηλείας, και με εντολή του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκου Κοροβέση, όλα τα σχολεία του νομού εκκενώνονται, ενώ τα παιδιά που δεν μπορούν να α
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

29.3.24 | 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης»Το 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης», διοργανώνεται από το «Olympia Forum», υπό την αιγίδα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης με συνδιοργανώτρια την Περ
Image
Image

Search