Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Παρέμβαση Μαρλαφέκα σε Άδωνι Γεωργιάδη

Παράταση μέχρι το τέλος του 2020 για τη λήξη των προτάσεων ένταξης των επιχειρήσεων στον Αναπτυξιακό Νόμο ζητά με επιστολή του προς τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας.

 

Ειδικότερα, επισημαίνει πως είναι αναγκαία η παράταση της τρέχουσας πρόσκλησης για την υποβολή προτάσεων ένταξης των επιχειρήσεων στον Αναπτυξιακό Νόμο καθώς «την ίδια περίοδο είναι σε εξέλιξη υποβολές για άλλα προγράμματα, σε πολλές Περιφέρειες όπως π.χ. πρόγραμμα για την μεταποίηση στην Δυτική Ελλάδα.

 

Και παράλληλα είναι σε εξέλιξη το πρόγραμμα για την αντιμετώπιση των συνεπειών του Covid-19 στο οποίο θα κάνουν αιτήσεις πλήθος επιχειρήσεων. Από τον Ιούλιο 2020, που ολοκληρώθηκε η προηγούμενη πρόσκληση, λόγω κυρίως του καλοκαιριού, αλλά και των προβλημάτων που έχουν παρουσιασθεί στην αγορά από την υγειονομική κρίση, έχει προκληθεί ένας σημαντικός συνωστισμός από ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις για υποβολή επενδυτικών προγραμμάτων στον αναπτυξιακό νόμο, που αντιμετωπίζουν δυσκολίες ολοκλήρωσης της προετοιμασίας και υποβολής των προτάσεών τους.

 

Στο πλαίσι αυτό, παρακαλούμε να εξετάσετε αίτημα του φορέα μας για παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των προτάσεων έως την 31/12/2020».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κλειστό για 15 ημέρες θα παραμείνει το γνωστό νυχτερινό κλαμπ disco room στο κέντρο της Πάτρας. Η διεύθυνση της επιχείρησης ανακοίνωσε τα εξής: . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από ηλεκτρονικό τεστ, θα περνούν οι «κόκκινοι» δανειολήπτες που έχουν ενταχθεί στην ομπρέλα προστασίας του νόμου Κατσέλη, προκειμένου να διαπιστωθεί πόσοι την δικαιούνται πραγματικ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σήμερα ανακοινώνουμε 935 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 47 συνδέονται με γνωστές συρροές και 44 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συν . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Στα εθνικά θέματα προχωράτε χωρίς πυξίδα, χωρίς σχέδιο, χωρίς στρατηγική. Αβουλος ο πρωθυπουργός σας, και ελπίζω όχι μοιραίος για τη χώρα. Προχωράτε με το βλέποντας και κάνοντας», . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κλειστό για 15 ημέρες θα παραμείνει το γνωστό νυχτερινό κλαμπ disco room στο κέντρο της Πάτρας. Η διεύθυνση της επιχείρησης ανακοίνωσε τα εξής:
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από ηλεκτρονικό τεστ, θα περνούν οι «κόκκινοι» δανειολήπτες που έχουν ενταχθεί στην ομπρέλα προστασίας του νόμου Κατσέλη, προκειμένου να διαπιστωθεί πόσοι την δικαιούνται πραγματικά και πόσοι είναι στ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Αποφασίστε τι θέλετε για το Πανεπιστήμιο Πατρών. Θα το ενισχύσετε; Θα το βοηθήσετε να πάει μπροστά ή θα το αφήσετε στην τύχη του;». Ηταν το βασικό ερώτημα που έθεσε ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search