Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΕΔΗΝ για Πάτρα: Αποδεκατίστηκε το ΕΚΑΒ λόγω κρουσμάτων

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ


ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΕΚΑΒ ΤΗΣ 3ης ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ  ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΛΟΓΩ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ στους ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.   
ΑΜΜΕΣΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ Ο ΕΟΔΥ.

  Στον τομέα ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδος  εμφανίστηκαν πολλά κρούσματα κορονοϊού σε εργαζόμενους με αποτέλεσμα να υπάρχει έλλειψη ασθενοφόρων και πληρωμάτων. Εξ αιτίας αυτών  δεν  καλύπτεται η περιοχή από ασθενοφόρα. Στο ΕΚΑΒ ΠΑΤΡΑΣ νοσούν  3 συνάδελφοι.
1 διοικητικός υπάλληλος και 2 διασώστες. Χθές προέκυψε και νέο κρούσμα σε διασώστη του κέντρου υγείας Ναυπάκτου που συνεργάζεται με το ΕΚΑΒ  της ΠΑΤΡΑΣ.
 
Οι  διοικητικές και τεχνικές υπηρεσίες του ΕΚΑΒ της ΠΑΤΡΑΣ υπολειτουργούν καθ' ότι οι περισσότεροι  υπάλληλοι είναι σε καραντίνα και τα τεστ ακόμη δεν έχουν γίνει. Εξ αιτίας αυτού 28 ασθενοφόρα βρίσκονται στα συνεργεία και δυο χαλασμένα στο χώρο του ΕΚΑΒ. Στη κίνηση έμειναν μόνο 33 ασθενοφόρα με αποτέλεσμα να μειωθεί ο αριθμός των ασθενοφόρων  που επιχειρούν σε κάθε βάρδια. Από σήμερα 10 διασώστες τέθηκαν σε καραντίνα. Δεν υπάρχουν πιά διασώστες να κινήσουν τα ασθενοφόρα.

Στο ΕΚΑΒ του Αγρινίου 5 διασώστες είναι θετικοί στο ΚΟΡΟΝΟΪΟ. Έτσι  μειώθηκαν τα ασθενοφόρα που επιχειρούν στη περιοχή.

Υπάρχει φόβος για μεγαλύτερη διασπορά. Η διενέργεια των τεστ καθυστερεί. Ο ΕΟΔΥ άφαντος για ιχνηλάτηση. Άμεσα θα πρέπει να  επιληφθεί ο ΕΟΔΥ καθ' οτι οι διασώστες εργάζονταν μέχρι την εκδοση του τεστ και μπορεί να διέσπειραν τον ιο σε ασθενείς και σε  διασώστες.

Μιχ. Γιαννάκος Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου & Περιφορά του Επιταφίου από τον Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Πατρών. https://www.youtube.com/watch?v=wP6PIqx7tio&ab_channel=%CE%9B%CE%A5%CE%A7%CE% . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών: Πλήθη πιστῶν κατέκλυσαν τούς Ναούς τῆς Ἀποστολικῆς πόλεως τῶν Πατρῶν, τόσο κατά τήν Μεγάλη Πέμπτη τό βράδυ, στήν Ἀκολουθία τῶν Παθῶν, ὃσ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Πέντε άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο διήμερο στην Κεντρική Μακεδονία για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών και φωτοβολίδων. Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα της Μ. Παρασ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Με συννεφιά και κάποιες βροχές θα γίνει η περιφορά του Επιταφίου σήμερα Μεγάλη Παρασκευή (3.5.2024), καθώς ο καιρός θα είναι βροχερός.  Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ ο καιρός θα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ) ανακοινώνονται τα εξής: Συνεπείς με την πολιτική μας κατεύθυνση που μας υπαγορεύει να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=6bFrKLL8zi0&ab_channel=%CE%9B%CE%A5%CE%A7%CE%9D%CE%9F%CE%A3%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από την Γενική Διεύθυνση Έργων και Περιβάλλοντος (Διεύθυνση Περιβάλλοντος Ενέργειας και Πρασίνου – Τμήμα Κοιμητηρίων), του Δήμου Πατρέων, γίνεται γνωστό, σήμερα Μ. Παρασκευή, 3 Μαΐου, η Περιφορά των Ε
Image
Image

Search