Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύσκεψη φορέων συγκαλούν οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας

Το Σωματείο εργαζομένων στο νοσοκομείο "Αγ. Ανδρέας"  σε ανακοίνωσή του επισημαίνει πως στην πολύχρονη διαδρομή του, την ΠΑΝΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ και ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ, είχε και έχει ένα και μοναδικό στόχο:

ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, την ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ, την ΠΛΗΡΗ και ΣΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ του Νοσοκομείου μας, του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓ.  ΑΝΔΡΕΑΣ.

Και βεβαίως

την αντιμετώπιση των προβλημάτων των Συναδέλφων – Εργαζόμενων σ΄ αυτό, διεκδικώντας πάντα ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ και ΕΠΑΡΚΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ.

Στη ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ του αυτή ΣΤΑΘΕΡΗ ΠΟΡΕΙΑ το Σωματείο μας, αφού όρθωσε το ανάστημά του σε όλα εκείνα τα τότε σενάρια και σχέδια που διάφοροι κύκλοι ήθελαν την υποβάθμισή του –την μεταφορά του στο ΠΠΝΡΙΟΥ και άλλα πολλά σχέδια όπου σταθήκαμε το μοναδικό εμπόδιο και μάλιστα επιτυχώς, με τις ιδέες του τις προτάσεις του και σαφώς τις διεκδικήσεις του,κράτησε αυτό το Νοσοκομείο ΖΩΝΤΑΝΟ και πραγματικά ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ.

    Εμείς λοιπόν ήμασταν εκείνοι, που πρωτοσκεφθήκαμε-αναδείξαμε- διεκδικήσαμε και σαφώς με συνεργασίες,πετύχαμε όλους αυτούς τους τότε αλλά και πρόσφατα μεγάλους στόχους, γι΄ αυτό το πολύπαθο Νοσοκομείο, όπως είναι:

Η ΜΕΘ, όπου επιδιώκαμε και επιδιώκουμε 15 τουλάχιστον κλίνες.
Ο ΑΞΟΝΙΚΟΣ, ο ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ και όχι μόνον.
Το ΝΕΟΓΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ, το Ν/Χ, το ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ κλπ άλλα.
Μαζικές προσλήψεις όπως αυτές οι τονωτικές ενέσεις των 150 μονίμων που κράτησαν αν το θέλετε ζωντανό το Νοσοκομείο για το επόμενο διάστημα.
Ο οργανισμός των 500 περίπου κλινών και η διατήρηση του περιφερειακού του χαρακτήρα, ζητούμενα σοβαρά και ουσιαστικά για εκείνη την περίοδο.
Τις Νοσηλευτικές ειδικότητες, κανονισμούς λειτουργίας μας  κλπ άλλα σχετικά.
Την ΝΕΑ ΠΤΕΡΥΓΑ που αποδείχθηκε σωτήρια στην μετασεισμική περίοδο και όχι μόνον, καθώς και το ΣΤΕΓΑΣΤΡΟ εισόδου που θα αλλάξει θετικά την λειτουργικότητά μας, στον συγκεκριμένο χώρο.
Και βεβαίως την αποκατάσταση των ζημιών στο 7όροφο κτίριο στολίδι, μια αποκατάσταση που πέρασε από πολλές καλένδες, όπου ήμασταν οι μόνοι που αντισταθήκαμε, που επιμείναμε και πετύχαμε να λειτουργεί σήμερα αυτό το Νοσοκομείο και μάλιστα σε ένα κτίριο κόσμημα.

Συνεπώς

απέναντι σ΄ αυτήν μας την πλούσια και εποικοδομητική διαδρομή, δεν ανεχόμαστε από κανέναν ΣΗΜΕΡΑ, κάτω από οποιαδήποτε σκοπιμότητα, να μας κουνάει το δάκτυλο.

         Στο πλαίσιο λοιπόν αυτής της πορείας μας, όπως τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και τώρα, αναδεικνύουμε τα ΥΠΑΡΚΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ που είναι αρκετά, με σκοπό και στόχο την βελτίωσή τους, την καλύτερη λειτουργία μας και σαφώς την πληρέστερη παροχή υπηρεσιών

Και βεβαίως

Δρομολογούμε ακόμη μια ΣΥΣΚΕΨΗ ΦΟΡΕΩΝ στα μέσα του Οκτώβρη, με σκοπό και στόχο, με την συμβολή των φορέων που η στήριξή τους ήταν πάντα χρήσιμη και ουσιαστική, να ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ την κατασκευή και λειτουργία της άκρως αναγκαίας και απαραίτητης ΝΕΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ του Νοσοκομείου, για την στέγαση των 150 άστεγων κλινών και βεβαίως την ορθολογική χωροταξική ανακατανομή των υπηρεσιών μας, που με την άναρχη μεταστέγαση του ΝΝΘώρακος και του 409, αλλά και των διαδικασιών για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, έχει δημιουργηθεί ένα τεράστιο χωροταξικό χάος ένα δυσλειτουργικό τοπίο που σαφώς θα πρέπει να αλλάξει.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“ O κύριος πρωθυπουργός σήμερα εξήγγειλε πομπωδώς κάτι που είναι λιγότερο από αυτό το οποίο ισχύει και αποζημιώνεται”, ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Ξανθός για την εξαγγελ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Α.Ο. Αχαγιά 82, ανακοινωσε ότι αθλητής της ομάδας βρέθηκε θετικός σε τεστ για Covid 19. H ομάδα έχει ήδη τεθεί σε απομόνωση 14 ημερών, όπως ορίζει το σχετικό πρωτόκολλο και αυρι . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προσχηματική και άκαιρη χαρακτήρισε μιλώντας στην Βουλή, την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Στη θλίψη βυθίστηκε η τοπική κοινωνία της Πάρου καθώς έφυγε από τη ζωή από επιπλοκές του κορωνοϊού ο πρώην δήμαρχος του νησιού, Χρήστος Βλαχογιάννης. Οπως μεταδίδει το naxostimes. . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Επιτροπή Πολιτών Πάτρας για την Προστασία της Υγείας από την Η/Μ Ακτινοβολία , συμμετέχει ενεργά στην πρωτοβουλία που έχουν αναλάβει  όλες οι ελληνικές ομάδες «Stop5G», να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας επιβλήθηκε, χθες αργά το βράδυ, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο Αίγιο, διοικητικό πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ, καθώς και αναστολή λ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το συγκινητικό σημείωμα του συλλόγου Εκπαιδευτικών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπάκτου “Γιάννης Βλαχογιάννης”, όπου φοιτούσε ο άτυχος 13χρονος μαθητής που έχασε τη ζωή του μετά από χειρουργική επέμβα
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search