Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αστικό ΚΤΕΛ Πάτρας: Περιμένει την επιστροφή των φοιτητών για να ανέβει η κίνηση

Την επιστροφή των φοιτητών περιμένουν στο Αστικό ΚΤΕΛ της Πάτρας για να πάρει τα πάνω της και πάλι η επιβατική κίνηση που από το διάστημα της πανδημίας και μετά παραμένει υποτονική.

Σύμφωνα με την διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ όταν επιστρέψουν οι φοιτητές στο πλαίσιο της έναρξης της ακαδημαϊκής χρονιάς από τη στιγμή που η εξεταστική ήταν με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, θα αυξήσουν τα δρομολόγια προς το Ρίο.

Αυτή είναι η απάντηση που δόθηκε άλλωστε προς την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Πατρών στο θέμα που είχε προκύψει, με την τελευταία να υποστηρίζει ότι σημειώνεται συνωστισμός στα λεωφορεία.

Από πλευράς της διοίκησης του Αστικού ΚΤΕΛ αυτό που υποστηρίζει είναι ότι η κίνηση στις  γραμμές προς το Πανεπιστήμιο Πατρών είναι σε όλα τα δρομολόγια αρκετά πεσμένη και ότι χαρακτηριστικό της πτώσης αυτής είναι ότι οι γραμμές προς Οβρυά και Δεμένικα έχουν περισσότερο κόσμο.  

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“ O κύριος πρωθυπουργός σήμερα εξήγγειλε πομπωδώς κάτι που είναι λιγότερο από αυτό το οποίο ισχύει και αποζημιώνεται”, ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Ξανθός για την εξαγγελ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Α.Ο. Αχαγιά 82, ανακοινωσε ότι αθλητής της ομάδας βρέθηκε θετικός σε τεστ για Covid 19. H ομάδα έχει ήδη τεθεί σε απομόνωση 14 ημερών, όπως ορίζει το σχετικό πρωτόκολλο και αυρι . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προσχηματική και άκαιρη χαρακτήρισε μιλώντας στην Βουλή, την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Στη θλίψη βυθίστηκε η τοπική κοινωνία της Πάρου καθώς έφυγε από τη ζωή από επιπλοκές του κορωνοϊού ο πρώην δήμαρχος του νησιού, Χρήστος Βλαχογιάννης. Οπως μεταδίδει το naxostimes. . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Επιτροπή Πολιτών Πάτρας για την Προστασία της Υγείας από την Η/Μ Ακτινοβολία , συμμετέχει ενεργά στην πρωτοβουλία που έχουν αναλάβει  όλες οι ελληνικές ομάδες «Stop5G», να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας επιβλήθηκε, χθες αργά το βράδυ, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο Αίγιο, διοικητικό πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ, καθώς και αναστολή λ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το συγκινητικό σημείωμα του συλλόγου Εκπαιδευτικών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπάκτου “Γιάννης Βλαχογιάννης”, όπου φοιτούσε ο άτυχος 13χρονος μαθητής που έχασε τη ζωή του μετά από χειρουργική επέμβα
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search