Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Σαφάρι» της Τροχαίας Πατρών - Εντατικοί έλεγχοι

Συνεχίζεται το «σαφάρι» της Τροχαίας Πατρών στους κεντρικούς δρόμους για την ανακούφιση του κυκλοφοριακού προβλήματος. Χθες δυνάμεις της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (ΟΕΠΤΑ) της Τροχαίας Πατρών μαζί με τον διοικητή της Υπηρεσίας Χρήστο Ντεμίρη πραγματοποίησαν εξόρμηση στην κεντρική οδική αρτηρία του ιστορικού κέντρου, στην Αγίου Ανδρέου, η οποία είχε «πνιγεί» από τα οχήματα. Οι τροχονόμοι σφύριζαν συνεχώς ώστε να αποτρέψουν ακόμα και την ολιγόλεπτη στάθμευση στη διπλή σειρά, για να αντιμετωπιστεί το κυκλοφοριακό έμφραγμα.

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξαγόταν με δυσκολία καθώς ο φόρτος των οχημάτων ήταν μεγάλος μέχρις ότου να επέμβει η Τροχαία, δίνοντας «ανάσα» στο κέντρο.

Ο κ. Ντεμίρης επεσήμανε ερωτηθείς από την «Γ» πως ότι οι έλεγχοι της Τροχαίας θα είναι καθημερινοί σε όλες τις κεντρικές αρτηρίες του ιστορικού κέντρου, δηλαδή στις οδούς Κορίνθου, Μαιζώνος και Αγίου Ανδρέου, ενώ παράλληλα στο σχέδιο για την ανακούφιση του κυκλοφοριακού προβλήματος είναι η αστυνόμευση της Οθωνος Αμαλίας, της Κανακάρη αλλά και των κάθετων οδών του ιστορικού κέντρου όπου και εκεί διαπιστώνεται παράνομο διπλοπαρκάρισμα.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ένα 7λεπτο βίντεο με πρωτοφανείς απειλές από αστυνομικά όργανα κατά μαθητών φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Σπίρτζης καταγγέλλοντας ασφαλί . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμπάνια με τηλεοπτικά σποτ για την ευαισθητοποίηση και ενεργοποίηση των πολιτών στα μέτρα προστασίας από τον covid-19 ξεκινάει από τον επόμενο μήνα η κυβέρνηση ενόψει του δεύτερου . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 286 νέα κρούσματα κορονοϊού το απόγευμα της Παρασκευής. Άλλοι τρεις συνάνθρωποι μας έχασαν τη ζωή τους από τον ιό και έτσι ο συνολικός αριθμός των θυμάτων ανέρχετ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

  Νέα μέτρα σε καταστήματα λιανικής πώλησης με σκοπό τον περιορισμό εξάπλωσης της πανδημίας του κοροναϊού ανακοίνωσε η κυβέρνηση. Τα μέτρα αφορούν στην Αττική, καθώς και άλλες «κό . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, πέραν της συνεχούς επικοινωνίας που είχε πριν και μετά τον τελικό του Super Cup με τα μέλη της διοίκησης του «Προμηθέα» και των συγχαρητήριων που απέστειλε στους
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών καθηγητή Χρήστο Μπούρα επεσκέφθησαν αυτή την εβδομάδα ο Δήμαρχος Αιγίου Δ. Καλογερόπουλος και στη συνέχεια οι βουλευτές Αχαΐας κ.κ. Α. Τσιγκρής, Ι. Φωτήλας και ο β
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  To Δημοτικό Συμβούλιο συνεδριάζει, μέσω τηλεδιάσκεψης, σύμφωνα με την αριθ. 163/29-5-2020 εγκύκλιο του ΥΠ.ΕΣ, την 30η Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00, με τα παρακάτω θέματα:     1.
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search