Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ για κρούσμα κορωνοϊού σε νοσηλεύτρια στην Πάτρα

 

 

O Miχάλης Γιαννάκος Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ δήλωσε για κρούσμα κορωνοιου σε νοσηλεύτρια του Αγίος Ανδρέας:

«     Μία  νοσηλεύτρια του αναισθησιολογικού  βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Επέστρεψε από άδεια την Πέμπτη δούλευε κανονικά και το τεστ έγινε το Σάββατο  αφού εμφάνισε κάποια συμπτώματα. Έγινε απολύμανση στους χώρους. Τα χειρουργεία συνεχίζουν να λειτουργούν  κανονικά.  Με απόφαση της επιτροπής λοιμώξεων δεν βγήκαν σε καραντίνα οι συνάδελφοι που ήρθαν σε επαφή . Επίσης  δεν  δόθηκε οδηγία να πάρουν δείγματα στο προσωπικό που ήρθε σε επαφή μαζί της.  Μόνο εαν εμφανίσουν συμπτώματα. Τότε θα είναι  δώρο άδωρο καθ' ότι μπορεί να υπάρξει διασπορά του ιού στα χειρουργεία σε ασθενείς και προσωπικό»

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησε από την Μ. Τετάρτη, 1η Μαΐου 2024 η αντιπυρική περίοδος στην Ελλάδα και με την ευκαιρία αυτή, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας γνωστοποιεί τις περιοχές απαγόρευσης της κυκλοφο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Χαράλαμπος Μπονάνος, αύριο Μ. Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024: θα παρευρεθεί στην Λειτουργία και την περιφορά του Επιταφίου, στον Ιερό Ναό . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μια νέα κακοκαιρία θα μας ταλαιπωρήσει από σήμερα Μεγάλη Πέμπτη (2.5.2024), καθώς χαλάει ο καιρός και αναμένονται βροχές και καταιγίδες μέχρι την Κυριακή του Πάσχα. Σύμφωνα με την . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: Η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου με μακρόχρονη εμπειρία, ως μέλος του δικτύου της VINCI Highways έχει  ως προτεραιότητα την εξυπηρέτηση των οδηγών . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησε από την Μ. Τετάρτη, 1η Μαΐου 2024 η αντιπυρική περίοδος στην Ελλάδα και με την ευκαιρία αυτή, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας γνωστοποιεί τις περιοχές απαγόρευσης της κυκλοφορίας και διαμονής εκ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Χαράλαμπος Μπονάνος, αύριο Μ. Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024: θα παρευρεθεί στην Λειτουργία και την περιφορά του Επιταφίου, στον Ιερό Ναό των Αγγέλων του Α’ Ν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μια νέα κακοκαιρία θα μας ταλαιπωρήσει από σήμερα Μεγάλη Πέμπτη (2.5.2024), καθώς χαλάει ο καιρός και αναμένονται βροχές και καταιγίδες μέχρι την Κυριακή του Πάσχα. Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού
Image
Image

Search