Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Παρακλήσεις στην Παναγία- Όλο το πρόγραμμα μέχρι και τον Δεκαπενταύγουστο

Μήνας της Παναγίας ο Αύγουστος και από το περασμένο Σάββατο, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, τελούνται σ’ όλους τους Ιερούς Ναούς οι παρακλήσεις προς την Υπεραγία Θεοτόκο.

Ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος είθισται όλο αυτό το διάστημα να επισκέπτεται κάθε γωνιά της Μητρόπολης, να συνομιλεί με κλήρο και λαό ενδυναμώνοντας την πίστη τους και καλώντας τους να επενδύσουν στην πνευματικότητά τους.
Το πρόγραμμα των ιερών ακολουθιών έχει ως εξής:
Χθες τέλεσε τη θεία λειτουργία στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Κάλφα και το απόγευμα την ιερά παράκληση στον Ι.Ν. Αγ. Δημητρίου Ισώματος.

Σήμερα, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου Χρυσοστόμου Καλλιθέας και το απόγευμα ιερά παράκληση στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Πολυλόφου.

Αύριο τη θεία λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Νεοχωρίου (Μπινιαρέικα) Χαραυγής και το απόγευμα τον εσπερινό στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως Μιντιλογλίου.

Μεθαύριο, ανήμερα της εορτής της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, θεία λειτουργία στον Ι.Ν. Παντοκράτορος Πατρών, ενώ το απόγευμα παράκληση στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Καραμεσινεΐκων.
Την προσεχή Παρασκευή: Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγ. Δημητρίου Σκούρα.
Το προσεχές Σάββατο: Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίου Αιμιλιανού Πατρών και εσπερινός στον Ι.Ν. Αγ. Κυριακής Αυγερεΐκων.
Την προσεχή Κυριακή: Θεία Λειτουργία Ι.Μ. Γηροκομιτίσσης και το απόγευμα τα εγκώμια της Παναγίας στον χώρο της ιστορικής Μονής.
Την ερχόμενη Δευτέρα: Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Λογοθέτη και ιερά παράκληση στον Ι.Ν. Αγ. Αθανασίου Καλάνου.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας,Ηλείας και Αιτωλίας συνελήφθησαν δυο άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικάπέντε δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενει . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ένα αποτρόπαιο περιστατικό σημειώθηκε στη Νίκαια όταν ένας δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο για τις πρώτες βοήθειες.  Όλα έγιναν . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Την τελευταίια του πνοή άφησε  ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου, ο οποίος νοσηλευόταν στο “Αττικόν”. Ο  βουλευτής της ΝΔ και γνωστός μετεωρολόγος είχε μιλήσει για την σοβαρότη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Δασύλλιο της Πάτρας το πρωί της Πέμπτης προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο τέρμα της οδού Καραϊσκάκη και πιθανό . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας,Ηλείας και Αιτωλίας συνελήφθησαν δυο άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικάπέντε δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτική
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Δασύλλιο της Πάτρας το πρωί της Πέμπτης προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο τέρμα της οδού Καραϊσκάκη και πιθανότατα προκλήθηκε από
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο ατύχημα με εκτροπή οχήματος και τραυματισμό του οδογού, σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 τα ξημερώμαατα στην Καλλιθέα, λίγο πριν το χωριό. Για άγνωστο λόγο ο οδηγός ενός ΙΧ έχασε τον έλεγχο και το ό
Image
Image

Search