Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τρεις συλλήψεις στο μπαρ της Κ. Αχαΐας όπου έγινε το πάρτι... συνωστισμού

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικοί στο γνωστό beach bar της Κάτω Αχαΐας όπου εκατοντάδες νέοι, ο ένας πάνω στον άλλο, χόρευαν σε ρυθμούς χιπ χοπ μουσικής. Οι συλλήψεις έγιναν καθώς δύο εργαζόμενοι δεν διέθεταν τα απαραίτητα βιβλιάρια υγείας και άδεια εργασίας. Παράλληλα επιβλήθηκαν τα ανάλογα πρόστιμα των 150 ευρώ για την μη χρήση μάσκας από το προσωπικό, ενώ διαπιστώθηκε ότι στο χώρο είχαν τοποθετηθεί παραπάνω σετ με ομπρέλες και ξαπλώστρες. Υπενθυμίζεται πως οι ιδιοκτήτες του μπιτς μπαρ διαφήμιζαν το πάρτι μέσα από τα social media τονίζοντας ότι η προσέλευση θα γινόταν μόνο με κράτηση.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας 

Σύλληψη ημεδαπού για παραβίαση υγειονομικών διατάξεων και ειδικών ποινικών νόμων

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα σε παραλία της Δυτικής Αχαΐας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ως προσωρινά υπεύθυνος στερούμενος αδείας εργασίας και είχε αναπτύξει καθ΄υπέρβαση επί του κοινόχρηστου χώρου του αιγιαλού (60) ομπρέλες με(120)  ξαπλώστρες. Παράλληλα απασχολούσε δύο γυναίκες οι οποίες στερούνταν κατά περίπτωση άδεια εργασίας και πιστοποιητικά υγείας.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση ειδικών ποινικών νόμων

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα σε παραλία της Δυτικής Αχαΐας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, δύο ημεδαποί άνδρες, διότι ενεργώντας από κοινού με την χρήση γεωργικού ελκυστήρα πραγματοποιούσαν σε εργασίες επί του αιγιαλού. Επιπλέον ο ένας συλληφθείς είχε αναπτύξει  επί του κοινόχρηστου χώρου του αιγιαλού (30) ομπρέλες με (60) ξαπλώστρες, χωρίς να κατέχει την απαιτούμενη άδεια αρμόδιας αρχής.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησε η τοποθέτηση των 116 προσωρινών Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε εφαρμογή του άρθρου 30 του νόμου 4713/2020.  Η αντικατάσταση των μέχρι τώρα υπη . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Η επιτροπή επιστημόνων που συμβουλεύει την ιταλική κυβέρνηση σχετικά με τα καταλληλότερα μέτρα για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορωνοϊού, έκανε γνωστό ότι μπορεί να καταστούν . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύσκεψη στο Μαξίμου πραγματοποιήθηκε, υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με φόντο την τουρκική προκλητικότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες λίγο μετά τις 6 το απόγευμα μετέβησαν στο Μέγαρο Μαξί . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πολύ σημαντική ενίσχυση με… παρόν και μέλλον πραγματοποίησε ο Εθνικός Πειραιώς, που έκανε δικιά του την 18χρονη Μαργαρίτα Μπιτσάκου. Διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες η νεα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησε η τοποθέτηση των 116 προσωρινών Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε εφαρμογή του άρθρου 30 του νόμου 4713/2020.  Η αντικατάσταση των μέχρι τώρα υπηρετούντων Διευθυντών
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε μια γραπτή δήλωση του σχετικά με την επικείμενη αναβάθμιση του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, με ιδιαίτερη πολιτική σημασία, ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Αχαϊας Γιώργος Παπανδρέο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δικαιοσύνη δεν δέχεται μόνο αιτήσεις ρύθμισης «κόκκινων» δανείων με την σχεδόν χαριστική διαδικασία του νόμου Κατσέλη. Σε κάποιες περιπτώσεις βγάζει και «κόκκινη κάρτα» με απορριπτικές αποφάσεις, ότ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search