Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τρεις συλλήψεις στο μπαρ της Κ. Αχαΐας όπου έγινε το πάρτι... συνωστισμού

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικοί στο γνωστό beach bar της Κάτω Αχαΐας όπου εκατοντάδες νέοι, ο ένας πάνω στον άλλο, χόρευαν σε ρυθμούς χιπ χοπ μουσικής. Οι συλλήψεις έγιναν καθώς δύο εργαζόμενοι δεν διέθεταν τα απαραίτητα βιβλιάρια υγείας και άδεια εργασίας. Παράλληλα επιβλήθηκαν τα ανάλογα πρόστιμα των 150 ευρώ για την μη χρήση μάσκας από το προσωπικό, ενώ διαπιστώθηκε ότι στο χώρο είχαν τοποθετηθεί παραπάνω σετ με ομπρέλες και ξαπλώστρες. Υπενθυμίζεται πως οι ιδιοκτήτες του μπιτς μπαρ διαφήμιζαν το πάρτι μέσα από τα social media τονίζοντας ότι η προσέλευση θα γινόταν μόνο με κράτηση.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας 

Σύλληψη ημεδαπού για παραβίαση υγειονομικών διατάξεων και ειδικών ποινικών νόμων

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα σε παραλία της Δυτικής Αχαΐας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ως προσωρινά υπεύθυνος στερούμενος αδείας εργασίας και είχε αναπτύξει καθ΄υπέρβαση επί του κοινόχρηστου χώρου του αιγιαλού (60) ομπρέλες με(120)  ξαπλώστρες. Παράλληλα απασχολούσε δύο γυναίκες οι οποίες στερούνταν κατά περίπτωση άδεια εργασίας και πιστοποιητικά υγείας.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση ειδικών ποινικών νόμων

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα σε παραλία της Δυτικής Αχαΐας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, δύο ημεδαποί άνδρες, διότι ενεργώντας από κοινού με την χρήση γεωργικού ελκυστήρα πραγματοποιούσαν σε εργασίες επί του αιγιαλού. Επιπλέον ο ένας συλληφθείς είχε αναπτύξει  επί του κοινόχρηστου χώρου του αιγιαλού (30) ομπρέλες με (60) ξαπλώστρες, χωρίς να κατέχει την απαιτούμενη άδεια αρμόδιας αρχής.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Συνεργαζόμενων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ, εμμένοντας στις ουσιαστικές διαφωνίες τους με τις διατάξεις του κατάφωρα αντεργατικού νομοσχεδίου . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι την  Πέμπτη  17-6-2021, από 9:00 έως 17:00 λόγω εργασιών συντήρησης δικτύου θα υπάρξει πλημμελής έως και  πλήρης διακοπή υδροδότησης στις περιοχές . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Το μείζον πρόβλημα προστασίας της παράκτιας ζώνης Ρίου – Αγίου Βασιλείου, μετά και τις καταστροφές που προκλήθηκαν από τις κακοκαιρίες της χειμερινής περιόδου και οι οποίες έθεσαν . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η Αττική παραμένει στο επίκεντρο της πανδημίας, καθώς από τα 835 νέα κρούσματα που ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ οι 397 μολύνσεις εντοπίζονται στο Λεκανοπέδιο. Στην Αχαΐα είχαμε 23 νέες . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Συνεργαζόμενων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ, εμμένοντας στις ουσιαστικές διαφωνίες τους με τις διατάξεις του κατάφωρα αντεργατικού νομοσχεδίου  αποφάσισαν να στηρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Το μείζον πρόβλημα προστασίας της παράκτιας ζώνης Ρίου – Αγίου Βασιλείου, μετά και τις καταστροφές που προκλήθηκαν από τις κακοκαιρίες της χειμερινής περιόδου και οι οποίες έθεσαν την περιοχή σε κατά
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Όπως αναφέρθηκε και στο Δελτίο Τύπου στις 9/6/2021 ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών είναι αντίθετος στο Νομοσχέδιο για τα εργασιακά που εν μέσω πανδημίας προωθεί η κυβέρνηση. Το ξεχεί
Image
Image
© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search