Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελία Πετρόπουλου: Καθαρίστριες κάνουν θερμομέτρηση

"Ούτε μια, ούτε δύο, αλλά 4 καθαρίστριες εκτελούν τα καθήκοντα τους στην είσοδο του νοσοκομείου, όχι για τις ανάγκες της καθαριότητας αλλά της θερμομέτρησης των εισερχομένων στο νοσοκομείο, στον χώρο υποδοχής, καθήκοντα που θα έπρεπε να εκτελούνται σαφώς από άλλους κλάδους και όχι από το προσωπικό καθαριότητας, όπως ορίζουν οι κείμενες διατάξεις.

Η διαδικασία αυτή αν λάβουμε υπόψιν μας και την ανεπίτρεπτη μετακίνηση καθαριστριών στο τηλεφωνείο κλπ άλλες ανάγκες του Νοσοκομείου που δεν συνάδουν με τους λόγους της εκει προσληψής τους αντιλαμβάνεστε ότι πέραν των προαναφερόμενων έχουμε και πλημμελή άσκηση καθηκόντων στην καθαριότητα.

Κώστας Πετρόπουλος, Γενικός Σύμβουλος ΑΔΕΔΥ.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

"Μάχη" έδωσαν οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ με στόχο να αποκαταστήσουν το πρόβλημα που προκλήθηκε στη Ζαρούχλα Αχαίας ,  εξαιτίας της έντονης χιονόπτωσης με αποτέλεσμα η περιοχή να μείνει . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την ανάγκη να μην υπάρξει καμία δόση χαμένη, όσον αφορά τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού επισημαίνει σε δήλωσή του ο ΓΓ Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους. Τόνισ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Νεότερα: Στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος για τα αδικήματα της βαριά σκοπούμενης σωματικής βλάβης σε βάρος των δυο ανηλίκων για την επίθεση σε βάρος του σταθμάρχη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πολύ χαμηλές θερμοκρασίες προβλέπονται για το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα , αλλά και στην Αχαϊα. Συγκεκριμένα η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση και θα κυμανθεί το Σάββατο , . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

"Μάχη" έδωσαν οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ με στόχο να αποκαταστήσουν το πρόβλημα που προκλήθηκε στη Ζαρούχλα Αχαίας ,  εξαιτίας της έντονης χιονόπτωσης με αποτέλεσμα η περιοχή να μείνει χωρίς ρεύμα. Οι εργ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πολύ χαμηλές θερμοκρασίες προβλέπονται για το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα , αλλά και στην Αχαϊα. Συγκεκριμένα η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση και θα κυμανθεί το Σάββατο , στην Πάτρα, από 5 έψ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, σε χωριό της Δυτικής Αχαΐας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, μια γυναίκα. Σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε κατάστημαυγειονομικού ενδιαφέ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search