Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελία Πετρόπουλου: Καθαρίστριες κάνουν θερμομέτρηση

"Ούτε μια, ούτε δύο, αλλά 4 καθαρίστριες εκτελούν τα καθήκοντα τους στην είσοδο του νοσοκομείου, όχι για τις ανάγκες της καθαριότητας αλλά της θερμομέτρησης των εισερχομένων στο νοσοκομείο, στον χώρο υποδοχής, καθήκοντα που θα έπρεπε να εκτελούνται σαφώς από άλλους κλάδους και όχι από το προσωπικό καθαριότητας, όπως ορίζουν οι κείμενες διατάξεις.

Η διαδικασία αυτή αν λάβουμε υπόψιν μας και την ανεπίτρεπτη μετακίνηση καθαριστριών στο τηλεφωνείο κλπ άλλες ανάγκες του Νοσοκομείου που δεν συνάδουν με τους λόγους της εκει προσληψής τους αντιλαμβάνεστε ότι πέραν των προαναφερόμενων έχουμε και πλημμελή άσκηση καθηκόντων στην καθαριότητα.

Κώστας Πετρόπουλος, Γενικός Σύμβουλος ΑΔΕΔΥ.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες ο Κώστας Σπυρόπουλος. Το πρωί της Πέμπτης ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από «Το Πρωινό» θέλησε να δώσει τα νεότερα για την κα . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλήσεις στην Πυροσβεστική για φωτιά στην οδό Κανάρη έκαναν πολίτες, λίγα λεπτά μετά τις 4 το μεσημέρι. Η φωτιά ξέσπασε σε ακάλυπτο χώρο ενός τριώροφου κτιρίου όπου υπάρχουν σκουπίδ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Πάτρας για την Πρωτομαγιά: Η κυβέρνηση να μην τολμήσει να φέρει για ψήφιση το άθλιο νομοσχέδιο που καταργεί το 8ωρο, που φέρνει τις «ανατροπές του . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζονται οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι προς το γενικό πληθυσμό εκ μέρους της Διοίκησης της 6ης ΥΠΕ και του ΕΟΔΥ.   Για αύριο Παρασκευή 16 Απριλίου προγραμμ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Δυσπιστία για το εμβόλιο της AstraZeneca παρατηρείται 8στην Αιτωλοακαρνανία, θέμα που έχει απασχολήσει όλο τον κόσμο μετά τις αναφορές για περιπτώσεις θρόμβωσης των αγγείων με θρομβοπενία, χαμηλά δηλα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού. Χθες, Τετάρτη 14 Απριλίο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Ερώτηση προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη, κατέθεσε η Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κα. Χριστίνα Αλεξοπούλου, σχετικά με την ανάγκη παράτασης των μισθ
Image
Image
© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search