Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΣΚΕΑΝΑ: «Διωγμός σε ήδη κατεστραμμένες επιχειρήσεις»

Παρέμβαση του Συλλόγου Εστίασης και Αναψυχής για τους ελέγχους τα τελευταία 24ωρα που οδήγησαν στο λουκέτο δύο καταστημάτων. Με ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Πανδημία COVID-19

Ο κλάδος της εστίασης σε ολόκληρη την χώρα σε καμία περίπτωση, δεν άφησε ούτε να διαφανεί πως δεν θα πειθαρχήσει στα υγειονομικά πρωτόκολλα και πως δεν θα προασπίσει την δημόσια υγεία καθώς και την υγεία των εργαζομένων μας.

Άλλωστε εκ συνάφειας λόγω του ότι υπηρετούμε ένα επάγγελμα υγειονομικού ενδιαφέροντος είμαστε οι πρώτοι οι οποίοι εκδώσαμε και εφαρμόσαμε υγειονομικά πρωτόκολλα.

Φτάνουμε λοιπόν στο χθες.

Ακόμα 2 καταστήματα στον νόμο Αχαΐας σφραγίστηκαν για 15 ημέρες.

Τους συμπαραστεκόμαστε, σύσσωμος ο κλάδος.

Σφραγίστηκαν 2 καταστήματα για υπέρβαση κατά τα λεγόμενα του συνεργείου , το οποίο ερμήνευσε διαφορετικά μάλλον τον ανάλογο ΦΕΚ.

Το ίδιο έγινε και με άλλα 2 καταστήματα μας πριν 2 εβδομάδες.

Ναι να γίνουν έλεγχοι, να προστατευθεί η δημόσια υγεία αλλά παντού.

Η εστίαση δεν μπορεί να είναι ο μοναδικός κρίκος που θα προφυλάξει την υγειονομική αλυσίδα .

Είδαμε μέχρι τώρα υπαίθρια πάρτυ με χιλιάδες κόσμου, πολιτικές συγκεντρώσεις, πανηγύρια στην πλατεία με όλο το χωριό να συμμετέχει, συγκεντρώσεις σε δημόσιες σκάλες και πλατείες και όλα αυτά χωρίς καμία προφύλαξη , χωρίς κανένα έλεγχο, χωρίς καμία εφαρμογή του ποινικού πλαισίου.

Αντίθετα στα μαγαζιά να εξαντλείται όλη η ενέργεια των κάθε λογής ελεγκτικών μηχανισμών του κράτους.

Όποια υπηρεσία υπάρχει στην χώρα, ελέγχει νυχθημερόν και καθημερινά μόνο τις επιχειρήσεις εστίασης.

Εμείς λοιπόν θέλουμε να εφαρμόζονται οι νόμοι και να γίνονται έλεγχοι αλλά ισοδίκαια και ισομερώς για όλους.

Διαφορετικά σημαίνει ΔΙΩΓΜΟΣ σε κατεστραμμένες οικονομικά επιχειρήσεις, που δημιουργούν το 25% του ΑΕΠ της χώρας και απασχολούν το 25% του εργατικού δυναμικού.

ΔΙΩΓΜΟΣ, που είναι πιο έντιμο να μας ανακοινωθεί δημόσια , καθαρά σαν λέξη.

Ζητάμε λοιπόν, εφαρμογή του νόμου για όλους τους πολίτες ανεξαιρέτως, ζητάμε τα ελεγκτικά συνεργεία να είναι άριστα ενημερωμένα, σύμφωνα με τα ΦΕΚ, ζητάμε επίσης και συνιστούμε σε όλους τους συναδέλφους ενημέρωση των νομικών τους συμβούλων και άμεση ενημέρωση του ΣΚΕΑΝΑ, όταν συμβαίνει κάτι.

Επίσης νομίζουμε πως αρμοδιότητα των ελέγχων πρέπει να έχει μόνο ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και υπάλληλοι εντεταλμένοι και άριστοι γνώστες των διατάξεων της Δημόσιας Υγείας και των ΦΕΚ».

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Πριν λίγες ώρες έγινε γνωστό πως ο Σταμάτης Γονίδης και η σύζυγός του, Κατερίνα θα γίνουν γονείς. Μάλιστα η σύζυγος του αγαπημένου τραγουδιστή διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

    Η Πανευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, με κορύφωση την 22α Σεπτεμβρίου, Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο, είναι μια ευκαιρία για να σκεφτούμε και να δράσουμε για τη βελτίωση του συστήμ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα μέτρα για τη στήριξη των πληγέντων από την κακοκαιρία "Ιανός" ανακοίνωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ενώ πρόσθεσε ότι ο . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

    Ο Παύλος Φύσσας και ο Ζακ Κωστόπουλος είναι δύο σύγχρονα θύματα της ακροδεξιάς βίας, κυρίως της αποστροφής στην γνήσια καλλιτεχνική έκφραση.  Ο πρώτος δολοφονήθηκε από το χέ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δημοτική Αρχή καταγγέλλει την καταστροφή μέρους του χλοοτάπητα του χώρου αναψυχής στις Εργατικές Κατοικίες Λεύκας, τον οποίο οι εργαζόμενοι του Δήμου με προσωπικό μόχθο ανάπλασαν και παρέδωσαν για χ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Η ανάπτυξη  της Αλιείας και  των Υδατοκαλλιεργειών και η προστασία των υδάτινων οικοσυστημάτων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας βρέθηκαν στο επίκεντρο της ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στην
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Tην Τετάρτη 09 και Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020, η Περιβαλλοντική οργάνωση «iSea», στο πλαίσιο του προγράμματος «Προσφέρω», με τη συνδρομή του Δήμου Πατρέων, εργαζομένων της Ιχθυόσκαλας Πατρών και στελε
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search