Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σπαραγμός στην κηδεία του 16χρονου Βασίλη στο Μεσολόγγι

Ο επίλογος της τραγωδίας του θανάτου του Βασίλη, γράφτηκε σήμερα το πρωί, στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος Μεσολογγίου. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του 16χρονου που δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι το παλικάρι τους χάθηκε.

Από νωρίς συγγενείς, φίλοι, εκπρόσωποι φορέων και αρχών, οι Δήμαρχοι Αγρινίου και Μεσολογγίου Γιώργος Παπαναστασίου και Κώστας Λύρος είχαν κατακλύσει το χώρο έξω από τον Ναό για να πουν το τελευταίο αντίο στον Βασίλη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Πλούμης έχασε τη ζωή του, πέφτοντας το περασμένο Σάββατο, από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου της πολυκατοικίας, όπου διέμενε, στην Πλώσταινα Μεσολογγίου.

 

Στο μεταξύ, την Τετάρτη το πρωί, ολοκληρώθηκε η διαδικασία λήψης και μεταφοράς των οργάνων από τον 16χρονο.

Πιο συγκεκριμένα, οι γονείς του άτυχου ανήλικου, έδωσαν το πράσινο φως στους ιατρούς να προχωρήσουν στη διαδικασία δωρεάς οργάνων. Ο 16χρονος με τον θάνατο του δίνει ζωή σε πέντε συνολικά άτομα.

Σύμφωνα με δήλωση του Ανδρέα Ηλιάδη, Διευθυντή της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο «Παναγία η Βοήθεια», το ήπαρ μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ενώ οι νεφροί και οι κερατοειδείς σε νοσοκομεία των Αθηνών.

Στην εξόδιο ακολουθία πένθιμα παιάνιζε η φιλαρμονική ορχήστρα του μουσικού Συλλόγου “Ιωσήφ Ρωγών”.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 830 ευρώ από την 1η Απριλίου ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής κατά την εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

29.3.24 | 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης»Το 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης», διοργανώνεται από το «Olympia Forum», υπό την αιγίδα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης με συν . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ένοχη για την ανθρωποκτονία της πρωτότοκης 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας κρίθηκε από τη Δικαιοσύνη η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία παρά τη σθεναρή επιμονή της ότι είναι αθώα και δεν σκ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ελλείψεις παρουσιάζονται ακόμη και στα φάρμακα της εποχής, που δεν είναι άλλα από τα αλλεργιογόνα είτε σε χάπια, είτε σε αλοιφές, με όσους νοσούν να ψάχνουν την θεραπεία τους από φ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

29.3.24 | 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης»Το 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης», διοργανώνεται από το «Olympia Forum», υπό την αιγίδα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης με συνδιοργανώτρια την Περ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντοπίστηκε πτώμα στην οδό Προύσσης στην Πάτρα. Στο σημείο έσπευσε  η ΕΛ.ΑΣ. για να διαπιστώσει τι ακριβώς έχει συμβεί. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός ήταν ηλικίας 37 ετώ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρή σεισμική δόνηση τώρα στην Πάτρα! Σύμφωνα με τα πρωτα στοιχεια ο σεισμός είχε επίκεντρο τον Πύργου και ήταν μεγέθους 5,8 Ρίχτερ, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια.  
Image
Image

Search