Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σωματείο ταξί Πάτρας: Επιστρέφουμε σιγά - σιγά στην κανονικότητα

Θετικά είναι τα νέα που έφερε η νέα ΚΥΑ 40381(ΦΕΚ Β΄ 2601/28-06-2020) για τον κλάδο των επαγγελματιών ταξί. Σύμφωνα με αυτή τροποποιούνται και αίρονται μεταξύ άλλων και τα μέτρα για τη μεταφορά επιβατών με ΕΔΧ ΤΑΞΙ.

Συγκεκριμένα, για τα επιβατικά οχήματα δημόσιας χρήσης (Ε.Δ.Χ. ΤΑΞΙ) επιτρέπεται η μεταφορά τριών (3) επιβατών πέραν του οδηγού. Όσον αφορά τις οικογένειες μεταφέρονται χωρίς περιορισμούς, οι γονείς και τα παιδιά ανεξάρτητα αν είναι ανήλικα ή ενήλικα με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου επίσημου εγγράφου.

Συνεπώς, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωσή του το σωματείο ιδιοκτητών αυτοκινήτων ταξί Πατρών και περιχώρων, «Άγιος Χριστόφορος», επιστρέφει σιγά - σιγά στην κανονικότητα και μπορεί να επιτελέσει τον κοινωνικό του ρόλο εξυπηρετώντας οικογένειες αλλά και άλλου τύπου ομάδες ατόμων που χρήζουν βοήθειας (ΑΜΕΑ, ηλικιωμένους, ασθενείς και λοιπές ευπαθείς ομάδες) με ασφάλεια και οικονομία.

Με το ίδιο κόμιστρο μπορούν να μεταφέρονται περισσότερα από ένα άτομα όπως για παράδειγμα άτομα που εργάζονται στον ίδιο χώρο και ασφαλώς με τον ίδιο τρόπο συνεχίζεται η υπηρεσία εξυπηρέτησης πόρτα-πόρτα.

Με σύνεση και απόλυτη συνέπεια θα εφαρμόζονται τα μέτρα προστασίας και υγιεινής δηλαδή η χρήση μάσκας από τον οδηγό και τους επιβάτες κατά τη μεταφορά, αλλά και η τακτική απολύμανση των οχημάτων όπως προβλέπονται» καταλήγει η ανακοίνωση του σωματείου.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με έναν μοναδικό τρόπο τίμησε τα θύματα της σφαγής της Σρεμπρένιτσα η καλλιτέχνις Aida Sehovic.   Το έργο της Αμερικανο-Βόσνιας καλλιτέχνιδος «STO TE NEMA» (Εσύ πού ήσουν) περιλα . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Τα ξενοδοχεία όπου εργάζονταν δεν έχουν ανοίξει ακόμα. Άγνωστο πότε και πώς θα επιστρέψουν στην εργασία τους. Εργαζόμενοι στον κλάδο του τουρισμού περιγράφουν στο MEGA τη νέα, πολύ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μετά την ανακοίνωση των βαθμολογικών επιδόσεων των πανελλαδικών εξετάσεων, οι υποψήφιοι άρχισαν να βγάζουν τα «κομπιουτεράκια» προκειμένου να δουν εάν έχουν ελπίδες να περάσουν στα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκινούν από την ερχόμενη εβδομάδα οι θερινές εκπτώσεις για το 2020, οι οποίες είναι προγραμματισμένες να διαρκέσουν μέχρι και τις 31 Αυγούστου.   Τη Δευτέρα 13 Ιουλίου ξεκινούν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκινούν από την ερχόμενη εβδομάδα οι θερινές εκπτώσεις για το 2020, οι οποίες είναι προγραμματισμένες να διαρκέσουν μέχρι και τις 31 Αυγούστου.   Τη Δευτέρα 13 Ιουλίου ξεκινούν επίσημα οι θερινές ε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Παθολόγος – Λοιμωξιολόγος, καθηγητής Λοιμωξιολογίας και Παθολογίας στο Πανεπιστήμιο Πατρών, Χαράλαμπος Γώγος μίλησε στην εκπομπή Επικοινωνία της ΕΡΤ για την επιδημιολογική κατάσταση που διαμορφώνετα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες η Αστυνομία αναζητά τόσο τους γονείς της ανήλικης όσο και τους άνδρες που συνευρέθηκαν ερωτικά μαζί της.   Η ανήλικη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου, πραγματοπο
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search