Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σωματείο ταξί Πάτρας: Επιστρέφουμε σιγά - σιγά στην κανονικότητα

Θετικά είναι τα νέα που έφερε η νέα ΚΥΑ 40381(ΦΕΚ Β΄ 2601/28-06-2020) για τον κλάδο των επαγγελματιών ταξί. Σύμφωνα με αυτή τροποποιούνται και αίρονται μεταξύ άλλων και τα μέτρα για τη μεταφορά επιβατών με ΕΔΧ ΤΑΞΙ.

Συγκεκριμένα, για τα επιβατικά οχήματα δημόσιας χρήσης (Ε.Δ.Χ. ΤΑΞΙ) επιτρέπεται η μεταφορά τριών (3) επιβατών πέραν του οδηγού. Όσον αφορά τις οικογένειες μεταφέρονται χωρίς περιορισμούς, οι γονείς και τα παιδιά ανεξάρτητα αν είναι ανήλικα ή ενήλικα με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου επίσημου εγγράφου.

Συνεπώς, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωσή του το σωματείο ιδιοκτητών αυτοκινήτων ταξί Πατρών και περιχώρων, «Άγιος Χριστόφορος», επιστρέφει σιγά - σιγά στην κανονικότητα και μπορεί να επιτελέσει τον κοινωνικό του ρόλο εξυπηρετώντας οικογένειες αλλά και άλλου τύπου ομάδες ατόμων που χρήζουν βοήθειας (ΑΜΕΑ, ηλικιωμένους, ασθενείς και λοιπές ευπαθείς ομάδες) με ασφάλεια και οικονομία.

Με το ίδιο κόμιστρο μπορούν να μεταφέρονται περισσότερα από ένα άτομα όπως για παράδειγμα άτομα που εργάζονται στον ίδιο χώρο και ασφαλώς με τον ίδιο τρόπο συνεχίζεται η υπηρεσία εξυπηρέτησης πόρτα-πόρτα.

Με σύνεση και απόλυτη συνέπεια θα εφαρμόζονται τα μέτρα προστασίας και υγιεινής δηλαδή η χρήση μάσκας από τον οδηγό και τους επιβάτες κατά τη μεταφορά, αλλά και η τακτική απολύμανση των οχημάτων όπως προβλέπονται» καταλήγει η ανακοίνωση του σωματείου.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Προσγειώθηκε στην Ελλάδα σήμερα Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024, ο Τάιλερ Μάκμπεθ για να δώσει το παρόν στην αυριανή ορκωμοσία του Στέφανου Κασσελάκη. Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Η Ρωσική Ανακριτική Επιτροπή ανακοίνωσε σήμερα ότι ανακάλυψε αποδεικτικά στοιχεία που δείχνουν ότι οι ένοπλοι που σκότωσαν περισσότερους από 140 ανθρώπους στην επίθεση σε αίθουσα σ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Τα επιδημιολογικά δεδομένα της τελευταίας εβδομάδας (από 18 έως 24 Μαρτίου) για τη γρίπη, τον κορονοϊό και τον RSV ανακοίνωσε την Πέμπτη, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για την ερχόμενη Κυριακή (31/3, 21:00) αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Νικόλαος Κεραμιδάς, μετά από πολύμηνη μάχη με ασθένεια. Γεννημένος το 1957, ξεκίνησε να εργάζεται σε εκτελωνιστικό γραφείο από το 1969 σε ηλικία 13 ετών. Διετέλεσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο , από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματι
Image
Image

Search