Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Διοργανώνουν ημερίδα για την Κανακάρη και το κυκλοφοριακό

Συνεχίζουν τις παρεμβάσεις τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής κατοίκων για την Κανακάρη, στο πλαίσιο της στάσης στάσης αναμονής που τηρούν εδώ και καιρό , για την ολοκληρωμένη κυκλοφοριακή μελέτη που πρόκειται να ολοκληρωθεί.

Συγκεκριμένα αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους:


«Ημερίδα ενημέρωσης των Δημοτικών παραταξεων και φορεων για το θέμα των αντιδρομήσεων και των προβληματών του κυκλοφοριακού»

Η Συντονιστική Επιτροπή Κατοίκων Επαγγελματιών,
οργανώνει Ημερίδα ενημέρωσης για το θέμα των αντιδρομήσεων των οδών Κανακάρη, Κορίνθου, και όσων άλλων απαιτηθεί.(Μαιζώνος Κωνσταντινουπόλεως και διπλής κατεύθυνσηςτης Αγίας Σοφίας)
που θα γίνει στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, αίθουσα «Αλέκα Σούλη»

την Τρίτη 09 Ιουνίου 2020 και ώρα 18:00 – 21:30 μ.μ.

Στην Ημερίδα καλούνται να συμμετέχουν και να εκθέσουν τις απόψεις, τις προτάσεις, τους προβληματισμούς τους οι:

Α) Δήμος Πατρέων, Πρόεδ. Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Δήμαρχος και Αντιδ. κ. Αναστασίου
Β) το σύνολο των Παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου
Γ) Περιφερειάρχης και Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας
Γ) Οι εμπλεκόμενοι και έχοντες λόγο φορείς της πόλης,
Δηλαδή οι: Αστικό ΚΤΕΛ, Εμπορικός Σύλλογος,  ΟΕΒΕΣΝΑ(ΤΑΞΙ), Μεταφορείς,ΤΕΕ, Επιμελητήριο, Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, , Πολιτική Προστασία κ. Γυφτάκη, Τροχαία, ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική.
Για την αρτιότερη οργάνωση της Ημερίδας και λόγω του Κορονοϊού, η Συντονιστική Επιτροπή θα λάβει όλα τα προληπτικά μέτρα που απαιτούνται, όπως θα κρατηθούν αποστάσεις μεταξύ των συμμετεχόντων, θα υπάρχουναντισηπτικά και γάντιαστην είσοδο της αίθουσας κ.τ.λ.

Για την Συντονιστική Επιτροπή Κατοίκων& Επαγγελματιών
Δημητρόπουλος Δημήτρης τ. Ν.
Πλέσσας Κωνσταντίνος
Δημητρόπουλος Φώτης τ. Ι.
Καραντζής Γιάννης
Γούβη Μαρία
Σαββόπουλος Αντρέας
Καλιακούδα Βάσω

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά την πρωινή σεισμική ακολουθία που αναστάτωσε το νομό Ηλείας, και με εντολή του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκου Κοροβέση, όλα τα σχολεία του νομού εκκενώνονται, ενώ τα παιδιά . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 830 ευρώ από την 1η Απριλίου ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής κατά την εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

29.3.24 | 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης»Το 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης», διοργανώνεται από το «Olympia Forum», υπό την αιγίδα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης με συν . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ένοχη για την ανθρωποκτονία της πρωτότοκης 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας κρίθηκε από τη Δικαιοσύνη η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία παρά τη σθεναρή επιμονή της ότι είναι αθώα και δεν σκ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά την πρωινή σεισμική ακολουθία που αναστάτωσε το νομό Ηλείας, και με εντολή του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκου Κοροβέση, όλα τα σχολεία του νομού εκκενώνονται, ενώ τα παιδιά που δεν μπορούν να α
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

29.3.24 | 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης»Το 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης», διοργανώνεται από το «Olympia Forum», υπό την αιγίδα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης με συνδιοργανώτρια την Περ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντοπίστηκε πτώμα στην οδό Προύσσης στην Πάτρα. Στο σημείο έσπευσε  η ΕΛ.ΑΣ. για να διαπιστώσει τι ακριβώς έχει συμβεί. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός ήταν ηλικίας 37 ετώ
Image
Image

Search