Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Δυτική Ελλάδα: «Βιάστηκε» να συναντήσει το γιο του στον παράδεισο

Συντετριμμένη είναι η κοινωνία του Πύργου από το άκουσμα της είδησης της απώλειας του 53χρονου Γιάννη Γιαννακόπουλου, που χθες τα ξημερώματα άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο που είχε με τη μηχανή του στην περιοχή του Περιστερίου στην Αττική, έχοντας κατεύθυνση προς το σπίτι όπου διέμενε κατά την παρουσία του το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, ο άτυχος 53χρονος είχε πάρει το δρόμο της επιστροφής για το σπίτι που διέμενε στην Αθήνα τον τελευταίο μήνα, έχοντας επιστρέψει από τη Νέα Υόρκη στην οποία και ζούσε τα τελευταία χρόνια.
Ο 53χρονος, κινούμενος σύμφωνα με πληροφορίες στη Λεωφόρο Κηφισού, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες έχασε τον έλεγχο της μηχανής του στο ύψος του Περιστερίου, με αποτέλεσμα την πτώση του στην άσφαλτο και τον ακαριαίο θάνατό του, μιας και δε φορούσε κράνος.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφθασε άμεσα στο σημείο παραλαμβάνοντας και μεταφέροντας τον άτυχο Πυργιώτη στο «Αττικόν», όπου και διαπίστωσαν οι γιατροί το θάνατό του.

ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ, ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΝΟ ΚΑΡΔΙΑΣ!

Ο Γιάννης Γιαννακόπουλος από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τις αλουμινοκατασκευές και πέτυχε με την πάροδο του χρόνου να μετατραπεί σε έναν δεξιοτέχνη του κλάδου.
Κατάφερε μετά από λίγο διάστημα να δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση στην περιοχή του Πύργου, ενώ παράλληλα παντρεύτηκε και δημιούργησε τη δική του οικογένεια αποκτώντας τρία παιδιά.
Η οικονομική κρίση πριν το 2010 επηρέασε σημαντικά την επιχείρησή του, ενώ και ο αναπάντεχος χαμός του μεγάλου του γιού σε τροχαίο στην είσοδο του Πύργου τον «τσάκισε» ψυχολογικά. Η απόφαση να φύγει για την Αμερική ήρθε πριν δυο χρόνια.
Εγκαταστάθηκε στη Νέα Υόρκη όπου και εργάσθηκε για το προαναφερόμενο διάστημα, έως ότου επέστρεψε στην πατρίδα του μόλις ένα μήνα πριν.
Με την επιστροφή του, διέμεινε στην Αθήνα πλάι στα άλλα δύο παιδιά του.

Σύμφωνα με  πληροφορίες είχε καταφέρει να βρει και εργασία στον τομέα του, ωστόσο η μοίρα επιφύλασσε άλλα σχέδια και πλέον ο Γιάννης Γιαννακόπουλος θα βρίσκεται στο πλάι του γιου του Κωνσταντίνου.

https://www.patrisnews.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο παραπέμφθηκε να δικαστεί ένας 40χρονος, ο οποίος συνελήφθη στις 25 Μαρτίου 2024 από αστυνομικούς του ΑΤ Αμπελοκήπων-Μενεμένης, μετά την κατ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Στιγμές… απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν πριν μια εβδομάδα σε σχολείο της Λάρισας, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες γονείς μαθητών καβγάδισαν αγρίως και λίγο έλειψε να πιαστούν . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης από το βήμα της Βουλής κατά την τρίτη μέρα της συνεδρίασης για την π . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Εκτός λειτουργίας την θα είναι την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, όλες οι υπηρεσίες της ΗΔΙΚΑ ΑΕ από τις 8:00 π.μ. έως τις 20:00 μ.μ., λόγω προγραμματισμένης αναβάθμισης του Πληροφοριακο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζοντας τις επαφές του με κυβερνητικά στελέχη, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας,Φωκίων Ζαΐμης, συναντήθηκε με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και ΠολιτικήςΠροστασίας, Βασίλη Κικίλια.Η συνάντηση πραγμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σ
Image
Image

Search