Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Α. Φούρας κατηγορεί την υπουργό Πολιτισμού ότι βρίσκεται στην υπηρεσία σκοπιμοτήτων

Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη την οποία κατηγορεί ότι βρίσκεται σε υπηρεσία σκοπιμοτήτων με αφορμή την στάση που κρατάει απέναντι στον ΧΥΤΑ της Πάτρας, έκανε ο Ανδρέας Φούρας. Αναλυτικά ο τέως Δήμαρχος Πατρέων αναφέρει τα εξής:

«Λίνα Μενδώνη…. πρόσωπο παντός καιρού, αυτό που κάποτε λέγαμε και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ. Με την Άννα Παναγιωταρέα στο πλευρό της καταφέρνει να  κολυμπάει δεξιά  και αριστερά, να γίνεται η  εξ  απορρήτων της Παπαζώη, του Πάγκαλου, του  Βενιζέλου, του Γερουλάνου, του Τζαβάρα, του Παναγιωτόπουλου, του Τασούλα, να κερδίζει την εύνοια του  Μητσοτάκη και γίνεται υπουργός Πολιτισμού.

Η αξιοθαύμαστη προσαρμοστικότητα της και η πολιτική της διαδρομή φυσικά χεράκι, χεράκι με την κολλητή της Άννα, ελέγχοντας και καθοδηγώντας το δήθεν ανεξάρτητο Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, δικαίως θα της έδιναν μια θέση στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες. Από το 1996 μέχρι σήμερα 2020 ο πολιτισμός την υπηρετεί. Θα  αναρωτιέστε πως την θυμήθηκα σήμερα;

Μια πονεμένη ιστορία από τα παλιά. Το έτος 2009 έδωσε εντολή στο ΚΑΣ να μην επιτρέψει νέο κύτταρο στον ΧΥΤΑ της Πάτρας γιατί κάτι τέτοιο δημιουργούσε πρόβλημα, όπως διακήρυξε, στο γειτνιάζον Μυκηναϊκό νεκροταφείο της Πάτρας. Εμπόδισε με αυτόν τον τρόπο ένα ολοκληρωμένο σχέδιο διαχείρισης των απορριμμάτων της Πάτρας.

Τώρα 11 χρόνια μετά δεν την ενοχλεί ο ΧΥΤΑ και φυσικά ο αρχαιολογικός χώρος δεν αποτελεί πια λόγο παρέμβασης του ΚΑΣ. Τώρα δεν ενοχλείται ούτε αυτή ούτε το ΚΑΣ από όσα ενοχλούσαν το 2009.

Μενδώνη τότε Μενδώνη τώρα στην υπηρεσία σκοπιμοτήτων."

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέθανε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Πιερία Γεώργιος Τερζόπουλος. «Με οδύνη αποχαιρετούμε το ιδρυτικό μας στέλεχος Γεώργιο Τερζόπουλο. Με καταγωγή από τον Πόντο, πήρε μέρος στη . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δείτε απευθείας τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής επί της πρότασης δυσπιστίας. Η τριήμερη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας στην Ολομέλεια, θα ολοκληρωθεί με τις τοποθετή . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ σε κεντρικό σημείο του Πύργου που είχε σαν αποτέλεσμα ένας νεαρός να μεταφερθεί με τραύματα στο κεφάλι στο γενικό νοσοκομείο του . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Νικόλαος Κεραμιδάς, μετά από πολύμηνη μάχη με ασθένεια. Γεννημένος το 1957, ξεκίνησε να εργάζεται σε εκτελωνιστικό γραφείο από το 1969 σε ηλικία 13 ετών. Διετέλεσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο , από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματι
Image
Image

Search