Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Α. Φούρας κατηγορεί την υπουργό Πολιτισμού ότι βρίσκεται στην υπηρεσία σκοπιμοτήτων

Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη την οποία κατηγορεί ότι βρίσκεται σε υπηρεσία σκοπιμοτήτων με αφορμή την στάση που κρατάει απέναντι στον ΧΥΤΑ της Πάτρας, έκανε ο Ανδρέας Φούρας. Αναλυτικά ο τέως Δήμαρχος Πατρέων αναφέρει τα εξής:

«Λίνα Μενδώνη…. πρόσωπο παντός καιρού, αυτό που κάποτε λέγαμε και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ. Με την Άννα Παναγιωταρέα στο πλευρό της καταφέρνει να  κολυμπάει δεξιά  και αριστερά, να γίνεται η  εξ  απορρήτων της Παπαζώη, του Πάγκαλου, του  Βενιζέλου, του Γερουλάνου, του Τζαβάρα, του Παναγιωτόπουλου, του Τασούλα, να κερδίζει την εύνοια του  Μητσοτάκη και γίνεται υπουργός Πολιτισμού.

Η αξιοθαύμαστη προσαρμοστικότητα της και η πολιτική της διαδρομή φυσικά χεράκι, χεράκι με την κολλητή της Άννα, ελέγχοντας και καθοδηγώντας το δήθεν ανεξάρτητο Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, δικαίως θα της έδιναν μια θέση στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες. Από το 1996 μέχρι σήμερα 2020 ο πολιτισμός την υπηρετεί. Θα  αναρωτιέστε πως την θυμήθηκα σήμερα;

Μια πονεμένη ιστορία από τα παλιά. Το έτος 2009 έδωσε εντολή στο ΚΑΣ να μην επιτρέψει νέο κύτταρο στον ΧΥΤΑ της Πάτρας γιατί κάτι τέτοιο δημιουργούσε πρόβλημα, όπως διακήρυξε, στο γειτνιάζον Μυκηναϊκό νεκροταφείο της Πάτρας. Εμπόδισε με αυτόν τον τρόπο ένα ολοκληρωμένο σχέδιο διαχείρισης των απορριμμάτων της Πάτρας.

Τώρα 11 χρόνια μετά δεν την ενοχλεί ο ΧΥΤΑ και φυσικά ο αρχαιολογικός χώρος δεν αποτελεί πια λόγο παρέμβασης του ΚΑΣ. Τώρα δεν ενοχλείται ούτε αυτή ούτε το ΚΑΣ από όσα ενοχλούσαν το 2009.

Μενδώνη τότε Μενδώνη τώρα στην υπηρεσία σκοπιμοτήτων."

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 37χρονης Χριστίνας στη Ζάκυνθο. Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα imerazante.gr, το μεσημέρι της Τρίτης παραδόθηκε στο Αστυνο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Συνεργαζόμενων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ, εμμένοντας στις ουσιαστικές διαφωνίες τους με τις διατάξεις του κατάφωρα αντεργατικού νομοσχεδίου . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι την  Πέμπτη  17-6-2021, από 9:00 έως 17:00 λόγω εργασιών συντήρησης δικτύου θα υπάρξει πλημμελής έως και  πλήρης διακοπή υδροδότησης στις περιοχές . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Το μείζον πρόβλημα προστασίας της παράκτιας ζώνης Ρίου – Αγίου Βασιλείου, μετά και τις καταστροφές που προκλήθηκαν από τις κακοκαιρίες της χειμερινής περιόδου και οι οποίες έθεσαν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 37χρονης Χριστίνας στη Ζάκυνθο. Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα imerazante.gr, το μεσημέρι της Τρίτης παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Συνεργαζόμενων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ, εμμένοντας στις ουσιαστικές διαφωνίες τους με τις διατάξεις του κατάφωρα αντεργατικού νομοσχεδίου  αποφάσισαν να στηρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Το μείζον πρόβλημα προστασίας της παράκτιας ζώνης Ρίου – Αγίου Βασιλείου, μετά και τις καταστροφές που προκλήθηκαν από τις κακοκαιρίες της χειμερινής περιόδου και οι οποίες έθεσαν την περιοχή σε κατά
Image
Image
© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search